به گزارش نافع به نقل از ملایری ها، محمدقاسم عبدلی روز گذشته در کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی شهرستان ملایر با بیان اینکه آموزش خانواده یکی از بسترهای مناسب برای ارتقاء آگاهی مردم است، گفت: باید همه دستگاه ها در این امر و برگزاری کارگاه های آموزشی مشارکت و همکاری کنند.
وی با اشاره به اینکه باید 20 رفتار مثبت و منفی اثرگذار در سبک زندگی با محوریت مرز حلال و حرام در سطح شهرستان شناسایی شود، افزود: لازم است به اندازه توان و ظرفیت مجموعه شهرستان برای آموزش خانواده ها تلاش کرده و تا پایان سال جاری، برگزاری کارگاه های آموزشی استمرار یابد.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار ملایر اظهار داشت: عوامل منفی در سطح مدارس، دانشگاه ها، اماکن عمومی، مساجد و سایر اماکن وجود دارد که باید بادقت این عوامل شناسایی شده و برای رفع آن ها راهکارهای لازم ارائه شود.
وی نیز بر برگزاری کارگاه های آموزش خانواده با حضور بانوان تأکید کرد و گفت: بانوان ظرفیت و توانایی بالایی در اثرگذاری در سطح خانواده ها دارند.
عبدلی خواستار برگزاری جلسه ای با مسئولین کافی نت ها در سطح شهرستان شد و افزود: مردم باید با استقاده صحیح از فضای مجازی آشنا شوند.
وی گفت: نیاز است حوزه علمیه ملایر مرکز ثابتی را به منظور پاسخگویی به سوالات شرعی در مورد کسب و کار دایر کند.
معاون اجتماعی نیروی انتظامی ملایر نیز بیان داشت: تاکنون 600 جلسه آموزش همگانی توسط ناجا برگزار شده که 34 هزار فراگیر را تحت آموزش قرار داده است.
سرگرد رضا دولت آبادی از برگزاری نشست توانمندسازی مردم و اقشار مختلف جامعه در برابر آسیب های فضای مجازی خبر داد و افزود: بازخورد این جلسه بسیار مطلوب بود و هنوز ادامه دارد که در این زمینه نیازمند افزایش میزان مشارکت دستگاه ها و نهادها هستیم.
وی گفت: بازدید از کافی نت های سطح شهر نیز در دستور کار قرار گرفته و تاکنون پدافند غیر عامل در فضای سایبری و فضای اجتماعی نیز برگزار شده است.
دیدگاه شما