وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : جمعه 23 اسفند 1392 ساعت 10:45   |   کد مطلب: 6109
کشور در مقابل بحران هاي مختلف برنامه ريزي شده است
استاندار همدان در ديدار با ائمه جمعه استان: اقتصاد مقاومتي که توسط مقام معظم رهبري ابلاغ شده است هيچ رابطه اي با اقتصاد رياضتي ندارد و براي آمادگي کشور در مقابل بحران هاي مختلف برنامه ريزي شده است تا اقتصادي توانمند و پايدار، درون زا و پويا به وجود آيد.

 

به گزارش نافع، محمد ناصر نيکبخت صبح روز پنج شنبه در ديدار با نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه همدان و ائمه جمعه شهرهاي استان، گفت: مهمترين بازوي ارشادي؛ فرهنگي و سازندگي استان و استاندار، ائمه جمعه هستند و نيازمند نصايح و ارشادات ائمه جمعه هستيم.

نیکبخت افز.د:سياست هاي اقتصاد مقاومتي را يک منشور جامع براي توسعه کشور دانست و خواستار نقش آفريني ائمه جمعه براي اجراي هرچه بهتر اين سياست ها در استان شد.

وي با يادآوري سابقه فرهنگي و تاريخي همدان، افزود: استان همدان به نسبت اين لياقت و شايستگي ، استعداد و توانمندي ، قابليت و پتانسيل، از توسعه لازم برخوردار نشده است. در صورتي که به صورت علمي و فني مي توان اثبات کرد که استان و مردمان متدين آن شايسته ترين و بهترين براي توسعه هستند.

استاندار با بيان اينکه استان همدان از فرصت هاي ابتداي انقلاب براي توسعه استفاده نکرده است، تصريح کرد: حتي يک دلار از دلارهاي ارزان قيمت ابتداي انقلاب در اين استان هزينه نشده است در حالي که برخي از استان هاي کشور با استفاده از همين دلارها، استان خود را ساختند.

نيکبخت با تصريح اينکه، در حال حاضر استان استعداد دارد اما بارور نشده و با مشکلاتي نيز روبرو است، اضافه کرد: از مشکلات استان اين است که از آغاز سال 92 تاکنون 21 هزار شغل در استان ايجاد شده اما از سوي ديگر 25 هزار نفر از پوشش تأمين اجتماعي خارج شده‌اند و رشد منفي ايجاد اشتغال در استان هشدار‌دهنده است

وي با ابراز ناخرسندي از شرايط فعلي توليد در استان، بيان کرد: وقتي به استان آمدم، از هزار و 500 واحد توليدي فعال استان همدان در سال 88، 600 واحد تعطيل شده و 300 واحد نيز در آستانه تعطيلي قرار داشتند.

استاندار افزود: پس از بررسي ها مشخص شد که يکي از دلايل تعطيلي واحدها، بدهي معوق بانکي است، بر اين اساس با راهکار قانوني به دنبال حل اين مشکل رفتيم تا با تعيين تکليف اين معوقات اين واحدها احيا شوند و به عرصه توليد برگردند.

نيکبخت اعلام کرد: توانستيم 336 ميليارد تومان بدهي واحدهاي توليدي استان به بانک ها را تعيين تکليف کنيم که 1750 نفر ساعت براي تعيين تکليف بدهي 300 واحد توليدي به بانک ها وقت گذاشتيم و در نهايت 300 واحد توليدي استان که تعطيل شده بودند با تعيين تکليف بدهي آنها به بانک ها، به عرصه توليد بازگشتند و اين روند ادامه دارد.

وي قانون تعيين تکليف معوقات واحدهاي توليدي را يک ماده نجات بخش خواند و گفت: بر اساس اين قانون ، واحدهاي توليدي با پرداخت پنج درصد آن در ابتداي امر و قسط بندي باقي بدهي در مدت پنج سال با نرخ سود 5 سال قبل، مي توانند سرمايه در گردش جديد دريافت کرده و فعاليت کنند.

استاندار خاطر نشان کرد: همزمان با تلاش براي احياي واحدهاي توليدي، تلاش براي جذب سرمايه گذاري جديد را دنبال کرديم و نتايج خوبي نيز حاصل شده است تا توسعه با ورود و فعال شدن بخش خصوصي در استان رقم بخورد.

نيکبخت با يادآوري سخنان رهبر انقلاب در ديدار اخير مسئولين با ايشان و حضور خود در اين جلسه، گفت: در اين جلسه مقام معظم رهبري درباره اقتصاد مقاومتي مطالبي را بيان کردند که لازم است فرمايشات ايشان در اين زمينه توسط معاونت برنامه ريزي دسته بندي و براي استفاده به ائمه جمعه ارائه شود زيرا فرهنگ سازي از موارد اساسي و لازم براي اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي است.

وي خاطرنشان کرد: بر طرف شدن تمامي مشکلات اجتماعي و فرهنگي ريشه در مشکلات اقتصادي دارد و با برطرف شدن مشکلات اين حوزه ،توسعه همه جانبه استان نيز محقق خواهد شد.

استاندار اظهار داشت: در سال هاي گذشته با توجه با اينکه مقام معظم رهبري در نامگذاري سال، مباحث اقتصادي را مد نظر قرار دادند، نتيجه مي گيريم اهميت مسايل اقتصادي براي جامعه مد نظر است ،چون دلسوزترين فرد کشور بر آن تأکيد دارند.

نيکبخت ادامه داد: اقتصاد مقاومتي که توسط مقام معظم رهبري ابلاغ شده است هيچ رابطه اي با اقتصاد رياضتي ندارد و براي آمادگي کشور در مقابل بحران هاي مختلف برنامه ريزي شده است تا اقتصادي توانمند و پايدار، درون زا و پويا به وجود آيد.

وي اضافه کرد: عمده ترين ابزارهاي تحقق اقتصاد مقاومتي صادرات، توليد و ايجاد اشتغال است،

استاندار با بيان اينکه تصورم اين است که هيچ کس به اندازه بنده از ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي دلشاد، نشد، افزود: ابلاغ سياست هاي اقتصاد مقاومتي بارقه اميدي در جامعه ايجاد کرده است و اميد زيادي دارم که استان همدان در اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي جايگاه خوبي نزد رهبري معظم انقلاب پيدا کند.

نيکبخت اجراي مرحله دوم قانون هدفمندسازي يارانه ها را به عنوان گامي اساسي در اقتصاد کشور ، يادآور شد و گفت: مرحله دو م هدفمندسازي يارانه ها دقيق تر و با در نظر گرفتن سهم توليد از هدفمندي اجرا خواهد شد تا وضعيت تعطيلي واحدهاي توليدي به دليل گراني حامل هاي انرژي و حمايت نشدن، تکرار نشود.

وي با بيان اينکه دغدغه ائمه جمعه در مسائل گوناگون از جمله اقتصاد، کمتر از دولت نيست گفت: همه همگام و با وحدت رويه در فرهنگ سازي اقتصاد مقاومتي و هدفمند سازي يارانه ها تلاش کنيم و هدايتگري و فرهنگ سازي و حمايت از شما و اجرا از ما باشد.

استاندار با بيان اينکه انسان متعادلي هستم و حرف حق را از هر کسي باشد، مي پذيرم، گفت: در انتصابات استان خدا را حاضر ديدم و گروه و جناح را داخل نکردم و تنها به انسان هاي معتدل که بتوانند براي مردم کار و خدمت کنند، توجه داشتم.

نيکبخت در پايان با تقدير از نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه همدان، مدير حوزه علميه و ائمه جمعه استان در همراهي با دولت براي اجراي سياست هاي کلان و ملي و مديريت مسائل استان گفت: در استان به دنبال اجراي سياست هاي اقتصاد مقاومتي در فضايي آرام و بدور از مسائل حاشيه اي هستيم و براي اجراي اين سياست ها همراهي ائمه جمعه و روحانيت معزز استان را طلب مي کنيم.

در پايان اين جلسه حجت الاسلام رحيمي به عنوان مشاور استاندار در امور روحانيت و حجت الاسلام حسني حلم به عنوان مشاور استاندار در امور فرهنگي معرفي شدند.

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت