وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 24 دى 1392 ساعت 06:43   |   کد مطلب: 4812
می توان طرح های کارشناسانه آموزش و پرورش را در سطح کشوری پیگیری نمود
نماينده مردم ملاير در مجلس شوراي اسلامي گفت: طرح مسايل و مشکلات آموزش و پرورش ملاير بايد به صورت کارشناسي شده و همراه با ارايه پيشنهاد سازنده باشد.

 

به گزارش نافع، احمد آريايي نژاد در شوراي آموزش و پرورش ملاير افزود: اگر بيان اين مشکلات از سوي آموزش و پرورش کارشناسي و همراه با ارايه پيشنهاد باشد، مي توان به طور علمي پيگير خواسته ها و رفع مشکلات در سطح کشوري بود.

وي اظهار داشت: علاوه بر اين، آمارهاي ارايه شده نيز بايد به صورت تحليلي و درست باشد و يک مبناي مقايسه اي بايد براي آنها در نظر گرفته شود.

وي با تقدير از عملکرد مثبت و موفقيت هاي بدست آمده توسط آموزش و پرروش ملاير افزود: معلمان حق بزرگي بر گردن مردم دارند که بهترين تجليل از معلمان به خصوص بازنشستگان بايد به صورت معنوي باشد و در تقديرهاي مادي و معنوي از ساير معلمان، ادارات شهرستان مي توانند پيش قدم شوند.

معاون سياسي و اجتماعي فرمانداري ويژه ملاير نيز گفت: بايد با زنده نگه داشتن ياد و خاطره وقايع انقلاب اسلامي، آيندگان را نيز از تحولات آن زمان آگاه کنيم.

محمدقاسم عبدلي اظهار داشت: انقلاب اسلامي، انقلاب ارزش ها و باورها است که دور نشدن از اين باورها و پررنگ کردن آنها، وظيفه اصلي و مهم همه مديران، مسوولان و اقشار مختلف مردم در ايام دهه فجر است.

وي با بيان اينکه حضور مردم در هر عرصه اي مصداق حماسه سياسي است، افزود: قناعت و دوري از اسراف بايد به عنوان يک فرهنگ در بين دانش آموزان نهادينه شود و توليد، کار و اشتغال به عنوان محورهايي از حماسه اقتصادي مد نظر قرار گيرد.

مدير آموزش و پرورش ملاير نيز تعمير و تجهيز بيش از 15 آموزشگاه، تقدير از 77 معلم و دانش آموز پژوهنده و برگزاري آزمون پيشرفت تحصيلي براي 5700 دانش آموز را از جمله عملکرد مثبت اين اداره عنوان کرد و گفت: 426 پرونده از معلمان ملايري بررسي شد که از اين تعداد، 50 نفر از معلمان بالاترين امتياز براي معلم نمونه منطقه اي و 10 نفر براي نمونه استاني به استان ارسال شده است.

حجت اله چهاردولي بيان داشت: در کميته دانش آموزي و فرهنگيان ستاد بزرگداشت دهه فجر امسال، 28 برنامه براي 271 آموزشگاه در سطح شهر و روستا تدوين و اجرايي شد.

وي در خصوص انتخاب رشته دانش آموزان در سال دوم متوسطه نيز گفت: امسال سه هزار دانش آموز سال اول متوسطه دوره دوم در ملاير انتخاب رشته خواهند کرد که سهم ملاير براي اين رشته ها 57 درصد است.

چهاردولي بر لزوم آشنايي والدين با رشته هاي کار و دانش و فني و حرفه اي تاکيد کرد و افزود: سوق دادن دانش آموزان به سمت و سوي رشته هاي فني و حرفه اي و کار و دانش، يک ضرورت در مديريت اشتغال شهرستان است.

دیدگاه شما