به گزارش نافع به نقل از ایرنا، ناهید اسکندریˈ روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ما افزود: سرکان از طبیعت بکر و جذابیت های خاص اقلیمی برخوردار است و با ارتقا زیر ساخت های گردشگری و ازایه مطلوب خدمات رفاهی می تواند در تحول اقتصاد شهرستان تویسرکان نقش پر رنگی ایفا کند.
وی بیان کرد: سرکان در ظهور تمدن شهری قدمت بالا و پیشینه فرهنگی درخشانی دارد و از دیر باز مورد توجه طبیعت دوستان قرار داشته است.
اسکندری با اشاره به برنامه های مدون مسوولان برای پیشبرد اهداف گردشگری در سرکان ،یادآور شد: در حال حاضر مهمترین مشکل در این بخش کمبود اعتبارات مالی است.
اسکندری ادامه داد: این در حالی است که این شهر با برخورداری از قابلیت های بالا در بخش های مختلف در زمینه های جنبی رفاهی مانند زیر ساخت ها و سالن های ورزشی و نمایندگی های دستگاه های اجرایی با کمبود روبرو است.
وی متذکر شد: اکنون ساختمان شهرداری سرکان کاملاً فرسوده است و به مرمت و بازسازی اساسی نیاز دارد.
وی همچنین با اشاره به روند تکمیل کتابخانه عمومی این شهر گفت: ساخت کتابخانه عمومی باقرالعلوم سرکان از سال 76 آغاز شده و در حالی که عمر مفید سازه ای آن در حال گذر است مراحل ساخت آن هنوز تکمیل نشده است.
اسکندی اضافه کرد: با قول مساعد مسوولان شهرستان مراحل پایانی ساخت این کتابخانه از اردیبهشت ماه سال جاری آغاز و تا هفته دولت به پایان می رسد.
وی اظهار داشت: تکمیل جاده کمربندی سرکان بیش از 10 میلیارد ریال بودج لازم دارد که در حال حاضر تنها 500 میلیون ریال به این بخش اختصاص یافته است.
رئیس شورای شهر سرکان ،معرفی ظرفیت های گردشگری سرکان در جهت بهره وری حداکثری از آن را یک ضرورت دانست و افزود: سرکان هنوز آن چنان که باید به هموطنان شناسانده نشده است.
سرکان یکی از سه شهر شهرستان تویسرکان است که با برخورداری از طبیعتی بکر و جذاب در سه کیلومتری غرب شهر تویسرکان واقع شده است.
دیدگاه شما