وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 25 آذر 1392 ساعت 05:42   |   کد مطلب: 4220
شایعه دخالت نمایندگان در عزل و نصب
بازار شایعات همیشه داغ داغ است و این‌بار داغی آن گرمابخش نمایندگان مجلس در خانه ملت شده است.

 

به گزارش نافع به نقل از ایسنا، منطقه همدان، با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و با توجه به اینکه حق هر دولتی مهره چینی و به عبارتی پر کردن کرسی‌های مدیریت با سلیقه و نظر آن دولت است، شایعاتی مبنی بر دخالت نمایندگان در عزل و نصب‌های مدیران استان به گوش می‌رسد که خیلی زیبنده آنان نیست.

به عبارت دیگر دیده می‌شود اعضای قوه مقننه به دنبال این هستند که نیروهای همسو را به کار گیرند و این امر ممکن است باعث بروز اختلافاتی بین این قوه و قوه مجریه می‌شود.

به طور حتم این جابجایی‌ها در مسند قدرت برای هماهنگی بیشتر مدیر ارشد و مسؤولان استانی است اما تودیع و معارفه ضرب العجل مدیرکل آموزش و پرورش گفته‌های مدیر ارشد استان مبنی بر اینکه «مدیران را تغییر می‌دهیم اما نه شتاب زده و چکشی!» را نقض می کند.

از سوی دیگر اعتقاد مدیر ارشد استان برای جابجایی مدیرانی که همسو و معتقد به این دولت نیستند باعث وجود بدبینی در بین معتقدان به دولت شده چراکه به گفته خود رئیس جمهور هر مدیری که خوب کار کند باید در مسند قدرت باقی بماند چراکه کارکردن برای دولت اعتدال ملاک است نه در حزب و جناح خاصی عضو بودن!

همین امر نیز باعث شده موج زمزمه‌های دخالت نمایندگان در عزل و نصب‌های پیش آمده و آینده، اوج یابد و آنان به جبهه گیری پرداخته و در دفاع از خود پای گروهی کذایی را پیش کشند.

در جابجایی مدیران به دولت نظر مشورتی می دهیم

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان و نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی گفت: در جابجایی مدیران به دولت نظر مشورتی می دهیم.

"احمد آریایی نژاد" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه همدان، اظهارکرد: بخشی از خواسته‌های مردم در قالب قوانین باید به دست مجریان اجرا شود و نمایندگان با رأیی که به وزیر می‌دهند ممکن است در عزل و نصب‌ها نظر مشورتی دهند اما اگر تمام هم و غم خود را برای این کار بگذارند جایگاهشان آسیب می‌بیند چون وظیفه مستقیم شان نیست.

وی مهره چینی را آفت نمایندگی دانست و ادامه داد: باید آدم درستی پست بگیرد به طوری‌که دوست داریم قوه مجریه با قدرت پیش رود. وظیفه نماینده است که به طرق خاص و غیرمستقیم مشورت دهد اما این مساله اولویت اولش نیست.

آریایی نژاد تصریح کرد: باید کاری کنیم آنچه مورد رضای خدا و قانونی اساسی است، اجرا شود بنابراین نظر مشورتی می‌دهیم کما اینکه در بحث مدیرکل آموزش و پرورش نیز این اتفاق افتاد و نظر مشورتی دادیم که چه کسی برای این انتصاب مناسب یا نامناسب است تا چالش‌هایی در آینده پیش نیاید چراکه اگر مورد وثوق باشد کسی ایراد نمی‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: در نهایت حتی اگر مخالف ما هم عمل کنند از نظر قانونی نمی‌توانیم کاری انجام دهیم اما بر روی این فرد نظارت داریم تا در آینده با چالش مواجه نشویم بنابراین باید با تدبیر پیش رویم.

وی تاکید کرد: الان باب شده مثلاً رؤسای جمهور به حرف ستادهایشان گوش می‌دهند اما باید به خاطر داشت که نمایندگان هم منتخب مردم هستند بنابراین باید تعادل به معنای واقعی و عملی محقق شود به طوری‌که اولویت کاری اول رضای خدا سپس رعایت اقبال عمومی باشد.

رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه تلاش داریم در مجمع وحدت عمل به وجود آید، اظهارکرد: نباید در هیچ اموری مخفی کاری و پنهان کاری شود و زد و بند شکل گیرد به طوری‌که آنچه در سیاست می‌آید با دیانت و اخلاق تضاد نداشته باشد.

نمایندگانی هستند صرفاً دنبال تغییر در مدیریت‌ها

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: هیچ وقت دنبال مسائلی از قبیل تغییر مدیریت‌ها نبوده‌ام اما می‌توان گفت نمایندگانی هستند که صرفاً به این مساله می پردازند.

دکتر "ابراهیم کارخانه‌ای" افزود: تنها در زمینه انتخاب مدیرکل آموزش و پرورش نمایندگان استان ورود پیدا کردند چراکه از اهمیت بالا و خاصی به علت وسیع بودن دایره فعالیت این حوزه، برخوردار بود.

وی اذعان کرد: هرگز به دنبال پرداختن صرف به این مساله نبوده‌ام و اینکه فلان کس را بر سرکار آورم. تنها چیزی که اهمیت دارد روی کار آمدن فردی کارآمد و توانمند است.

برخی نظارت نمایندگان بر امور دولت را دخالت تلقی می‌کنند

نماینده مردم رزن در مجلس شورای اسلامی نیز با رد ورود و دخالت نمایندگان در انتصاب و جابجایی مدیران در استان، اظهارکرد: نماینده در حوزه اجرا و دیگر حوزه‌ها وظیفه نظارتی دارد اما گاهی اوقات نظارت از سوی نمایندگان در حوزه اجرا به ذائقه برخی خوش نمی‌آید و دخالت تلقی می‌شود.

"عطاء الله سلطانی صبور" ادامه داد: نمایندگان در عزل و نصب‌ها طرف مشورتی هستند و از سوی دیگر در حوزه قانونگذاری و نظارت وظایفی بر دوش دارند و باید نتایج نظارت خود را به مجریان دولت منعکس کنند.

وی تصریح کرد: اگر نظر نمایندگان در این زمینه خواسته شد نظر می‌دهند اما اگر نخواستند نظر نمی‌دهند به طوری‌که گاهی اوقات دولت نظر مشورتی از نمایندگان می‌گیرد که نافی نظارت نمایندگان بر اعمال مجریان در سطح کشور و استان نیست و هر جایی که وجود نقصی را مشاهده کند، تذکر می‌دهند.

نمایندگان استان اصلاً در فاز جابجایی مدیران نیستند

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: نمایندگان استان اصلاً در فاز جابجایی مدیران نیستند چون اگر بودند عزل و نصب‌ها با نظر نمایندگان صورت می‌گرفت.

"نعمت الله چهاردولی" ادامه داد: وقتی به عزل و نصب‌های اخیر همچون استاندار و مدیرکل آموزش و پرورش نگاه کنیم می‌بینید نمایندگان در این زمینه هیچ دخالتی نداشته‌اند.

وی اظهار کرد: گروه‌هایی جدای از نمایندگان که از دولت مطالبه دارند، به دنبال عزل و نصب‌ها هستند و این امر از طرف آنها رقم می‌خورد و به نمایندگان نیز برای دخیل شدن در این کار اصرار می‌کنند و پای آنها را وسط می کشند.

چهاردولی تصریح کرد: نمایندگان در کنار مسائل کلان مملکت مشکلات حوزه انتخابیه خود را نیز دنبال می‌کنند و اگر دخالتی در عزل و نصبها وجود داشت، باید نمودش را در استان می دیدیم.

وی وجود شایعات و شنیده‌هایی همچون دخالت نمایندگان در عزل و نصب مدیران را به منظور تخریب نمایندگان دانست و افزود: تخریب نمایندگان به معنای تخریب استان است به طوری‌که از زمانی که نمایندگان روی کار می‌آیند عده‌ای به دنبال تخریب آنها هستند به گونه‌ای که نمایندگان به جای اینکه به فکر تلاش ارتقاء جایگاه استان، منطقه و کشور باشند به دنبال جواب‌های این تخریب‌ها هستند.

وی به عنوان نماینده ملایر در خانه ملت تقاضا کرد رسانه‌ها اجازه این کار را ندهند تا نمایندگان کارشان را انجام دهند چراکه ذهنیتی که این گروه می سازند و هدفشان تخریب نمایندگان است که این امر به عنوان رسمی جا افتاده است و به محض رأی آوردن، نماینده به جای اینکه توانمندی خود را به منصه ظهور برسانند فقط تخریب می‌شود.

چهاردولی اظهار کرد: وقتی نمایندگان برای پیگیری اموری با تمام توان و وجود تلاش می‌کنند زیرآبش را می زنند و با آبرویش بازی می کنند اما در واقع ضربه اصلی را ملت و استان می خورند.

 

دیدگاه شما