وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 30 آذر 1392 ساعت 12:23   |   کد مطلب: 4354
کاهش معضلات اجتماعي بامديريت فعاليت‌هاي فرهنگي  امکان پذیراست
نايب رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان گفت: باید از ظرفيت هنر انيميشن استان همدان در رشد فرهنگ قرآني بهره گرفته شود.

به گزارش نافع به نقل از مهر،حجت‌الاسلام سيدمجيد موسوي پیش از ظهر شنبه در كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان با بيان اين مطلب افزود: برنامه های فرهنگي و قرآني در كاهش معضلات اجتماعي بسيار مؤثر است.

حجت‌الاسلام موسوي فعاليت‌هاي دارالقرآن استان را مثبت ارزيابي كرد و افزود: فعاليت‌هاي فرهنگي را بايد مديريت و جهت‌دهي كرده تا از معضلات اجتماعي كاسته شود.

حجت‌الاسلام سيدمجيد موسوي با اشاره به اينكه با برنامه زمان‌بندي مناسب مباحث فرهنگي را بايد مورد توجه قرار داد، افزود: توجه به فرهنگ قرآني از رويكردهاي اصلي شوراي اسلامي شهر همدان است.

رئيس كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان نیز بر ترويج مفاهيم فرهنگ قرآني تأكيد كرد و گفت: شورا و شهرداري همدان براي مشاركت فعاليت‌هاي قرآني تفاهم‌نامه‌اي را با مؤسسه دارالقرآن كريم همدان منعقد مي‌كند.

كانون‌ها و مؤسسات قرآني شهر شناسايي شده و مورد حمايت قرار می گيرند

خجسته با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر اينكه براي انجام هرگونه فعاليت قرآني بايد با اين كتاب حياتبخش مانوس شد، افزود: كانون‌ها و مؤسسات قرآني شهر شناسايي شده و مورد حمايت قرار می گيرند.

وي با اشاره به احداث فرهنگ‌سراهاي تخصصي قرآني توسط شورا و شهرداري همدان افزود: فرهنگسراي تخصصي رضوان واقع در شهرك ولي‌عصر(عج) همدان از جمله مكان‌هايي است كه ساختمان آن خريداري شده و در حال حاضر آماده بهره‌برداري است.

رضا غلامي خجسته با بيان اينكه براي خريد ،تعمير و تجهيز فرهنگسراي رضوان تاكنون حدود چهار ميليارد ريال هزينه شده است، اظهار داشت: در صورت تصويب در شورا اين فرهنگسرا بهترين مكان براي فعاليت قرآني به صورت تخصصي خواهد بود.

خجسته اظهار داشت: شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان آمادگي مشاركت در برنامه‌ها و فعاليت‌هاي قرآني را با مؤسسات قرآني از جمله دارالقرآن همدان را دارد.

باید در كنار آموزش روخواني قرآن به آموزش مفاهيم توجه شود

نايب رئيس شوراي اسلامي شهر همدان نيز در اين جلسه گفت: باید در كنار آموزش روخواني قرآن به آموزش مفاهيم، ترجمه و تفسير اين كتاب آسماني نيز پرداخته شود.

محمد تبريزي با اشاره به ناتو و تهاجم فرهنگي، افزود: كودكان، نونهالان و نوجوانان از مهمترين اقشار جامعه در آموزش قرآني هستند كه بايد مورد توجه قرار گيرند.

كميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر همدان نیز در اين جلسه با بيان اينكه شورا مي‌تواند هادي و رهبر مراكز و مؤسسات قرآني باشد، اظهار داشت: ترويج مفاهيم و فرهنگ قرآني امري غيرقابل انكار است و دراين راستا فعاليت‌ها بايد مديريت شده و هماهنگ باشند.

حميدرضا طبي‌مسرور با اشاره به فعاليت نحله‌هاي نوظهور در بين جوانان، گفت: امروزه جوانان و نوجوانان جامعه در مسيرهاي انحرافي و خرافه‌پرستي قرار گرفته‌اند.

وي با بيان اينكه اعضاي شوراي اسلامي شهر به عنوان نمايندگان پارلماني مردم بايد در زمينه مبارزه با تهاجم فرهنگي در مسير رسالتي كه برعهده‌اش است گام بردارد، يادآور شد: اختصاص منابع مالي براي امور فرهنگي به ويژه ترويج مفاهيم قرآني نقطه عطفي در شناساندن فرهنگ قرآني در جامعه است.

جلسات و مؤسسات قرآني همدان بايد ساماندهي شود

مسؤول دارالقرآن اداره كل تبليغات اسلامي استان همدان نيز در اين جلسه با بيان اينكه جلسات و مؤسسات قرآني بايد ساماندهي شود، گفت: با توجه به هجمه‌هاي فرهنگي و كمبود بودجه سازمان تبليغات نيازمند همكاري و مساعدت شورا و شهرداري است.

محمد فرهادي با انتقاد از نبود ساختماني براي فعاليت دارالقرآن كريم استان افزود: با توجه به ظرفيت فرهنگسراهايي كه در سطح شهر با همت شورا و شهرداري همدان احداث شده است مي‌توان از ظرفيت اين مكانها براي فعاليت‌هاي فرهنگ قرآني بهره گرفت.

وي از برگزاري جشنواره قرآني براي سنين مختلف در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: شوراي اسلامي شهر و شهرداري همدان نيز مي‌تواند با دارالقرآن مشاركت و همكاري داشته باشند.

دیدگاه شما