وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : پنجشنبه 29 اسفند 1392 ساعت 04:19   |   کد مطلب: 6204
توسعه حاشیه ها در آخرین شورای برنامه ریزی
آخرین شورای برنامه ریزی و توسعه استان همدان در سال 92 با حاشیه هایی همراه بود.

به گزارش نافع به نقل از ایسنا،  28 اسفند ماه هفدهمین شورای برنامه ریزی استان به ریاست استاندار همدان با چهار دستور جلسه برگزار شد.

براساس یکی از دستور جلسات رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان باید گزارش از وضعیت تنظیم بازار شب عید به شورا ارائه می داد.

مسؤولان این سازمان اسلایدی تهیه کرده بودند که هیچ یک از حضار نمی توانستند آن را بخوانند اما حاشیه ها از آنجا داغ تر شد که نوبت به توزیع میوه شب عید رسید و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اعلام کرد: سیب تنظیم بازاری از سیبی که در بازار آزاد و میادین میوه تره بار عرضه می شود، گران تر است.

به گزارش خبرنگار ایسنا؛ استاندار همدان نسبت به این موضوع واکنش نشان داد و با انتقاد شدید از این وضعیت از رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خواست تا با اختصاص یارانه بیشتر نسبت به این کالا قیمت آن را متناسب با بازار تنظیم کند.

نیک بخت ادامه داد: قیمت گذاری بالای سیب دولتی موجب می شود تا بازار آزاد نیز این امر را دستاویز قرار داده و قیمت میوه خود را افزایش دهد.

به گزارش ایسنا؛ اواسط جلسه و همزمان با ارائه گزارش تنظیم بازار نعمتی نماینده مردم اسدآباد در مجلس وارد جلسه شد.

استاندار همدان نیز از رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان همدان خواست تا گزارش تنظیم بازار خود را دوباره در حضور نعمتی ارائه کند.

نیک تصریح کرد: آقای نعمتی نماینده اسدآباد از سیاری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان حمایت های ویژه ای دارد و بارها سفارش وی را پیش بنده می کند و باید دید که از این وضعیت تنظیم بازار نیز پشتیبانی می کند؟

پس از اتمام گزارش توزیع میوه شب عید نوبت به قیمت مرغ رسید که استاندار از سیاری رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قیمت مرغ را پرسید و وی پاسخ درستی در این زمینه نداشت و با سکوت چند لحظه ای استاندار روبرو شد.

وی با عصبانیت به معاون برنامه ریزی خود گفت به این نحوه تنظیم بازار چه نمره ای می دهید؟

نیک بخت از سامری معاون برنامه ریزی استانداری خواست تا امروز در جلسه ای به این موارد رسیدگی شود.

به گزارش خبرنگار ایسنا، نعمتی در صحبتهای خود از عدم همکاری بانکها انتقاد کرد.

ولی پس از اتمام صحبتهای وی استاندار از بانکهای استان تشکر و قدردانی کرد و گفت: تاکنون به علت همکاری بانکها 336 میلیارد تومان از معوقات بانکی واحدهای تولیدی تعیین تکلیف شده است.

این صحبت استاندار با واکنش نعمتی روبرو شده و گفت: در شهرستان اسدآباد چنین اتفاقی نیفتاده و حاضر مصداق های خود را در این زمینه ارائه دهم.

به گزارش ایسنا، استاندار همدان از فرماندار اسدآباد خواست تا تعداد واحدهای تعیین تکلیف شده شهرستان را ارائه دهد.

حمزه عبدکوند گفت: تاکنون 46 واحد تولیدی با 28 میلیارد تومان معوقه در اسدآباد تعیین تکلیف شده اند.

اما با ارائه این آمار نیز نعمتی بر حرف خود ایستادگی کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، استاندار همدان در پایان صحبتهای خود از رسانه ها تشکر و قدر دانی کرد و گفت: از زمانی که در استان خدمت می کنم رسانه ها مرا تنها نگذاشته و نیش و نوشهای آنها را می پذیرم.

اما این پایان شورا نبود و پس از اتمام جلسه استاندار و نماینده مردم اسدآباد به مشاجره لفظی درباره تعیین تکلیف معوقات بانکی واحدهای تولیدی پرداختند.

معاون برنامه ریزی استانداری نیز قصد میانجی گری داشت که نتوانست موفق عمل کند.

پس از چند دقیقه صحبت تند این دو طرف در جمع مدیران استان قرار شد تا جلسه ای با حضور مدیران عامل بانکها تشکیل و به این مساله رسیدگی شود.

دیدگاه شما