وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 7 فروردين 1393 ساعت 06:30   |   کد مطلب: 6301
عزم ملی برای تحقق شعار سال بر مدیریت جهادی مدیران اولویت دارد
فرماندار تویسرکان گفت: عزم ملی راهکاری است که دو رکن اقتصاد و فرهنگ را محقق می کند و اراده مردم برای تحقق شعار سال بر مدیریت جهادی مدیران اولویت دارد.

 

سیدمهرداد موسوی فرماندار تویسرکان در گفتگو با خبرنگارنافع با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی از سوی مقام معظم رهبری اظهار کرد: این پیام، در حقیقت پیامی جامع، کامل و بزرگ و حاوی مطالب زیادی است که سیاست های کلان یک ساله نظام را تبیین و نقشه راه توسعه و پیسرفت کشور را ترسیم می کند.

وی با بیان اینکه باید اجرای صحیح گفتمان فرهنگی سرفصل سیاست همه دستگاه ها و وزارت خانه باشد، تصریح کرد: اصلی ترین مخاطبان پیام امسال مردم هستند چرا که همیشه حضور مردم در تمامی صحنه ها نقش آفرین است و ملت می تواند با منطبق و همسو شدن با سیاست های همه جانبه مطرح شده گامی بزرگ در اهداف متعالی جمهوری اسلامی ایران بردارند.

فرماندار تویسرکان عنوان کرد: تأکید رهبری در تمامی پیام های نوروزی به موضوع اقتصاد و به نوعی فرهنگ در حدود پنج سال گذشته نشان از وجود مشکلات اقتصادی و اهمیت هرچه سریعتر برطرف شدن این مشکلات دارد.

موسوی اقتصاد و فرهنگ را دو رکن اصلی در دوام، پویایی و توسعه یافتگی یک جامعه دانست و افزود: جامعه ای که اقتصاد و فرهنگ آن دچار ضعف باشد رو به افول می گذارد و باید بر اصل فرهنگ و اقتصاد به عنوان دو بال پیشرفت و توسعه توجه ویژه ای شود.

وی با تأکید بر اینکه عزم ملی راهکاری است که این دو رکن را محقق می کند، افزود: در این بین مردم هستند که با نقش تعیین کننده و سازنده، با تدبیری بیشتر و پیگیری خود می توانند وارد صحنه شوند و با یک عزم جدی تر در مسیر رسیدن به سبک زندگی اسلامی ایرانی بیشتر بکوشند.

فرهنگ سازی پشتوانه ای برای ایجاد اقتصاد پویا و مقاومتی است

فرماندار تویسرکان با ابراز تأسف از ترویج فرهنگ شکست خورده غرب در جامعه کنونی گفت: توجه به فرهنگ ها و ارزش های اسلامی ایرانی و بومی جامعه را در مقابل انحرافات فرهنگی و اقتصادی بیمه می کند.

موسوی عنوان کرد: نرم مصرف گرایی در کشور ما از متوسط دنیا بیشتر است و ضرورت دارد همه ما با دوری از مصرف گرایی، بالا بردن بهره برداری از امکانات و زمان و تغییر نوع نگاه به مسائل و استفاده بهینه از امکانات و قناعت به هر آنچه در داخل کشور است در پیشرفت همه جانبه گام برداریم.

وی همچنین تصریح کرد: سرمایه گذاری تنها در ارز و دلار خلاصه نمی شود و تغییر نوع نگاه سرمایه گذاران نیز از دیگر ضرویات جامعه امروزی است و آنها می توانند با تغییر نگاه خود به سمت سرمایه گذاری و تمرکز شدن در سرمایه گذاری داخلی و جهت دادن سرمایه ها در مسیر مثبت ، علاوه بر ایجاد اشتغال باعث افزایش تولید ملی نیز شوند.

وی با بیان اینکه تمامی موارد مذکور تنها در حالی به سرانجام می رسد که فرهنگ سازی لازم در جامعه صورت گیرد، ابراز کرد: به همین دلیل مقام معظم رهبری اصلاح فرهنگ را مهمتر از اقتصاد می دانند چرا که با تقویت زیرساخت های فرهنگی، تفکر و گفتمان اقتصاد مقاومتی نیز رنگ و بوی جامعتری به خود می گیرد.

وی در ادامه به شرایط موجود و تحریم های اقتصادی اشاره کرد و با تأکید اکنون مدیران دیگر فرصت آزمون و خطا ندارند، افزود: مدیران نیز باید با کاری جهادی با توجه به اختیارات و امکانات موجود و دوری از فرصت سوزی، بخشی نگری، افراطی گری و سیاست زدگی با کمترین خطا در اجرای سیاست های فرهنگی واقتصادی گام های مؤثری بردارند.

دیدگاه شما