به گزارش نافع به نقل از رودآور؛ اخیراً موجی از شایعات مبنی بر عزل و نسب ها در فرمانداری های استان همدان از سوی استانداری به گوش می رسد.بر این اساس خبرنگار رودآور پیگیر صحت و سقم این موضوع شد.
در این خصوص محمدناصر نیکبخت استاندار همدان در گفتگو با خبرنگار رودآور در پاسخ به این سوال که آیا موسوی فرماندار تویسرکان می شود و یا اینکه تغییراتی در سه فرمانداری دیگر به زودی رخ می دهد یا خیر؟، تغییرات در فرمانداری ها را نه تکذیب کرد و نه رد و گفت: هر گونه تصمیمی راجع به فرمانداری ها بعد از دهه فجر گرفته می شود.
استاندار همدان در اولین مصاحبه خبری خود پس از انتصاب به این سمت در گفتگو با خبرنگار رودآور معیشت و اقتصاد مردم را اولویت برنامه های خود قرار داده است و شعار همت همگانی برای توسعه استانی شعاری است که استاندار در جلسات و نشست های خبری خود بارها بیان کرده است.سوال مطرح اینکه در عزل و نصب ها سایه اعتدال و شایسته سالاری حکم فرما بوده است و خواهد بود؟ و آیا عزل و نصب ها بر مبنای مشخصی دارد و با رویکرد توجه به توسعه اقتصادی استان و معیشت مردم صورت می گیرد؟
نیکبخت استاندار همدان در جلسه شورای اداری استان که با موضوع تقدیر از معاونین پیشین استانداری و معارفه معاونین جدیدالورود انجام شد، بر ضرورت جابجایی، تغییر و تحولات در بدنه اجرایی استان تأکید کرده است آنچه که مهم است باید دید این انتساب ها بر اساس اعتدال صورت گرفته است یا نه؟
مسئله این است که طبق شنیده ها معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری همدان در طول ۵۰ روز مسئولیتش سه بار با ائتلاف اصلاح طلبان استان از جمله احزاب منحله مشارکت و سازمان مجاهدین و برخی از محکومین سیاسی جلسه برگزار کرده است و سوالی که در این جا مطرح شد این است «آیا جلسات مکرر معاون سیاسی ـ امنیتی استاندر با احزاب منحله و غیرقانونی حرکت در مشی قانون و اعتدال است؟» و « حل مشکلات اقتصادی و گرفتاری های مردم برای معاون سیاسی ـ امنیتی استانداری همدان در اولویت است یا برگزاری جلسات سیاسی با احزاب همسو با شما».
در ادامه باید گفت با مستقر شدن دولت تدبیر و امید مشخص شد که ظاهرا به اعتقاد روحانی و یاران دولت وی بسیاری از مدیران فعلی بدون بلیط سوار اتوبوس انتصاب ها شده اند و وزرای دولت روحانی قصد دارند مدیران دیگری را جایگزین کند و در حوزه مدیریتی کشور باز شاهد جابجایی های به اصطلاح اتوبوسی، حزبی و صرفاً سلیقه ای بوده ایم. طبق نظر کارشناسان تنها طی کمتر از سه ماه از استقرار دولت جدید ۶۸۵ تغییرات رخ داد، به عبارت دیگر هر هفته ۷۰ تغییر در بدنه مدیریت کشور صورت گرفت.
موج تغییرات در حالی در دولت روحانی صورت می گیرد که در جامعه به تغییرات اتوبوسی معروف شده است و انتقادات بسیاری از سوی نمایندگان، علما، اهالی سیاست به این تغییرات که بعضاً برخی از آن ها بدون توجه و یا حتی کنار گذاشتن نیروهای ارزشی نظام است، می شود.
محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم اختتامیه دهمین کنفرانس بین المللی مدیریت استراتژیک با انتقاد از این گونه تغییرات گفت: برای اینکه هواپیمای غول پیکر ملت ایران به پرواز درآید باید از همه کارشناسان کشور استفاده کرد و در این خصوص تأکید دارد: با تغییرات اتوبوسی نمیشود کشور را اداره کرد.
مهرداد بذرپاش نماینده مردم تهران در مجلس در تذکری به رئیس جمهور نسبت به انتصاب افراد مساله دار در دولت هشدار داد.
سوال مطرح این است ادامه سناریوی تغییر در مدیریت ها تا کی ادامه خواهد داشت و چرا در بعضی موارد نیروهای ارزشی نظام کنار گذاشته شده و از نیروهای مسأله دار که بعضاً از احزاب منحله نیز هستند در مدیریت ارشد استان ها و شهرستان ها استفاده می شود؟
و سوال آخر اینکه در این عزل و نصب ها سایه اعتدال و شایسته سالاری حکم فرما بوده است و خواهد بود؟
دیدگاه شما