وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 19 آذر 1392 ساعت 06:23   |   کد مطلب: 4103
 تجهیز دانشکده موقت پرستاری ملایر همیاری خیرین و نیکوکاران را می‎طلبد
رییس شبکه بهداشت و درمان ملایر: مجوز پذیرش 15 دانشجو در دانشکده پرستاری ملایر در بهمن ماه سال جاری اخذ شده است ولی برای تعمیر و تجهیز این مکان نیاز به 500 میلیون تومان اعتبار داریم و این امر جز با کمک و همیاری خیرین و نیکوکاران میسر نمی‎شود.

 

به گزارش نافع به نقل ازملایری ها، رضا طهماسبی در جمع خبرنگاران با اشاره به مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان ملایر گفت: ۶۰۷ نفر در مراکز بهداشت به مردم شهرستان ملایر خدمات ارائه می‎دهند.

وی افزود: در حال حاضر در شهرستان ملایر ۵۸ نفر متخصص، ۳۷ نفر پزشک عمومی دارای مطب، ۲۱ نفر دندانپزشک مشغول ارائه خدمات به مردم هستند.

رییس شبکه بهداشت و درمان ملایر از جذب ۱۴ متخصص دیگر در بیمارستانهای ملایر خبر داد و اظهار داشت: به تعداد بیشتری از پزشکان متخصص نیاز داریم که در حال پیگیری جذب آنها هستیم.

وی با بیان اینکه از بین متخصصین جذب شده، پزشکانی که اعمال جراحی مغز و اعصاب و ستون فقرات که تاکنون در استان انجام می شده را انجام می دهند، بیان داشت: پتانسیل بسیار خوبی برای شهرستان ایجاد شده و هرچه تعداد پزشکان متخصص افزایش یابد مردم براحتی می توانند به پزشک دسترسی داشته باشند.

وی تصریح کرد: رفع مسایل و مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان نیازمند یک دید و نگرش جدید و مستلزم بسترسازی مناسب است.

طهماسبی از اخذ مجوز پذیرش ۱۵ دانشجو در دانشکده پرستاری ملایر در بهمن ماه سال جاری خبر داد و خاطرنشان کرد: طبق قول مساعد دانشگاه علوم پزشکی همدان، چنانچه امکانات و تجهیزات برای دانشکده پرستاری ملایر تا ترم بهمن ماه امسال مهیا نشود، تا راه اندازی کامل این دانشکده، دانشجویان پذیرش شده به عنوان میهمان در دانشگاه علوم پزشکی همدان مشغول به تحصیل خواهند شد.

وی اظهار داشت: پس از اخذ مجوز تاسیس دانشکده پرستاری در ملایر، درمانگاه فخریه به طور موقت برای پذیرش دانشجو در نظر گرفته شد که برای تعمیر و تجهیز این مکان نیاز به ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار داریم و این امر جز با کمک و همیاری خیرین و نیکوکاران میسر نمی شود.

طهماسبی خاطرنشان کرد: با توجه به محدود بودن منابع مالی شبکه بهداشت و درمان، نیاز است خیرین و اداره اوقاف و امور خیریه در این حوزه وارد عمل شوند تا هر چه سریعتر تعمیرات اساسی درمانگاه فخریه به عنوان محل موقتی دانشکده پرستاری برای پذیرش دانشجو انجام شود.

وی ادامه داد: این در حالیست که دانشکده پرستاری ملایر نیازمند اختصاص ردیف بودجه مستقل و چارت دانشگاهی است که تحقق این امر نیاز به زمان کافی دارد.

طهماسبی خواستار اختصاص زمین برای احداث دانشکده پرستاری ملایر شد و بیان داشت: در این راستا، نمایندگان شهرستان، فرماندار ویژه ملایر و شورای اسلامی شهر قول مساعدت داده اند.

وی افزود: علاوه بر رشته پرستاری، درخواست سه رشته جدید هوشبری، اتاق عمل و فوریت ها را نیز داده ایم که به زودی مجوز این رشته ها اخذ خواهد شد.

رییس شبکه بهداشت و درمان ملایر اظهار امیدواری کرد: بر اساس قول هایی که از سوی وزارتخانه به ما داده شده بتوانیم در حوزه پزشکی هم گام های بلندی در کنار سایر مراکز آموزش عالی این شهرستان برداریم.

وی ورود خیرین ملایر در حوزه سلامت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خیرینی چون برادران سعید پور، معراجی فر و خانم مظاهری برای احداث آی سی یو، بخش دیالیز و بازسازی یکی از بخش های داخلی بیمارستان امام حسین(علیه السلام) پیش قدم شده اند که این اقدام آنها قابل تقدیر است.

وی یاد آور شد: این بخش ها به زودی آماده بهره برداری است، اما نیاز به تجهیزات دارد که به طور حتم، پتانسیل و توان خیرین و اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان می تواند در پیشبرد این هدف کمک شایانی را به حوزه بهداشت و درمان و تامین نیازهای مردم داشته باشد.

دیدگاه شما