وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 30 آذر 1392 ساعت 08:42   |   کد مطلب: 4347
تفکیک قوا نقطه قوت و اقتدار نظام است/سخنان حجاریان اختلال در مردم سالاری کشور است
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: تفکیک قوا یکی از نقاط قوت و برجسته ترین اصل در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران است که نشانگر عمق مردم سالاری دینی در این نظام است و به هیچ عنوان قابل انحلال نیست.

 

به گزارش نافع به نقل از رودآور، در پی اظهارات اخیر «سعید حجاریان» مبنی بر اینکه دولت باید اختیار انحلال مجلس را داشته باشد، محمدمهدی مفتح نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار رودآور گفت: یکی از نقاط قوت قانون اساسی کشور ما که نشانگر عمق مردم سالاری در نظام جمهوری اسلامی ایران است تفکیک قوا است.
وی تصریح کرد: حضور نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی عمق مردم سالاری دینی است و مجلس به عنوان تبلور ملت و اراده مردم به هیچ عنوان قابل انحلال نیست.
نماینده مردم تویسرکان در خانه ملت افزود: در برخی کشورها روش هایی برای انحلال مجلس دیده می شود که در حقیقت این سازو کارها به هر صورتی که اجرا شود اختلال در مردم سالاری آن کشورها است.
مفتح با بیان اینکه در حال حاضر در مجلس شورای اسلامی در ایران ۲۹۰ نفر نماینده مردم که نماد حقوق مدنی ملت است حضور دارند افزود: تصمیمات و مصوبات مجلس مبتنی بر رأی اکثریت است،به همین دلیل هیچ گاه تصمیمات گرفته شده به استبداد و خودرأیی ختم نمی شود چرا که موارد مطرح شده به شکل قانونی و بعد از رأی گیری به تصویب می رسد.
وی تصریح کرد: آنچه تصویب می شود و یا نمی شود مبتنی بر نظر تعداد بیشماری از نمایندگان مجلس که همان نمایندگان مردم هستند، می باشد.
نماینده مردم تویسرکان با یادآوری اینکه یکی از مهترین شاخصه های اصلی نظام های سیاسی برای مقابله با استبداد و دیکتاتوری تقویت نظام پارلمانی در آن کشور است، خاطر نشان کرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران مجلس در هیچ شرایطی قابل انحلال نیست و حتی در قانون اساسی به این موضوع نیز تأکید شده است که پس از اتمام یک دوره چهارساله مجلس اگر شرایطی همچون جنگ به وجود بیاید که انتخابات دوره بعد صورت نگیرد مجلس به هیچ عنوان نباید تعطیل یا منحل شود بلکه باید تا انتخاب نمایندگان دوره بعد استمرار داشته باشند.
مفتح افزود: این قوانین تأکیدی در قانون اساسی کشور نسبت به اهمیت حضور مجلس در ساختار سیاسی بدون هیچ وقفه ای است چراکه حضور مستمر مجلس احترام به حقوق مدنی ملت و نشان دهنده مردم سالاری و اهمیت دادن به مردم است.
وی با تأکید بر اینکه تفیک قوا بالاترین نقطه قوت قانون اساسی و نظام است، افزود: این مطلب نشان دهنده اقتدار مردم سالاری دینی است که از ایجاد یک دیکتاتوری در کشور جلوگیری می کند .

دیدگاه شما