وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : جمعه 11 بهمن 1392 ساعت 08:07   |   کد مطلب: 5270
حوزه‌هاي علميه و آموزش و پرورش زمينه‌ساز تربیت نیروی انسانی هستند
امام جمعه بهار گفت: حوزه‌هاي علميه و آموزش و پرورش هر دو نهادي براي تعالي‌بخشي به جامعه از طريق تربيت نيروي انساني موثر در تلاش و تکاپو هستند.

 

به گزارش پايگاه خبري تحليلي نافع، حجت الاسلام حاتم نيا گفت: حوزه‌هاي علميه به عنوان يکي از مراکزي که ظرفيت عظيم و قابل توجهي در فعاليت‌هاي تربيتي و علمي به‌ويژه با رويکرد تعليم و تربيت اسلامي دارند و نيز با توجه به ظرفيت‌هاي تبليغي موجود، نمي‌توانند از سوي وزارت آموزش و پرورش ناديده گرفته شوند.

وی افزود: حوزه‌هاي علميه و آموزش و پرورش هر چند شکل و رويه‌اي جدا از يکديگر داشته اما با نگاهي به عملکرد آن‌ها در مي‌يابيم هدف و رسالت هر يک، موضوعي سواي يکديگر نبوده و در حقيقت هر دو نهاد براي تعالي‌بخشي به جامعه از طريق تربيت نيروي انساني موثر در تلاش و تکاپو هستند و اگر زمينه‌سازي و پرورش مقدماتي نسل فردا را پايه ورود جوانان به مراکز آموزش عالي بدانيم، از اين دريچه حوزه و آموزش و پرورش نيز در مسيري يکسان با يکديگر تعريف مي‌شوند.

حجت الاسلام حاتم نيا اضافه کرد: : دغدغه خاص مقام معظم رهبري در زمينه تحقق آرمان نظام اسلامي در جهت فرهنگي شدن آموزش در کشور در قالب تدوين سند چشم‌انداز قابل تحقق است که بايد با پيگيري اين ستادها به فعليت برسد.

ستاد همکاري هاي حوزه هاي علميه با آموزش و پرورش شهرستان بهار تشکيل جلسه داد.

در اين جلسه ابتدا مدير آموزش و پرورش شهرستان بهارگفت: وي با تاکيد بر لزوم اجرايي شدن توافق‎نامه‎هاي اجرايي حوزه هاي علميه و آموزش و پرورش گفت: اين مفاد بايد به دقت بررسي شده و هر دستگاه زمينه هاي همکاري خود و گزارش عملکرد خود را بايد به دقت بيان کرده تا نقاط ضعف و قوت به خوبي بررسي شود.

زارعي اضافه کرد: بايد ارزش هاي نظام جمهوري اسلامي ايران را بايد پاس بداريم چراکه براي به دست آوردن اين ارزش ها بود که انقلاب کرديم.

علي زارعي بيان داشت: براي کسب موفقيت کشور عزيزمان بايد با همکاري تمامي ارگان هاي دولتي و غير دولتي اهداف و آرمان هاي خود را عملياتي کنيم. وي بر حفظ هويت و شخصيت ديني تاکيد کرد

و ادامه داد: آموزش و پرورش نقش بسزايي در اين راستا ايفا مي کند و تحويل هزاران شهيد معلم به جامعه اسلامي، نشان دهنده اساس اعتقادات اين قشر فرهيخته بر پايه ي دين باوري است.

وي عنوان کرد: رابطه روحانيت با دولت بايد روز به روز پر رنگ تر شود زيرا با حمايت يکديگر است که جامعه به اهداف بلند دست مي يابد.

وي تصريح کرد: آموزش و پرورش در تربيت انسان هاي دين باور و خدامحور رسالت بزرگي را برعهده دارد و بايد اين مهم بيش از پيش مورد اهميت قرار گيرد.

در ادامه ذکريا اسدي رئيس آموزش و پرورش منطقه لالجين گفت: در سند تحول بنيادين آموزش کشور و نيز سياست‌هاي ابلاغي رهبر معظم انقلاب در مورد ايجاد تحول در نظام تعليم و تربيت رسمي کشور، بحث تربيت اسلامي مورد تاکيد قرار گرفته و در آنجا قيد شده که از همه ظرفيت‌هاي موجود کشور بايد استفاده شود.

وي افزود: مهمترين و بارزترين مصداق ظرفيت‌هاي موجود در کشور، ظرفيت‌هاي فرهنگي، تربيتي، علمي و آموزشي هستند و نهادهايي که چنين ويژگي‌هايي دارند بايد با آموزش و پرورش براي تحقق سند تحول بنيادين و سياست‌هاي ابلاغي رهبري همکاري داشته باشند در غير اين صورت دستيابي به اهداف پيش‌بيني شده تحقق نمي‌يابد.

وي افزود: 12 نمازخانه لالجين مجهز و استاندارد است و 11 نفر روحاني و 38 نفر از همکاران فرهنگي در مدارس شهر لالجين نماز اقامه مي کنند.

 حجت الاسلام حميد افتخاري امام جمعه شهر صالح آباد گفت: حوزه‌هاي علميه تربيت‌کننده مبلغان و روحانيون ديني هستند و اين افراد پس از طي مدارج علمي و بيشتر، همزمان با تحصيل در مدارس علميه، به تبليغ مي پردازند و برخي مکان ها مانند مدارس که زير نظر وزارت آموزش و پرورش فعاليت مي‌کنند، فرصت بيشتري براي مبلغان فراهم کرده و زمينه مساعدتري براي تربيت اعضاي خود به‌وجود مي‌آورند.

وي افزود: تربيت بايد ديني و اسلامي باشد و بايد تلاش کنيم تا دانش آموزاني اسلامي تربيت نماييم و با توجه به هجمه سنگين دشمن از تمام ظرفيتها براي مقابله با دشمن استفاده شود.

 

 

دیدگاه شما