به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، رضا غلاميخجسته گفت:گفت: بدون شك با توجه به تجارب گرانبهاي حاصل از نخستين همايش راهبردهاي توسعه فرهنگي و همانديشيها و با نصبالعين قرار دادن فرمايشهاي رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار اخير مبني بر جهتگيري فعاليتهاي مديريت شهري براي رسيدن به شهري با هويت اسلامي، گامهاي بلندي با مديريت جهادي برخواهيم داشت.
رضا غلاميخجسته در كنار ديگر اعضاي همايش، خواستار پيگيري مصوبات بيانيه نخستين همايش راهبردهاي توسعه فرهنگي و اجتماعي در محورهاي ارتقاي فرهنگ عمومي و باورهاي ديني شهروندان، تحكيم بنيان خانواده، آموزش و مشاركتهاي شهروندي، كارآفريني و توانمندي اقشار آسيبپذير و توسعه ورزشهاي همگاني شد.
خجسته با اشاره به افزايش دو برابري بودجه فرهنگي سال 93 شهرداري تهران اظهار داشت: شهرداري تهران در راستاي پيروي از منويات رهبري در رابطه با رعايت معماري اسلامي ايران پيشبيني ساخت 400 مسجد با معماري اسلامي در مدت چهار سال را در برنامههاي خود دارد كه با تحقق اين امر سالانه 100 مسجد احداث ميشود.
همچنين سرپرست معاونت فرهنگي، اجتماعي شهرداري همدان در اين همايش ضمن مطرح كردن مشكلات و مباحث حوزه جوانان اظهار داشت: مقرر شد معاونان اجتماعي و فرهنگي كلانشهرها و مراكز استانها در مورد تصميمسازي و تصميمگيري محورهاي تعيين شده در حوزه جوانان، در شوراي عالي جوانان استان، با توجه به هماهنگيهاي به عمل آمده با معاونت ساماندهي امور جوانان وزارت ورزش و جوانان نقش مؤثري داشته باشند.
محمدرضا بياناتي تنها راهكار ممكن براي توسعه پايدار فرهنگي و اجتماعي در شهرها را واگذاري امور محلي به مردم و جلب مشاركت معنيدار آنها در مديريت شهري خواند و اضافه كرد: كليد توسعه فرهنگي و اجتماعي، بهرهگيري از سرمايههاي اجتماعي، نخبگان ديني، علمي و دانشگاهي و مشاهير محله و شهر است.
وي ضمن اشاره به بازديد اعضاي همايش از مراكز اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران و اجراي طرح مديريت محله با رويكرد 14گانه، فعاليتهاي پيشبيني شده در سراهاي محله را راهكاري مؤثر در توسعه فرهنگي و اجتماعي دانست و گفت: توسعه فرهنگي و اجتماعي مستلزم استفاده از تمامي ظرفيتهاي نهفته در شهر و تعامل با تمامي نهادها و دستگاههاي اجرايي در قالب مديريت يكپارچه فرهنگي و اجتماعي شهري است.
دیدگاه شما