به گزارش نافع به نقل از ایرنا؛ رضا طهماسبی در جمع خبرنگاران افزود: طبق قول مساعد دانشگاه علوم پزشکی همدان، چنانچه امکانات و تجهیزات برای دانشکده پرستاری ملایر تا ترم بهمن ماه امسال مهیا نشود، تا راه اندازی کامل این دانشجویان به عنوان میهمان در دانشگاه علوم پزشکی همدان مشغول به تحصیل خواهند شد.
وی اظهار داشت: پس از اخذ مجوز تاسیس دانشکده پرستاری در ملایر، درمانگاه فخریه به طور موقت برای پذیرش دانشجو در نظر گرفته شد که برای تعمیر و تجهیز این مکان نیاز به پنج میلیارد ریال اعتبار داریم و این امر جز با کمک و همیاری خیرین و نیکوکاران میسر نمی شود.
وی ادامه داد: این در حالیست که دانشکده پرستاری ملایر نیازمند اختصاص ردیف بودجه مستقل و چارت دانشگاهی است که تحقق این امر نیاز به زمان کافی دارد.
طهماسبی خواستار اختصاص زمین برای احداث دانشکده پرستاری ملایر شد و بیان داشت: در این راستا، نمایندگان شهرستان، فرماندار ویژه ملایر و شورای اسلامی شهر قول های مساعدی داده اند که به طور حتم، انتظار مردم ملایر برای داشتن دانشگاه علوم پزشکی منصفانه است.
وی افزود: علاوه بر رشته پرستاری، درخواست سه رشته جدید هوشبری، اتاق عمل و فوریت ها را نیز داده ایم که به زودی مجوز این رشته ها اخذ خواهد شد.
رییس شبکه بهداشت و درمان ملایر اظهار امیدواری کرد: بر اساس قول هایی که از سوی وزارتخانه به ما داده شده بتوانیم در حوزه پزشکی هم گام های بلندی در کنار سایر مراکز آموزش عالی این شهرستان برداریم.
طهماسبی خاطرنشان کرد: با توجه به محدود بودن منابع مالی شبکه بهداشت و درمان، نیاز است خیرین و اداره اوقاف و امور خیریه در این حوزه وارد عمل شوند تا هر چه سریعتر تعمیرات اساسی درمانگاه فخریه به عنوان محل موقتی دانشکده پرستاری برای پذیرش دانشجو انجام شود.
وی ورود خیرین ملایر در حوزه سلامت را مثبت ارزیابی کرد و گفت: خیرینی چون برادران سعید پور، معراجی فر و خانم مظاهری برای احداث آی سی یو، بخش دیالیز و بازسای یکی از بخش های داخلی بیمارستان امام حسین(ع) پیش قدم شده اند که این اقدام آنها قابل ستایش است.
دیدگاه شما