وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 23 دى 1392 ساعت 11:45   |   کد مطلب: 4799
 برگزاری بیش از ۴۰ برنامه در دهه مبارک فجر
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بهار گفت: آموزش و پرورش باید از روزمرگی بیرون بیاید.

 

به گزارش نافع به نقل از بهارانه، علی زارعی در شورای آموزش و پرورش شهرستان بهار با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بهترین، برجسته ترین فکر ها باید بنشینند و برای آموزش و پرورش طراحی کنند، اظهار داشت: فلسفه آموزش و پرورش باید واضح باشد چراکه بر اساس این فلسفه آینده کشور روشن خواهد بود.

زارعی با بیان اینکه آموزش و پرورش باید از روزمرگی بیرون بیاید اظهار داشت: مجموعه آموزش و پرورش باید با تمسک به سیره نبوی که مشارکت را مطمئن ترین پشتیبان و عامل هدایت به سوی رشد می داند، با برنامه ریزی و ارائه راههای مشخص اهداف این مجموعه را دنبال کنند.

وی با اشاره به فرارسیدن هفته گرامیداشت شوراهای آموزش و پرورش اظهار داشت: باید با در نظر گرفتن مضامین و مؤلفه های سند ارزشمند تحول بنیادین آموزش و پرورش که فرایند تعلیم و تربیت را براساس آموزه های دینی، قرآن کریم و ارزش های الهی در نظر گرفته است، بر نقش مهم شوراهای آموزش و پرورش در راستای تحقق این اهداف تأکید نمود.

زارعی با بیان این مطلب که آموزش و پرورش بهترین رکن توسعه جامعه است، گفت: موفقیت مجموعه آموزش و پرورش به عنوان عامل اصلی توسعه در کشور در گرو مشارکت همه آحاد مردم، مسئولان و نهاد های فرهنگی و اجتماعی است چراکه با همفکری، مشورت و اندیشه های خوب و سودمند می توان زمینه های بروز خلاقیت ها و شکوفایی استعداد های نسل جوان را فراهم آورد.

وی افزود: زمانی می توان شاهد پویایی، پیشرفت و تعالی نسل جوان بود که نظام تعلیم و تربیت با وحدت و همدلی به اهداف متعالی اندیشیده و با گره خوردن اندیشه ها در سایه شور و مشورت به اوج و پیشرفت برسد.

زارعی با اشاره به اینکه شورای آموزش و پرورش یکی از مهم ترین جلسات در این مجموعه است، گفت: تحقق مشارکت و نظارت مردم در امر آموزش و پرورش، بهرهگیری از تمامی منابع و امکانات در راستای تأسیس، توسعه و تجهیز فضاهای آموزشی، بسط عدالت آموزشی از طریق کمک های مردمی و اهتمام در راستای رفع موانع موجود در مسیر مشارکت مردمی از جمله اهداف عالیه و جایگاه اندیشمند شورا ها در آموزش و پرورش است.

وی همچنین در خصوص برنامه های مجموعه آموزش و پرورش در دهه فجر سال جاری، عنوان داشت: به مناسبت گرامیداشت سالروز سی و پنجمین پیروزی انقلاب اسلامی ایران مجموعه آموزش و پرورش شهرستان بیش از ۴۰ برنامه را در دستور کار خود دارد.

زارعی افزود: نواخته شدن زنگ انقلاب در تمامی مدارس شهرستان همزمان با تاریخ ورود امام راحل به ایران، همایش رؤسای شوراهای دانش آموزی، برگزاری نمایشگاه کتاب در تعدادی از مدارس، غبار روبی گلزار شهدا با محوریت مدارس روستایی، برگزاری مسابقه دلنوشته در کوتاه ترین جمله، برگزاری جشن میلاد امام حسن عسگری (ع)، برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع انقلاب در مدارس ابتدایی، برگزاری جشنواره غذا در مدارس متوسطه دخترانه، برگزاری مسابقات ورزشی، برگزاری همایش عفاف و حجاب در مدارس دخترانه، برپایی محفل انسی با قران در مدارس شبانه روزی، برگزاری یادواره شهدای دانش آموز و غیره از جمله مهمترین برنامه های اجرایی در دهه مبارکه فجر امسال است.

وی همچنین با بیان اینکه شهرستان بهار ۱۷ نفر سهمیه برای انتخاب معلم نمونه در سال جاری دارد، اعلام داشت: از صد پرونده متقاضی معلم نمونه در شهرستان، با بررسی های به عمل آمده ۱۲ نفر واجد شرایط برای انتخاب در استان همدان هستند.

فرماندار شهرستان بهار نیز در این شورا با اشاره به اینکه مشارکت در مجموعه آموزش و پرورش در تاریخ کشور دارای سابقه ای طولانی است، گفت: مسئولین تعلیم و تربیت باید بدانند که با مشارکت مردم در امر آموزش نسل جوان می توان به نتایج سودمند تری در این حوزه دست یافت.

نصرت الله گلکارزاده با بیان اینکه حضور فعال مردم و مسئولین در امر تعلیم و تربیت و تزکیه ضروری است، عنوان داشت: در راستای تحقق هدف های آموزشی، جلب مشارکت مردم و مسئولین در اقدامات آموزش و پرورش و بهره گیری از تمامی منابع و امکانات به تسهیل امر آموزش منجر خواهد شد.

گلکارزاده افزود: مشارکت مردم و مسئولین در تجهیز فضاهای آموزشی و برقراری عدالت آموزشی در جاهایی که این مجموعه نیاز به ارائه ایده همکاری و کمک در راستای اهداف خود و نظام تعلیم، تربیت و تزکیه دارد، ضروری است.

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان باید به عنوان انسان های مفید و مؤثر و شهروندانی قابل قبول تربیت شوند، اذعان داشت: متولیان امر آموزش می توانند با برنامه ریزی و ارائه راهکارهای مفید آموزش سودمند نسلی کارآزموده را به جامعه تحویل دهند.

گلکارزاده با بیان اینکه وضع معیشتی چند سال اخیر سبب کاهش انگیزه دانش آموزان در علم آموزی شده است، افزود: متولیان امر آموزش و خانواده ها با حل مسائل داخلی خانه و فرهنگ سازی آموزش در جامعه باید انگیزه ای قوی برای تحصیل در دانش آموزان ایجاد کنند.

وی افزود: این فرهنگ باید اشاعه پیدا کند که اگر هر کس دانا باشد در زندگی هم می توانند موفق باشد.

گلکارزاده با اشاره به اینکه متولیان امر آموزش باید برنامه های عملی در این حوزه ارائه دهند، گفت: استفاده از معلمان مبتکر و خلاق در حوزه آموزش و پرورش، تحولی جدید در این حوزه به وجود خواهد آورد.

دیدگاه شما