به گزارش نافع، علینعمت چهاردولی گفت:در سالهای اخیر در کشور شاهد هستیم به جای اینکه اقتصاد کشور بر پایه کار، تلاش و تولید باشد بر پایه دلالبازی و واسطهگری در جریان است.
توجه به دو مقوله فرهنگ و اقتصاد از سوی رهبری نشان از آن دارد که در این دو بخش، باید کارهای دقیقتر و بهتری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه به کارگیری واژه «عزم ملی» در این دو مقوله نشان از لزوم دربرگیری توجه به اقتصاد و فرهنگ از سوی همگان دارد، گفت: این موضوع در سطوح مختلف اجتماع باید مورد توجه قرار گیرد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی برخورداری از مدیریت جهادی را نیز بسیار اثرگذار دانست و ادامه داد: در مدیریت جهادی باید با روحیه ایثار، بسیجیوار، پاشنهکشیده و به دور از نگاه اجر و مزد مادی وارد عرصه کار و فعالیت شد.
وی با بیان اینکه در بحث اقتصاد و پویایی آن در داخل آنطور که باید و شاید وارد نشدیم، گفت: رهبر فرزانه انقلاب با بکارگیری عنوان فرهنگ در کنار اقتصاد، نشان دادند که برای داشتن یک اقتصاد مقاومتی باید پایه آن یعنی «فرهنگ» را مد نظر قرار داد.
*تجملگرایی و مصرفگرایی را در جامعه کاهش دهیم
چهاردولی با بیان اینکه باید این فرهنگ برگرفته از موازین دینی باشد تا بتوانیم به توسعه دست یابیم، تأکید کرد: نهادینه شدن فرهنگ اقتصاد مقاومتی در درون اجتماع باید در دستور کار ویژه قرار گیرد.
وی ادامه داد: در سالهای اخیر در کشور شاهد هستیم به جای اینکه اقتصاد کشور بر پایه کار، تلاش و تولید باشد بر پایه دلالبازی و واسطهگری در جریان است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه باید فرهنگ تجملگرایی و مصرفگرایی را در جامعه کاهش داد، خواستار توجه به این مهم شد.
وی با بیان اینکه باید برای نهادینه شدن منویات مقام معظم رهبری باید کار ریشهای و بنیادین انجام داد، گفت: باید دست در دست هم داده و در این زمینه فعال باشیم.
دیدگاه شما