به گزارش خبرنگارنافع در کبودرآهنگ،سرهنگ خسروی در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان کبودراهنگ گفت: پلیس با تعاملات مردمی و بهره گیری ازامکانات دستگاه های دولتی زمینه ریشه کنی این معضل اجتماعی را فراهم نموده است.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در اجتماع مردم گیلانغرب گفت: مقام معظم رهبری در آن جمع از مردم و مسئولین اظهار توقع کردند و فرمودند: جوانهای عزیز با بروز و رواج اعتیاد و رسوخ فرهنگهای فسادانگیز در جامعه مبارزه کنند.
خسروی اعتیاد به مواد مخدر را مهمترین نوع آسیب اجتماعی در جامعه عنوان نمود و گفت: این پدیده شوم به وضعیت اقتصادی، فرهنگی و بهداشتی جامعه تاثیر سوء می گذارد.
وی افزود: اعتیاد در مرحله اول خانواده را مورد هدف قرارداده وسپس وارد جامعه شده ویک اجتماع بزرگتررا تحت تأثیر قرار می دهد.
جانشین فرمانده نیروی انتظامی کبودراهنگ اعتیاد را یک پدیده ی ویرانگر عنوان نمود و گفت: هدف اصلی دشمنان از این حربه از بین بردن قشرجوان جامعه به عنوان مهمترین سرمایه های کشور است.
وی به ارائه گزارش هایی از بررسی های کارشناسی نیروی انتظامی شهرستان کبودراهنگ در این حوزه پرداخت و گفت: ۲۰درصد مواد مخدر ضبط شده در شهرستان درخود شهر و۸۰ درصد بقیه آن در روستا ها توسط خرده فروش ها توزیع می شود.
سرهنگ خسروی از گرایش معتادان مواد مخدر سنتی به مواد مخدر صنعتی در سطح شهرستان خبر داد و گفت: طبق آمار سال ۹۲ این مصارف سیرنزولی داشته و میزان مصرف موادمخدرصنعتی مانند شیشه وکراک به مراتب کمتراز مواد مخدر دیگر است.
خسروی در بخش دیگر سخنان خود به تشریح سیاست های کلی مبارزه باموادمخدر در کشور پرداخت و گفت: مبارزه فراگیر و قاطع توسط کلیه ی ارگان ها، با استفاده از امکانات اطلاعاتی، نظامی، قضایی و انتظامی برای شناسایی وانهدام باندهایی که اقدام به کشت، واردکردن و توزیع و فروش مواد مخدر اقدام می کنند از جمله این سیاست ها است.
وی بهره گیری ازظرفیت های دولتی ومردمی درجهت انجام فعالیت های فرهنگی وتقویت باورهای دینی را از سیاست های کلی مبارزه باموادمخدر عنوان نمود و افزود: آموزش همگانی جهت بالابردن سطح آگاهی مردم می تواند در روند کاهش این آسیب اجتماعی موثر باشد.
خسروی جلوگیری از تراکم جمعیت معتادان و فروشندگان مواد مخدر دریک منطقه یامناطق خاص را از دیگر عوامل کاهش مصرف مواد مخدر عنوان کرد و افزود: ایجاد مراکزمشاوره برای جوانان خصوصاً درآموزش وپرورش، تهیه وتوزیع بروشورها توسط ادارات ذی ربط ، اهمیت دادن به جوانان وشخصیت آنها ونحوه رفتاربا ایشان توسط خانواده ها، آموزش خانواده ها ازطریق رسانه ها علی الخصوص روزنامه ها و جراید محلی، برگزاری کلاس های آموزشی و اوقات فراغت، برگزاری اردوهای فرهنگی وورزشی، ایجادمراکزورزشی، تقویت و استفاده ازفرهنگ مطالعه از مهمترین وشاخص ترین مواردی است که می تواند درکاهش این معضل نقش داشته باشد.
دیدگاه شما