به گزارش نافع به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ تیمور آقامحمدی گفت: کانون داستان حوزه هنری استان همدان زیر شاخهای از واحد «آفرینشهای ادبی» است که به دو بخش «مقدماتی» و «پیشرفته» تقسیم میشود.
وی افزود: در بخش مقدماتی این کانون و با تأکید ویژه بر «آموزش هنرمندان متعهد» و «تولید آثار ارزشی»، نشستهای هفتگی در دو سطح ۱ و ۲ به اجرا درمیآید و مبانی داستاننویسی به صورت «گامبهگام» و «کارگاهی» برای نوقلمان و افراد مستعد تدریس میشود.
آقامحمدی ادامه داد: علاقهمندان پس از ثبتنام و تکمیل فرم اطلاعات هنرمندان، عناصر داستان را به صورت تئوری و عملی میآموزند به طوری که در پایان دورهها قادر به نگارش و نقد داستان در حد قابل قبولی خواهند بود.
وی ادامه داد: هر یک از سطوح ۱ و ۲، یک دوره ششماهه را شامل میشود که در پایان، آزمون کتبی برگزار و کار عملی (نگارش داستان) از هنرجویان دریافت میگردد و اعضایی که سطوح ۱ و ۲ مقدماتی را با موفقیت پشت سر گذاشتهاند، وارد دوره پیشرفته میشوند.
در این دوره سرفصلهایی چون مباحث نوین داستاننویسی، عناصر داستانی تکمیلی، ارائه مطلب (کنفرانس) اعضا زیر نظر کارشناس داستان حوزه هنری، دورههای مدون آموزشی، جمعخوانی آثار مطرح ایران و جهان و نقد و بررسی آثار جدید اعضا در نظر گرفته شده است.
آقامحمدی افزود: کانون داستان پیشرفته با اهدافی نظیرحمایت از تولید آثار ارزشی هنرمندان جوان، ایجاد محیطی مناسب و شاداب برای پرورش هنرمندان متعهد جوان، فراهمآوردن زمینههای رشد و تعالی هنرمندان، نقد و بررسی آثار تولیدی اعضا و بالابردن سطح کیفی آن، ایجاد زمینه پویا و رقابتی برای خلق آثار ادبی در زمینههای انقلاب اسلامی، دفاعمقدس، بیداری اسلامی، عدالت و پیشرفت و خانواده تشکیل شده و تنها کانون تخصصی داستان در سطح استان با محوریت آموزش و خلق اثر به شمار میرود.
آقامحمدی افزود: این نشستها در سه بخش تئوری، نوشتن خلاق و نقد آثار اعضا برگزار خواهد شد که در بخش تئوری، اعضا با مطالعهی آثار معرفیشده و تماشای فیلمهای مشخص در منزل، در مباحث شرکت میکنند.
دیدگاه شما