حسین ترکاشوند سرپرست جمعیت هلال احمر تویسرکان در حاشیه برگزاری المپیاد دادرس در تویسرکان، در گفت و گو با خبرنگار نافع درتویسرکان گفت: این طرح با حضور ۲۸۰ دانش آموز، ۲۰ نفر مجری طرح و هشت نفر داور در تویسرکان برگزار شد.
وی با بیان اینکه دانش آموزان قبل از اجرای المپیاد آموزش های لازم را فرا گرفتند، افزود: المپیاد یاد شده با حضور تیم های دادرس ۲۰ مدرسه و در روزهای ۱۹ و ۲۰ اسفند ماه سال جاری برگزار شد و در پایان تیم مدرسه سجادیه در بخش خواهران و تیم مدرسه شهید فرشید هرمزی در بخش برادران انتخاب و به مرحله استانی معرفی شدند.
رییس هیئت برگزاری المپیاد دادرس تویسرکان عنوان کرد: طرح ملی دادرس یکی از برنامههای تعریف شده دانشآموزی و رقابتی است که به منظور استفاده بهینه از استعدادهای علمی، عملی و افزایش روحیه کار جمعی دانشآموزان عضو جوانان هلال احمر اجرا می شود.
ترکاشوند با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح افزایش سطح ایمنی و کاهش پیامدهای وقوع حوادث در مدارس است تا از ظرفیت های موجود در آموزش و پرورش در مواقع اضطرار استفاده شود، افزود: این طرح در راستای کاهش سطح آسیب پذیری و خسارات ناشی از سوانح و بلایا در مناطق پر خطر با همکاری بین سازمان جوانان هلال احمر و آموزش و پرورش تویسرکان به مرحله اجرا در آمد.
سهراب اسدی رییس هیئت داوران المپیاد دادرس تویسرکان نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت: طرح دادرس( دانش آموزان آماده در روزهای سخت) یکی از برنامه های آموزشی هلال احمر در راستای کاهش اثرات بلایای طبیعی و ترویج فرهنگ هر خانواده یک امدادگر محسوب می شود.
وی افزود: در المپیاد دادرس شهرستان تویسرکان در بخش خواهران ۱۶۸ دانش آموز سوم متوسطه اول از ۱۲ مدرسه به رقابت با یکدیگر پرداختند که در پایان تیم های مدارس ، سجادیه، نمونه دولتی حجاب و یادگار امام به ترتیب اول تا سوم شدند.
رییس هیئت داوران المپیاد دادرس در تویسرکان ابراز کرد: در بخش برادارن نیز که با حضور ۱۱۲ دانش آموز پسر از هشت مدرسه برگزار شد، تیم مدرسه شهید فرشید هرمزی اول و مدرسه شهید فهمیده دوم شد و مدرسه مدرسه صادقی روستای اشترمل جایگاه سوم را از آن خود کرد.
اسدی در ادامه عنوان کرد: منظور از طرح ملی دادرس، تربیت دانش آموزان آماده در شرایط سخت است و دانش آموزان توسط یک مربی که از دبیران انتخاب میشود، آموزشهایی از قبیل پناهگیری و تخلیه اضطراری، ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، احیا قلبی و ریوی(C.P.R) ، پانسمان، بانداژ و آتلبندی، تریاژ مقدماتی، حمل مصدوم، اطفای حریق و چادرزنی را میآموزند.
وی افزود: پس از آموزش این موارد هر مدرسه حداقل یک گروه ۱۴ نفری به منظور مسابقه با مدارس دیگر به جمعیت هلال احمر معرفی میکند و در پایان دانش آموزان مسابقه داده و گروه برتر راهی مسابقات استانی خواهند شد.
طرح دادرس از جمله برنامههای موفق در سازمان هلال احمر است که دانش آموزان در آن با فرآیندهای امداد و نجات آشنا میشوند.
دیدگاه شما