وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 18 دى 1392 ساعت 12:24   |   کد مطلب: 4687
روستای کردآباد کبودراهنگ پایلوت اشتغالزایی روستایی کشور شد
بخشدار مرکزی کبودراهنگ گفت:خوشه صنعتی تولید لباس و پوشاک روستای کردآباد کبودراهنگ به عنوان پایلوت اشتغالزایی روستایی در سطح کشور انتخاب شد.

به گزارش پايگاه خبري تحليلي نافع به نقل ازکورنگ، "یدالله ابراهیم خانی" در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار ما از تبدیل روستای کردآباد کبودراهنگ به پایلوت اشتغالزایی روستایی کشور خبر داد و گفت : با حمایت های خوب معاونت صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان همدان خوشه صنعتی تولید لباس و پوشاک روستای کردآباد، اشتغالزایی خوبی را در این منطقه ایجاد کرده است.
ابراهیم خانی با بیان اینکه امروز خوشه صنعتی پوشاک کردآباد وارد برنامه عملیاتی شده است، ابراز داشت: این خوشه صنعتی نقش مهمی در اشتغالزایی مردم منطقه ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه روستای کردآباد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر جمعیت دارد، گفت: در این روستا خدمات زیر بنایی مناسبی صورت گرفته و هم اکنون ۱۲۵ واحد تولید لباس و پوشاک با بیش از ۵۰۰ نفر نیرو مشغول فعالیت هستند.
ابراهیم خانی با بیان اینکه تولید و فروش لباس در این روستا، زمینه اشتغال همه مردم آن را فراهم نموده است، گفت: بسیاری از نیروهای اشتغال روستاهای مجاور نیز برای کار به این روستا می آیند.
وی از بازدید بهرام هاشمی معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی استان و علی بخشی مدیر صندوق مهرامام رضا(ع) استان همدان همچنین مسلم غلامی فرماندار کبودراهنگ از کارگاه های تولیدی این روستا خبر داد و گفت: در این دیدار مقرر گردید صندوق مهر امام رضا علیه السلام تسهیلات ویژه ای برای توسعه این کارگاهها اعطا کند.
ابراهیم خانی با بیان اینکه صنایع کوچک در اشتغال پایدار و رشد و توسعه منطقه نقش مهمی دارند خواستار مساعدت و حمایت های ویژ ه مسئولین استانی و کشوری شد.
وی از برگزاری متمرکز کلاسهای آموزش تولید انواع پوشاک از سوی مرکز فنی و حرفه ای شهرستان در این روستا خبر داد و گفت: این دوره ها با همکاری دهیاری و اعضای شوراهای اسلامی این روستا برگزار می شود و در پایان هر دوره آموزشی گواهی نامه فنی و حرفه ای به کارآموزان اعطا می شود.
گفتنی است تولید لباس و پوشاک در روستای کردآباد کبودراهنگ طی ۳ سال اخیر اهمیت و جایگاه خاصی در این روستا پیدا کرده است. در این روستا ۱۲۵ واحد تولید پوشاک فعال هستند و هر ساله بر این تعداد افزوده می شود.
این در حالی است اشتغال جوانان روستای کردآباد یکی از مشکلات مهم این روستا قبل از دهه ۸۰ بود به طوری که قریب نیمی از جمعیت این روستا برای اشتغال به شهرهای دیگر مهاجرت کرده بودند که این موضوع امروزه عکس شده است.
احیای صنعت تولید پوشاک و لباس در این روستا باعث شد که بسیاری از مردم این روستا از تصمیم خود منصرف شده و امروز روستای کردآباد به یک روستای مهاجرپذیر تبدیل گردیده است.

 

دیدگاه شما