به گزارش نافع به نقل از فارس، محمدحسین مرادی امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به تهیه طرحهای جامع و تفصیلی شهرهای استان اظهار کرد: استان همدان با مساحت 19 هزار و 491 کیلومتر مربع دارای 9 شهرستان و 29 شهر است.
وی با بیان اینکه از این میزان 27 شهر دارای طرح جامع و تفصیلی مصوب هستند، افزود: دو شهر دیگر از جمله روستاهایی بودهاند که در چند سال اخیر به شهر تبدیل شده و دارای طرح هادی هستند.
مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی همدان اضافه کرد: برای این دو شهر نیز باید طرح جامع و تفصیلی تهیه شود که در حال حاضر در مرحله تأمین اعتبار و انتخاب مشاور هستند.
وی با بیان اینکه توسعه و رشد مداوم شهرها موجب تغییراتی در طرحهای جامع و تفصیلی شهرها میشود، گفت: با توجه به اینکه تغییرات باید در راستای طرحهای فوقالذکر باشد بنابراین نیاز به راهبری و نظارت دقیق کارشناسی دارد.
مرادی تصریح کرد: بخش شهرسازی و معماری، علاوه بر پیگیری و پیشبرد تمام طرحها از جمله طرحهای ناحیهای، طرحهای جامع و تفصیلی شهرهای استان، نظریات کارشناسی خود را در قالب جلسات اعمال کرده است.
وی ابراز داشت: در سال جاری 31 جلسه کمیته فنی مربوط به بررسی کارشناسی و اتخاذ تصمیم برای ارائه به جلسه کمیسیون ماده 5 استان تشکیل شده است.
مدیر شهرسازی و معماری اداره کل راه و شهرسازی همدان یادآور شد: 26 جلسه کمیسیون ماده 5 نیز طی امسال برای شهرهای استان تشکیل شده که در مجموع شامل 228 پرونده با 212 مصوبه میشود.
وی ادامه داد: از این تعداد 137 مصوبه مربوط به شهر همدان، 14 مصوبه مربوط به شهر ملایر و 23 مصوبه مربوط به نهاوند و 20 مصوبه متعلق به شهر تویسرکان و هشت مصوبه برای اسدآباد و پنج مصوبه مربوط به کبودراهنگ و پنج مصوبه نیز برای شهر مریانج بوده است.
مرادی با اشاره به پیگیری و تصویب بافت فرسوده جولان افزود: از دیگر اقدامات این مدیریت میتوان به بازدید و ارائه گزارش به مراجع قانونی از ساخت و سازهای انجام شده در داخل حریم و خارج از محدوده شهرها و حریم جادهها، نظارت بر اجرای طرحهای جامع و تفصیلی شهرهای استان و ... اشاره کرد.
وی با اشاره به بررسی طرحهای خارج از محدوده و حریم شهرها نیز بیان داشت: در این راستا از ابتدای سال تاکنون 9 جلسه کارشناسی و چهار جلسه کارگروه امور زیربنایی در استان با 53 مصوبه تشکیل شده است.
مدیر شهرسازی و معماری همدان افزود: نحوه احداث بنا و تأسیسات در خارج از محدوده و حریم شهرها از وظایف کارگروه امور زیربنایی است که در راستای اهداف و اجرای طرحها با توجه به نحوه استقرار مطلوب مراکز فعالیت، مناطق حفاظتی و توزیع متناسب خدمات برای ساکنان شهرها و روستاها و با عنایت به مجوزهای صادره توسط دستگاهها از طریق تشکیل جلسات کارشناسی و با حضور کارشناسان عضو کارگروه مورد بررسی قرار میگیرند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این طرحها نیز پس از تأیید کارگروه امور زیربنایی استان و تأیید دفتر نظارت بر طرحهای توسعه و عمران وزارت راه و شهرسازی برای اجرا ابلاغ میشود.
دیدگاه شما