به گزارش پايگاه خبري تحليلي نافع به نقل از ایسنا، حسن قهرمانی مطلق صبح روز ۱۵ دی ماه سال جاری در جلسه امور بانوان شهرستان همدان اظهار کرد: مرکز ترک اعتیاد بانوان از دی ماه سال جاری در همدان راهاندازی شده که این مرکز تحت نظر مجموعه بهزیستی است.
وی با بیان اینکه فرار از خانه، اعتیاد و طلاق بیشترین آسیب را به جامعه زنان تحمیل میکند، افزود: با همکاری مجموعه بهزیستی بیشتر این مشکلات در حوزه زنان برطرف شده و زنان فاقد سرپناه میتوانند در این گونه مراکز پذیرش و ساماندهی شوند.
قهرمانی مطلق ادامه داد: در راستای کاهش طلاق، نبودن ریش سفیدان در خانوادهها احساس میشود که مجموعه بهزیستی ۲۵۶ مورد را به مراکز مشاوره معرفی کرده و از این تعداد ۱۲۵ مورد به مصالحه رسیده است.
سومین پایگاه اجتماعی در مزدقینه خدمات مشاوره ارائه میدهد
وی همچنین از آغاز فعالیت سومین پایگاه اجتماعی در منطقه مزدقینه خبر داد و گفت: این پایگاه متشکل از مسئول، روانشناس و مددکار بوده که خدماتی در حوزه مشاوره کاهش طلاق، پیشگیری از کودک آزاری و سایر آسیبهای اجتماعی انجام می دهد.
قهرمانی مطلق به آموزش مشاغل خانگی و صنایع دستی بانوان در همدان اشاره کرد و گفت: در این راستا یک ۱۷۰۰ نفر از بانوان با همکاری مجموعه میراث فرهنگی، آموزشهای لازم را دیدهاند که این نوع آموزشها در انسجام و اقتصاد خانواده اثر گذار بوده و در این راستا برخی افراد از این طریق بیمه شدهاند.
وی همچنین از عدم توجه به بحث خانواده و بانوان و غفلت در برگزاری جلسات در این زمینه انتقاد کرد و گفت: هر چه به نقش خانواده در جامعه توجه شود، جامعه سالم تری خواهیم داشت.
قهرمانی مطلق خانواده را مانند پیکره سلول دانست که در صورت مخرب بودن یکی از سلولها پیکره جسم از کار میافتد.
وی با اشاره به این مطلب که گفتمان مقام معظم رهبری در خصوص سبک زندگی مورد غفلت واقع شده، اظهار کرد: هنگامی که سبک الگوی مناسب برای خانوادهها معرفی نشود، دیگران نوع بدلی آن را ارائه میدهند و این امر موجب کاهش ازدواج، افزایش طلاق و سایر الگوهای نامناسب در جامعه میشود بنابراین محقق شدن گفتمان مقام معظم رهبری در جامعه همت بیشتری میطلبد.
فرماندار همدان با بیان این مطلب که باید به دنبال احیاء بنیاد خانواده باشیم، تصریح کرد: اگر بتوانیم از نظر روانی بنیاد خانواده را مستحکم کنیم تمامی خانوادهها از نظر اختلافات، تنش و سایر آسیبها مصون میشوند.
وی به اهمیت تربیت در خانواده اشاره کرد و گفت: تربیت در خانواده تنها ویژه فرزندان نیست بلکه سایر اعضاء در خانواده تربیت میشوند و در صورتی که جهت دهی در این زمینه صحیح باشد انتقال مسائل فرهنگی به خوبی انجام میشود.
برنامههای دهه فجر ویترنی و حبابی اجرا نشود
قهرمانی مطلق بر اجرای برنامههای اثر گذار در دهه فجر اشاره کرد و گفت: برخی برنامهها مختص ادارات بوده بنابراین باید به گستردگی برنامه و جامعه هدف آن توجه ویژه شود همچنین در این دهه باید به دنبال اجرای برنامههای اثرگذار و در راستای تحکیم بنیان خانواده باشیم و از مشاوران متخصص در این زمینه استفاده شود و از برنامههای حبابی و ویترنی اجتناب شود تا تاثیر گذاری بیشتری داشته باشد.
فرماندار همدان همچنین به ضرورت انجام پژوهش در حوزه خانواده تاکید کرد و گفت: پژوهشهایی در این زمینه انجام شده اما کاربردی نشده که باید با مراجعه به مراکز علمی مرتبط این نوع پژوهشها افزایش یابد.
وی به معرفی بانوان موفق به عنوان الگوی زنان موفق در سطح شهرستان و در حوزههای مختلف تا پایان سال جاری اشاره کرد و گفت: این نوع الگوها باید به سایر بانوان معرفی شود همچنین هر دستگاهی باید نمایشگاهی مرتبط با دستاوردهای حوزه زنان برگزار کند که احتمال دارد زمان برگزاری این نمایشگاه در نیمه دوم فروردین ماه باشد.
قهرمانی مطلق به طرح رحمت و مهارت آموزی در ارتباط با فرزند پروری اشاره کرد و گفت: این طرح باید هدفمند انجام شود که تا کنون به این طرح کمتر توجه شده است.
وی به پایگاههای مشاوره اشاره کرد و گفت: هرچند فرهنگ مشاوره و مشاوره گیری در جامعه به خوبی جا نیافتاده اما باید بانک اطلاعاتی تهیه شده از پایگاههای مشاوره با یکدیگر لینک شوند و اطلاعات کافی در اختیار شهروندان قرار گیرد و راحتتر بتوانند از خدمات مشاورهای تخصصی بهرهمند شوند.
فرماندار همدان گفت: وجود معاونت فرهنگی در مجموعه شهرداری نشان از اهمیت مسائل فرهنگی در کنار مباحث عمرانی در این مجموعه است بنابراین استفاده از بنر و تلویزیون شهری در امر فرهنگ سازی در جامعه بسیار موثر است.
دیدگاه شما