به گزارش نافع، علی مرادینور افزود: عارف قزوینی نیز برای نخستین بار در کشور، موسیقی را از شکل و شمایل محفلی خارج کرده و با اجرای کنسرت، موسیقی را بر روی صحنه برد.
وی با اشاره به تأثیر شگرف شعر و ترانه در زندگی انسان ادامه داد: ترانه ممکن است جامعهای را منقلب کند؛ برای مثال سرود "ای ایران" در سال 57، در پیروزی انقلاب اسلامی سهم داشت.
مدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان همدان «ترانه» را نیاز جامعه دانست و گفت: بزرگترین گرسنگی انسان، گرسنگی فرهنگی است.
وی با بیان اینکه در همه ابعاد زندگی باید به خاطر داشته باشیم در محضر خداوند متعال هستیم، تأکید کرد: اگر این احساس در وجود انسان نهادینه شود، قلم، موسیقی، زبان و همه جنبههای زندگی رنگ و بوی الهی به خود میگیرد.
سرپرست کانون ترانهسرایان همدان نیز در این مراسم گفت: «ترانه» صدایی است که با روح انسان پیوند خورده و خواسته یا ناخواسته شنیده خواهد شد.
مرجان کوثرنژاد با بیان اینکه ترانه باید در همدان زنده بماند، ادامه داد: برگزاری عصر و شب ترانه با حضور ترانهسرایان کشوری، چاپ کتاب و ارائه آثار ترانهسرایان استان به صورت رسانههای دیجیتال و ایجاد انجمنهای ترانهسرایی در شهرستانها استان از اهداف کانون ترانهسرایان همدان است.
خوانش ترانههای جدید توسط ترانهسرایان جوان همدان از دیگر بخشهای این مراسم بود.
علاقمندان برای اطلاع از چگونگی عضویت در این کانون میتوانند به آدرس همدان، بلوار بعثت، مجتمع فرهنگی سینمایی شهید آوینی مراجعه کرده و یا از طریق آدرس kanoun-taraneh.blogfa.com از شرایط عضویت اطلاع پیدا کنند.
دیدگاه شما