وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 14 اسفند 1392 ساعت 13:29   |   کد مطلب: 6044
بهبود اقتصاد کشور در گرو عملیاتی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی
امام جمعه قهاوند گفت: با گذشت 35 از انقلاب اسلامی و بعد از زحمت دولتمردان و نظام زیر ساخت های کشور برای جهش اقتصاد کشور آماده شده و نیروی انسانی به جایی رسیده که در عرض چند ماه به غنی سازی 20 درصد دست پیدا می کند.

 

حجت الاسلام حسین محققی ادامه داد: با گذشت ۳۵ از انقلاب اسلامی و بعد از زحمت دولتمردان و نظام زیر ساخت های کشور برای جهش اقتصاد کشور آماده شده و نیروی انسانی به جایی رسیده که در عرض چند ماه به غنی سازی ۲۰ درصد دست پیدا می کند.

وی خاطرنشان کرد: منظور از بهترین زمان این است که به خاطر تحریم های غرب، در این مقطع دشمن یک جنگ تمام عیار اقتصادی را بر علیه ما شروع کرده است.

وی اضافه کرد: چاره‌ای برای همیشه باید اندیشدیده شود اساس نظام ما مقابله با سلطه غرب است ما قیام کردیم برای اینکه استقلال خود را حفظ کنیم.

وی با تاکید بر اینکه ما باید به استقلال واقعی برسیم تا این گونه تنش ها وجود نداشته باشد گفت: باور عمومی دولتمردان و ملت نسبت به فرمایشات مقام معظم رهبری که چندین سال است می فرماید تکیه به دورن و قدرت درونی داشته باشید و از نگاه به کشورهای دیگر باید چشم بپوشیم و همچنین اینکه می فرماید نگاه تان به درون باشد بعضی‌‎ها در این دولت و دولت‌های گذشته می‌گفتند باید مسالمت آمیز زندگی بکنیم.

امام جمعه شهر قهاوند اظهار داشت: در ابتدای کار، دولت یازدهم تمام تلاشش را برای رفع تحریم ها گذاشت در حالی که ما بارها تکیه به غرب را امتحان کرده‌ایم اما نتیجه نگرفته‌ایم اما با وجود این دولت خواست رفع تحریم ها داشته باشد و از این طریق گشایش اقتصادی برای ملت صورت بگیرد اما امروزه دولتمردان ما به این نتیجه رسیده‌اند که به نتایج هسته‌ای خوشبین نیستند و این یعنی امیدمان را از دشمن قطع بکنیم و این مسائل فضا را آماده کرده است برای اقتصاد مقاومتی می‌توانیم اقتصادمان را برای اولین با و با نگاه به درون سر و سامان بدهیم به جای اینکه تکیه مان به علوم غربی باشد و برمباحث مدیریت غربی باشد.

وی با اشاره به اینکه انقلاب اسلامی باید تکیه‌‎اش به اسلام باشد نه به غرب باید از خودش ایده داشته باشد ما حکومت اسلامی حضرت علی را داریم یادآور شد: در بهترین شرایط مقام معظم رهبری این مبحث را مطرح کردند چراکه اجرای اقتصاد مقاومتی اگر بخواهد عملیاتی بشود تاثیرشگرفی در راه اقتصاد مملکت خواهد داشت.

وی بیان داشت: در عرض این ۳۵ سال مدیریت اقتصادیمان مشکل داشته است و متاسفانه یکی از عمده ترین مشکلات مدیریتی اقتصاد ما مدیریت بر پایه نفت بوده است اما رهبر معظم انقلاب ۲۰ سال پیش مخالف خام فروشی نفت دست بردارید، نمی‌توانیم بعضی آقایان در ۲۰ سال پیش که نتوانستند از خام فروشی نفت دست برداند الان باعث تحریم کشتی‌های نفتی ما شده است.

محقق ادامه داد د: بعد از ۳۵ نفت فروشی یعنی سرمایه‌فروشی آینده‌گان‌مان ما حق نداریم به خاطر ضعف مدیریتی خودمان حق آیندگان را از بین ببریم

وی گفت: نفت یک نعمت خدادای یک نعمت برای ابد نیست چرخش اقتصاد به این روش ظلم به نظام و اقتصاد کشور است.

حجت الاسلام حسین محققیگفت: ۶۰ درصد منابع عمرانی و جاری ما مربوط به نفت است و ما به خاطر نداشتن اعتماد به حرف رهبری سراغ نفت رفتیم و متاسفانه این نعمت خدادای برای ملت ایران تبدیل به یک بلا شده است.

وی تاکید کرد: ما باید نگرش مدیریتمان عوض شود به جای اینکه راحت‌طلب باشیم شیر نفت را باز میکنیم تا دلارها وارد کشور شود.

حجت الاسلام محققی گفت: مشکلات اقتصاد مقاومتی در مدیریت دولت ها در چند دهه بعد از جنگ است و وقتی مطرح می‌کنیم که نفت به عنوان یک معظل شده و این یک مدیریت ناصحیح بر اقتصاد کشور است.

وی اضافه کرد: علوم‌انسانی غربی در دانشگاه های کشور ما کشوری که بر پایه اسلام نهادینه شده است و ما این علوم را آوردیم به خورد دانشجویان و کسانی که می‌خواهند مدیریت این مملکت را بردست بگیرند خروجی این چه میشود؟

محققی با اشاره به رشد روز افزون الگوی مدیریتی غربی افزود: الگوی مدیرتی ما شده است الگوی غربی و متاسفانه نقدهای دلسوزانه به جایی نمیرسد و

وی گفت این در حالی است که علوم انسانی غربی خروجیش بر مبنای سرمایه داری تجمل و اشرافی گری است و نتیجه این مدیریت را دیده ایم.

وی بیان کرد: نظام مدیریتی و اقتصادی ما بر مبنای نظام غربی است الان رسیدیم به نقطه ای که تحریم بانکی و بیمه ای شده ایم کدام نظام اقتصادی دنیا را سراغ دارید که برای این مسائل جواب داشته باشد؟کدام کشوری بانکها مورد تحریم قرار گرفته است بعد یک مدیدریتی داشته باشد که تجربه داشته باشد؟

وی اضافه کرد: بعد از ۳۵ سال ما در همه حوزه ها پیشرفت داشته ایم به غیر از اقتصاد این یعنی ضعف دولتمردان که بای این راه را دوباره ادامه ندهیم.

وی گفت: مقام معظم رهبری در این ابلاغیه اقتصاد مقاومتی تاکید کرده اند که عملیاتی کردن کلی اقتصادی رابدهید دست افراد انقلابی و دلسوز این کارها را بدهیم دست افرادی که دارای توان مدیریت انقلابی هستند.

ما به جای اینکه از همون تفکری که توی جنگ حاکم بود تفکری که با نگاه به دورن بود استفاده کنیم و به جای اینکه از جوانان استفاده کنیم آمدیم حلقه مدیریت را تنگ کردیم و این حلقه مدیریتی تنگ شده و هر دولتی که سر کار می آید فقط میخواهد اطرافیان خودش را سر کار داشته باشد.

وی یادآور شد: بعد از ۳۵ سال این برای نظام اسلامی یک عیب است که افرادی را در دولت داشته باشد که بالای ۶۵ سال سن دارند چرا که این به این معنی است که مردم ما آموزش لازم را ندیده اند و برای چرخاندن اقتصاد مملکت یعنی اینکه ما نیروهایی را برای چرخاندن مملکت پرورش نداده ایم.

وی خطاب به کسانی که اول انقلاب در راس کار و درواقع جزء یاران انقلاب بودند گفت:این همه دانشگاه و این همه هزینه چند جوان در دولت وجود دارد سبک زندگی اسلامی هست که می‌تواند یک اقتصاد مقاومتی را تشکیل دهد سبک زندگی اسلامی است که می‌تواند در برابر تحریم‌های غرب و فشارهای غرب طاقت بیاورد،

وی با اشاره به اینکه دولتمردان نقش اصلی را در تحقق اقتصاد مقاومتی دارند هم مجلس شورای اسلامی است که میتواند این قانون گذاری را انجام دهد گفت: با نگاه جزئی به سیاست‌های کشور در همه زمینه ها دولت که به عنوان مجری است باید تمام تلاشش را بکند و ما لبیک را از قوای سه گانه شنیده‌ایم اما این لبیک را در ابلاغ‌های قبلی هم شنیده بودیم.

دیدگاه شما