به گزارش نافع، محمد جواد بیات گفت: هر چند در ادبیات دینی اربعین در فراق غم جانکاه از دست دادن امام معصوم(ع) و یاران شهیدش با ماتم و عزا رخ می نماید اما به واقع اربعین جشن بندگی، فداکاری و از خود گذشتگی در پیروزی خون بر شمشیر است. وی افزود: ادامه اربعین 61 هجری قمری اکنون در اربعین عصر 1434 قریب 20 میلیون جمعیت کاروان زینب(س) را در تجلیل از حماسه عاشورا با حضور در کربلای معلی به دنیا اعلام می دارند شیعیان حسین بن علی(ع) از سراسر عالم اجازه خواهند داد حسین زمان در صحنه دفاع از دین و حفظ اعتقادات دینی تنها نماند.
وی با بیان اینکه اربعین همان شجاعت، غیرت و بصیرت دینی است، اظهار داشت: حفظ نظام مقدس حسینی و جمهوری گرانسنگ اسلامی همان امتداد عاشورا و فرهنگ ولایت مداری است.
معاون فرهنگی ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان همدان در ادامه گفت: اربعین حسینی، جویبار همیشه جاری عاشورا، روز شهادت حماسه سازان و خروش خون حسین(ع) است و اربعین، پژواک این فریاد ظلم شکن است. بیات افزود: عاشورا تا اربعین، نقطه اوج عشق حسینی است و در این چهل روز، حسین(ع) تنها سخن محافل است تا در طول عمر انسان، بهانه بیداری و ظلمستیزی باشد. وی تصریح کرد: اربعینْ فرصتی برای اعلام همبستگی با عاشوراست، اربعین، هنرنامه مصوّر آرمان گرایی و حق یاوری است. اربعین، نشانهای بر اعتلای دین و بالندگی زمزمههای دعا و تلاوت قرآن در شب عاشورای حسینی است.
دیدگاه شما