وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 30 آذر 1392 ساعت 06:38   |   کد مطلب: 4339
حماسه 9 دی روز پیوند ولایت، مردم و انقلاب بود
امام جمعه موقت همدان گفت: 9 دی نمادی از بصیرت، دشمن شناسی و ولایتمداری بود و این حماسه بزرگ در تاریخ انقلاب نقطه ی عطف و ثمره بصیرت افزایی و ولایتمداری است.

به گزارش نافع، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد جوادی در خطبه‌های نماز جمعه همدان به حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری و القاء دروغ بزرگ تخلف و همراهی تمام دشمنان در این برهه اشاره و افزود: در فتنه 88 استکبار جهانی با جنگ نرم با مقابله نظام اسلامی امده و اگر درایت و بینش عمیق رهبر معظم انقلاب نبود، این فتنه خاموش نمی شد.

وی تاکید کرد: رهبری مدبرانه و به موقع مقام معظم رهبری راه اصلی نجات از فتنه سال 88 بود.

امام جمعه موقت همدان گفت: پس از حماسه شکوهمند دی ماه 88، فتنه‌گرانی که حتی حرمت روز عاشورا را هم نگه نداشتند و قصد زیر سئوال بردن ولایت فقیه را داشتند، سر جای خود نشستند.

وی ادامه داد: بعد از اعمال ننگین عوامل فتنه، مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه تهران مسائلی را مطرح کردند که موجب سرکوب آنان شد.

جوادی افزود: تا قبل از 9 دی، آنان هنوز اندک جانی داشتند اما؛ در دی ماه سال 88 مردم در سراسر ایران اسلامی، چنان مرگ بر فتنه‌گری سر دادند که عوامل فتنه به کلی سرکوب شدند.

وی با بیان اینکه این روزها شاهد هستیم برخی عوامل فتنه که از سال 88، مانند خزنده‌ها به لانه خود خزیده بودند؛ کم‌کم سر بیرون می‌آورند، تأکید کرد: آیا این افراد مردم ما را نمی‌شناسند؟ یا اینکه حامیان آنان قصد دارند مرده زنده کنند؟

امام جمعه موقت همدان در بخش دیگری از صحبت‌های خود به برگزاری مراسم‌های شب یلدا اشاره کرد و گفت: دور هم جمع شدن اعضای خانواده از محاسن این شب است اما نباید اجازه بدهیم به بهانه این شب تجمل‌گرایی و چشم و هم‌چشمی وارد کانون خانواده‌ها شود.

وی در بخش دیگری از خطبه‌های نماز جمعه این هفته به مسئله حفظ احادیث ائمه معصومین (ع) اشاره کرد و گفت: مومنی که 40 حدیث از احادیث ائمه اطهار (ع) را حفظ کند، روز قیامت در صف علما و فقها محشور خواهد شد.

جوادی خاطرنشان کرد: حدیث، مجموعه مسائل اعتقادی، دینی، عملی و اخلاقی است که انسان در زندگی روزمره خود به آن احتیاج پیدا می‌کند.

وی به تبیین معانی مختلف حفظ حدیث پرداخت و اظهار کرد: حافظ واقعی آن کسی است که حدیث را هم در دل و ذهن خود حفظ کرده و هم آن را بر روی کاغذ آورد و مهم تر ازهمه اینکه به آن عمل کند.

دیدگاه شما