وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : جمعه 20 دى 1392 ساعت 05:20   |   کد مطلب: 4709
شهدا فرهنگ دفاع از مظلوم در برابر ظالم را احيا كردند
معاون صدای سازمان صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران با بیان اینکه شهدا كهربايي بودند، گفت: شهدا فرهنگ دفاع از مظلوم در برابر ظالم را احيا كردند.

 

به گزارش نافع به نقل از مهر،  سردار حسن صوفي يكي از فرماندهاي برجسته دفاع مقدس در استان همدان است كه در حالي كه تنها 23 سال داشت به سمت فرمانده بسيج سپاه ناحيه همدان درآمد و مبدع تشكيل 5 لشكر در فرودگاه همدان و اعزام به مناطق عملياتي بود و در عملیات دربنديخان، میمک و والفجر 2و 5حضور مؤثر و فعالي داشت.

وي در اسفند سال 63 در حالي در عمليات بدر در منطقه هودر در حال انجام خدمت بود به شهادت مي رسد و پيكر وي پس از 12 سال به ايران باز مي گردد.

معاون صدای سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران كه  ظهر پنجشنبه براي رونمايي از كتاب برادر شهيد خود "حسن صوفي" به همدان آمده بود در جمع خانواده خود و ديگر شهداي استان همدان در باغ دفاع مقدس حاضر شد و به بيان خاطرات و خصوصيات اين شهيد برجسته بسيج پرداخت.

شهدا انسان هاي متفاوتي نبودند 

محمدحسین صوفی با اشاره به اينكه برپايي اينگونه مراسم و برنامه ها مي تواند ارزش ها و فرهنگ شهدا را تبيين كند، اظهار داشت: شهدا انسان هاي متفاوتي نبودند بلكه پس از كسب درجات معنويت به جايگاه الهي رسيدند چرا كه با نگاه با بصيرت تقدير خود را رقم زدند.

معاون صدای سازمان صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران اذعان داشت: آنان فرهنگ دفاع از مظلوم در برابر ظالم را احيا كردند و استان همدان به دليل داشتن مردمي مومن ، روحانيت با بصيرت و حوزه قدرتمند علميه در عملكرد خود در جنگ تحميلي در بين خواص و عوام زبانزد است.

صوفي با تاكيد براينكه استكبار جهاني، استقلال ايران را نشانه گرفته و صدام به نمايندگي از  آنان به ايران حمله كرد، اظهار داشت: همه دنياي كفر اقدام به تجهيز صدا كردند و بسياري از تجهيزات غنيمت گرفته شد در جنگ متعلق به كشورهاي اروپايي است و بمب هاي شيميايي نيز هديه آلمان به او بود.

وي اظهار داشت: در اين شرايط ملت ايران تصميم گرفت درسي به همه مستكبران جهان بدهد تا ديگر جرائت حمله به ايران را نداشته باشند و تنها جنگي كه توانستيم ايران را عزتمندانه حفظ كنيم همين دوران جنگ تحميلي بود .

معاون صدا سازمان صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران با تاكيد براينكه رزمندگان انقلاب اسلامي با رشادت هاي خود حماسه هاي زيادي را در اين دوران ايجاد كردند از نقش استان همدان در اين خصوص نام برد و بيان داشت: نوآوري، ابتكار، شوخ طبعي ،صله رحم  از خصوصيات شهيد حسن صوفي بود.

صوفي اظهار داشت: ايده ايجاد پنج لشكر باور نكردني بود و پيدا نبودن وي در زمان اين برنامه در فرودگاه همدان نشان گمنامي او دارد.

وي ادامه داد: گرچه به ظاهر از حسن سه سال بزرگتر بودم اما در واقع 300 سال از او عقب تر بودم،شهدا ره صد ساله را يك شبه نپيمايدند  بلكه با جسارت به آرزوي خود رسيدند و آنان كهربايي بودند.

حسن صوفي شهيد شاخص بسيج است

مدير كل بنياد حفظ آثار ونشر ارزشهاي دفاع مقدس استان همدان نيز در اين مراسم گفت: شهيد حسن صوفي شهيد شاخص بسيج در سالجاري است .

محمد جعفر زمرديان با اشاره به اينكه كتاب شهيد حسن صوفي 41 امين كتاب منتشر شده توسط اين نهاد است، اظهار داشت: هشت اثر تاكنون به چاپ  يازدهم هم رسيده است و به دنبال انعقاد تفاهم نامه اي با سپاه ناحيه همدان در راستای تداوم برنامه ريزي براي سالگرد شهادت حسن صوفي در اسفند ماه  هستيم.

وي اذعان داشت: توليد مستند تلويزوني از وي شروع شده و اين كتاب در دو هزار جلد  منتشر شده و چهارمين كتاب رونمايي شده در حوزه دفاع مقدس در بنياد حفظ آتار استان همدان در سالجاري است.

در اين مراسم از خانواده شهيدان مريانجي ، زارعي، يوسفي نهجني ، مادرشهيد حسن صوفي ، فرمانده نيروي انتظامي استان ، مديركل ميراث فرهنگي وگردشگري و رئيس باغ موضوع دفاع مقدس نيز تقدير شد.

همچنين معاون صدا سازمان صدا وسيماي جمهوري اسلامي ايران نيز به پاس  تلاش هاي برادر خود كه هم اكنون معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری همدان است و از مادرش به مدت 10 سال است به علت سكته مغزي مراقبت مي كند تقدير ويژه كرد.

از ديگر شخصيت هاي حاضر در اين مراسم مي توان به معاون سياسي امنيتي استانداري همدان، بخشدار شهرستان همدان، مدير كل صدا وسيماي مركز همدان ،فرمانده پايگاه شكاري شهيد نوژه، مدير كل ارشاد اسلامي استان همدان، حسن رحيمي رئيس مجلس مشورتي ايثارگران كشور ، حسن مظاهري نويسنده تاريخ جنگ استان همدان وآيت الله محمدي اشاره كرد.

دیدگاه شما