وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : جمعه 23 اسفند 1392 ساعت 10:06   |   کد مطلب: 6108
  اشتغال جوانان بزرگترين مشکل و دغدغه مردم نهاوند
فرماندارنهاوندگفت:بزرگترين مشکل و دغدغه مردم نهاوند را در حال حاضر وضعيت اشتغال جوانان عنوان کرد و گفت: براي درمان مشکل بيکاري جوانان نهاوند بايد زمينه حضور سرمايه گذاران بخش خصوصي را در نهاوند فراهم کنيم.

 

به گزارش نافع، امامعلي عبد الملکي فرماندار شهرستان نهاوند در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان نهاوند افزود: بناي اصلي کار در شهرستان بر وحدت و تعامل بين مسئولان ارشد است که نتيجه آن نيز به بدنه جامعه منتقل مي شود.

وي بهره گيري ار تجارب گذشته را تعيين کننده عنوان کرد و گفت: با نگاهي به گذشته شهرستان نتيجه مي گيريم هر جا وحدت و همدلي بوده در کنار آن پيشرفت وجود داشته و هر کجا نيز تفرقه حاکم بوده مجموعه شهرستان دچار ايستايي و توقف شده است. فرماندار شهرستان نهاوند هواي نفس را از مهمترين عوامل ايجاد اختلاف ذکر کرد و گفت: هواي نفس از جمله عواملي است که بايد بر آن غلبه کرد زيرا وجود هواي نفس باعث بروز تفرقه و جدايي و از بين رفتن وحدت مي شود.

 

وي گفت:بزرگترين مشکل و دغدغه مردم نهاوند را در حال حاضر وضعيت اشتغال جوانان عنوان کرد و گفت: براي درمان مشکل بيکاري جوانان نهاوند بايد زمينه حضور سرمايه گذاران بخش خصوصي را در نهاوند فراهم کنيم.

فرماندار شهرستان نهاوند اظهار داشت: براي سرمايه گذاري نمي توان به اعتبارات دولتي بسنده کرد چون بر اساس اصل 44 قانون اساسي دولت در حال رفع تصدي گري و واگذاري قسمت هاي زيادي از ظرفيت و امکانات خود به بخش خصوصي است.

وي ادامه داد: بودجه سال آينده کشور هم در مقايسه با بودجه امسال 33 درصد کاهش يافته و اين بدان معنا است که براي اجرايي پروژه ها و طرح هاي بزرگ نمي توان چشم به تخصيص اعتبارات دولتي داشت لذا مفيد و موثرترين راه، بهره گيري از توان و ظرفيت بخش خصوصي است.

 عبدالملکي گفت: متأسفانه در حوزه هاي توليد، صنعت، دامداري، شيلات و کشاورزي نهاوند از تمام ظرفيت و توانايي ها استفاده نمي شود و 40 درصد کارخانجات و مراکز توليدي نهاوند بنا بر دلايل مختلف نيمه کاره و يا تعطيل هستند که اين امر بر روند اشتغال و بيکاري جوانان دامن زده است.

وي گفت: در همين راستا 29 واحد توليدي و صنفي که داراي چنين ويژگي هايي بودند شناسايي شد و با پيگيري هايي که در سطح استان به عمل آمد و همچنين با استفاده از راهکارهاي قانوني قرار شد با حل مشکلات بدهي اين واحدهاي توليدي و فعاليت دوباره ، بخشي از مشکل اشتغال شهرستان نيز برطرف شود.

وي همچنين دستگاه هاي اداري را نيازمند نقد توسط رسانه ها دانست و گفت : اصولا نقد في نفسه سازنده است و باعث سلامتي امور دستگاه هاي اجرايي مي شود ،لذا بايد مديران شهرستان نيز پاسخگوي انتقادات مطبوعات و رسانه ها باشند.

فرماندار شهرستان نهاوند گفت: به احتمال زياد انتخابات ميان دوره اي مجلس شوراي اسلامي سال آينده در نهاوند برگزار نمي شود و هنوز تصميم نهايي براي برگزاري آن گرفته نشده است.

وي در ادامه خاطر نشان ساخت : احتمال برگزاري انتخابات مجلس در سال آينده کم است اما اگر قرار باشد انتخاباتي برگزار شود مجموعه فرمانداري و عوامل موثر در انتخابات آمادگي و شرايط لازم را براي برگزاري آن دارند. آقاي عبدالملکي همچنين گفت: اعضا شوراي شهر با همکاري و تعامل با شهردار بايد کمبودها و مشکلات شهر نهاوند را شناسايي و جهت رفع آنها اقدام کنند و فرمانداري هم از هر اقدام و عملي که در جهت توسعه و پيشرفت شهرستان و منافع عمومي مردم باشد حمايت و پشتيباني مي کند.

وي از تغيير و تحول در مجموعه شهري نهاوند ظرف شش ماه اينده خبر داد و گفت: ساماندهي دست فروشان، احداث ميدان مرکزي شهر نهاوند، کاهش معظل ترافيک مرکز شهر، و انتقال و گسترش خدمات شهري به مناطق و شهرک هاي مختلف شهر نهاوند از جمله کارهايي است که در اين مدت انجام مي شود.

فرماندار شهرستان نهاونددر پايان گفت : در بحث ورزش شهرستان نهاوند نيز بايد جديت و تلاش بيشتري انجام شود، نهاوند در زمينه ورزش ظرفيت و پتانسيل بزرگي دارد که توسعه و گسترش ورزش در روستاها و استفاده از مربيان مجرب مي تواند زمينه تغيير و پويايي ورزش نهاوند را فراهم کند

دیدگاه شما