وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 28 بهمن 1392 ساعت 08:24   |   کد مطلب: 5666
 روشنی دوباره چراغ دانشی که 16 سال خاموش بود
رئیس شبکه بهداشت و دانشکده پرستاری ملایر: چراغ دانشی که 16 سال پیش در ملایر رو به خاموشی رفت، با همت مسئولین شهرستان در بهمن 92 دوباره روشن شد.

به گزارش نافع، رضا طهماسبی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشکده پرستاری ملایر، سومین دانشکده پرستاری در سطح استان است، گفت: یکی از خواسته های به حق مردم ملایر برخورداری این شهرستان از بخش آموزشی در حوزه علوم پزشکی و رشته های مختلف پرستاری، پزشکی و دندانپزشکی بوده است.

وی با بیان اینکه دانشکده پرستاری ملایر 22 سال پیش به مدت 6 سال فعال بود، افزود: بسیاری از پرستاران بیمارستان های امام حسین(ع) و مهر ملایر فارغ التحصیلان دوره 70 تا 76 این دانشکده هستند.

رئیس شبکه بهداشت ملایر به فارغ التحصیلی حدود 180 نفر دانشجوی پرستاری از دانشکده پرستاری ملایر اشاره کرد و افزود: این دانشکده در آن ایام وابسته به دانشگاه علوم پزشکی همدان بود.

وی تصریح کرد: چراغ دانشی که 16 سال پیش در ملایر رو به خاموشی رفت، با همت مسئولین شهرستان در بهمن 92 دوباره روشن شد.

وی افزود: دانشکده ای که 16 سال در شهرستان ملایر تعطیل شده بود، با همت تمامی مسئولین شهرستان در مدت 4 ماه راه اندازی شد.

طهماسبی با اشاره به تلاش هزاران نفر افراد پرنلاش برای به نتیجه رسیدن دانشکده پرستاری بیان کرد: در حوزه راه اندازی مجدد دانشکده پرستاری ملایر 1000 نفر ساعت از افراد مختلف و با سلایق متفاوت مشاوره گرفته و بیش از هشت هزار نفر ساعت برای حرکت دوباره این دانشکده وقت صرف شد.

وی به سه اصل اساسی در تحقق راه اندازی دانشکده پرستاری ملایر اشاره کرد و گفت: بسترسازی مشارکت داوطلبانه کارکنان و استفاده از دیدگاه های متفاوت، تأسی به بیانات مفام معظم رهبری در راستای تحقق حماسه اقتصادی و پیاده سازی اصول اقتصاد مقاومتی و تفکر بسیجی سه اصل مهم در مسیر رسیدن این دانشکده به سرمنزل مقصود بود.

رئیس دانشکده پرستاری ملایر تصریح کرد: به منظور کاهش هزینه بازسازی زایشگاه فخریه که تبدیل به یک ویرانه شده بود، از ارتقاء بهره وری در سازمان، بهبود روش های کار، ابداء روش های تازه، افزایش خلاقیت و نوآوری استفاده شد.

وی با بیان اینکه با وجود برآورد هزینه 400 الی 500 میلیون تومان برای بازسازی ساختمان زایشگاه، خاطرنشان کرد: با بهره گیری از روش های مختلف و با کاهش هزینه ها و صرفه جویی با کمترین هزینه و مبلغی در حدود 100 میلیون تومان تعمیرات ساختمانی 1000 مترمربع از دانشکده پرستاری انجام شد.

وی به تجهیز این دانشکده با کمک دانشگاه علوم پزشکی همدان اشاره کرد و افزود: تجهیزات آزمایشگاه، اتاق پراتیک، کتابخانه، میز و صندلی، رایانه و ... با برآورد 200 میلیون تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی همدان در اختیار این دانشکده قرار داده شد.

طهماسبی ابراز امیدواری کرد که طبقه دوم و سوم این ساختمان نیز با کمترین هزینه ها تعمیر شده و دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی با زیربنای 3000 متر تبدیل شود.

وی به توجه ویژه امام جمعه شهرستان ملایر به مسئله آموزشی شهرستان اشاره کرد و افزود: امیدواریم هدف غایی امام جمعه ملایر درباره تبدیل دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی با رشته های مختلف علوم پزشکی، آن گونه که شایسته مردم ملایر است محقق شود.

رئیس شبکه بهداشت ملایر با بیان اینکه در حال حاضر دانشکده پرستاری ظرفیت پذیرش 60 نفر دانشجو را دارد، بیان کرد: پیگیری و مکاتبات به منظور اخذ رشته های هوشبری، اتاق عمل و فوریت های پزشکی انجام گرفته است.

وی ابراز امیدواری کرد: در سال آینده با تبدیل دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی رشته های مادر، از جمله پزشکی و دندانپزشکی نیز به این رشته ها اضافه شود.

طهماسبی با بیان اینکه روند جذب استاد برای دانشکده یک فرایند زمان بر است، بیان کرد: با توجه به شرایط در حال حاضر از اساتید بومی شهرستان به صورت حق التدریس استفاده می شود.

وی تعداد اساتید بکارگیری شده در این دانشکده را حدود 10 نفر عنوان کرد و افزود: تعداد محدودی از اساتید نیز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی همدان برای تدریس دروسی که امکان جذب استاد بومی نباشد، در اختیار این دانشکده قرار می گیرد.

رئیس دانشکده پرستاری ملایر به پیگیری چارت سازمانی و جذب و استخدام نیرو و عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری ملایر اشاره و خاطرنشان کرد: در صورت تبدیل دانشکده پرستاری به دانشکده علوم پزشکی به استخدام حدود 20 نیرو برای این دانشکده نیاز داریم.

وی با قدردانی از زحمات نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی و مسئولین شهرستان ملایر، پیگیری ردیف بودجه اختصاصی برای دانشکده پرستاری ملایر را خواستار شد.

دیدگاه شما