به گزارش خبرنگارپایگاه خبری تحلیلی نافع، محمدرضا بهاری به ظرفیتهای بالای شهرستان ملایر در زمینه گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد و گفت: بخش صنایع دستی و جاذبه های گردشگری شهرستان به توجه بیشتری نیاز دارد.
وی با اشاره به اینکه صنایع دستی در ملایر ظرفیت بالایی دارد، افزود: ملایر به عنوان بزرگترین قطب تولید مبل و منبت، سبد بافی و مروار بافی کشور محسوب می شود.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر به هنرمندان رشته سازهای سنتی اشاره کردو اظهار داشت: هنرمندان رشته سازهای سنتی توانمندی در شهرستان وجود دارند که دارای دارای مُهر اصالت یونسکو هستند و در این راستا این بخش نیز بیشتر نیازمند حمایت است.
وی با اشاره به جشنواره زمستانی استان همدان گفت: این جشنواره فرصتی برای معرفی صنعت گردشگری و جاذبه های استان و شهرستانها است.
بهاری با بیان اینکه همزمان با این جشنواره در شهرستان ملایر نیز برنامه های مختلفی توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان برگزار می شود، خاطرنشان کرد: مهمترین این برنامه ها برگزاری همایش اکوتوریسم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی ملایر بود.
وی گفت: این همایش با هدف بررسی صنعت اکوتوریسم و موانع گردشگری شهرستان با حضور اساتید و صاحب نظران برگزار شد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ملایر به دیگر برنامه های هفتمین جشنواره زمستانی در شهرستان ملایر اشاره کرد و ابراز داشت: برگزاری تور یک روزه با همکاری دفتر همسفر پارس از جشنواره زمستانی و بازدید از موزه و ارگ باستانی نوشیجان تنها اثر معماری دوران مادها از جمله این برنامه ها در ملایر است.
وی از برگزاری جنگ شادی در ملایر گفت: این جنگ شادی 11 بهمن ماه در سالن سه هزار نفری الغدیر ملایر برای عموم مردم برگزار می شود.
دیدگاه شما