به گزارش نافع، حجت الاسلام مرتضی موحدی امام جمعه تویسرکان در خطبه های نماز جمعه این هفته ۲۳ اسفند ماه به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولان حوزه اقتصادی کشور اشاره و اظهار کرد: به اقرار متخصصین اقتصاد، سخنان رهبری در حقیقت منشور جامعی در رابطه با توسعه همه جانبه کشور است و مردم از مسئولان و مدیران انتظار دارند با بهره مندی از این منشور جامع، سیاست هایی جاری کنند که زمینه را برای اشتغالزایی جوانان، بسط عدالت و محرومیت زدایی فراهم سازند.
وی تصریح کرد: جنگ امروز جنگ تمام عیار اقتصادی است و ما تنها با اقتصاد مقاومتی آن گونه که رهبری تببین کردند به پیروزی می رسیم.
خطیب نماز جمعه تویسرکان همچنین با اشاره به با برکت بودن برخی ایام، افزود: ایام فاطمیه را می توان از ایامی نام برد که سرشار از معنویت و برکت است.
حجت الاسلام موحدی با بیان اینکه فاطمه زهراء(سلام الله علیها) خیر کثیر و کوثر هستی است، افزود: بنا بر روایات محبت این حضرت در صد جا از جمله در لحظه مرگ، قبر و صراط به فریاد شیعه او می رسد.
وی تقارن عید نوروز و ایام فاطمیه را مبارک دانست و عنوان کرد: این ایام فرصت مناسبی است که زندگی ما رنگ و بوی فاطمی بگیرد و با محب فاطمی فرهنگ ما فرهنگ فاطمی شود و با خودسازی و فاطمی شدن به سعادت نزدیک تر شویم.
امام جمعه تویسرکان تأکید کرد: می توان به برکت ایام فاطمیه از اسراف، تجمل گرایی ، چشم و هم چشم ها و تفاخر دوری کرد و حتی در دید و بازدیدها و هدیه دادن ها فرهنگ علوی و فاطمی را جاری ساخت.
حجت الاسلام موحدی در ادامه به انحرافات ایجاد شده در مراسم های عزاداری ها پس از مرگ یک عزیز در خانواده های امروزی اشاره کرد و افزود: متأسفانه چشم و هم چشمی هاو تفاخر هزینه ها مادی و گاه معنوی بسیاری را بر دوش خانواده مرحوم می گذارد.
وی با بیان اینکه مراسم هفتم و چهلم آنگونه که امروزه درجامعه کنونی مرسوم است مطابق با اسلام و سنت نیست، اظهار کرد: در هیچ روایتی به برگزاری چنین مراسم هایی اشاره نشده است، بلکه سفارش شده در چهلم صدقه ای و خیراتی برای شخص فوت شده پرداخت شود.
خطیب نماز جمعه تویسرکان با تأکید بر اینکه بهتر است مراسم های عزاداری خانواده به دور از هرگونه چشم و هم چشمی برگزار و در مجالس عزاداری بیشتر ذکر و احکام دینی بیان شود، گفت: در اصل شیعه یعنی تعقل، درایت و تدبیر و در انجام کارها عاقلانه عمل می کند و این گونه مراسم ها نه عقلی است و نه شرعی و بهتر است هزینه ها برای امور ضروری تری مصرف شود.
دیدگاه شما