وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 18 آذر 1392 ساعت 06:18   |   کد مطلب: 4081
51 میلیارد تومان برای مناطق توانمندسازی هزینه شده است
معاون عمرانی استاندار همدان گفت: 51 ميليارد تومان اعتبار براي توانمند سازي حاشيه شهر همدان در طول 6 سال هزینه شده است.

 

به گزارش نافع به نقل ازایسنا، "خسرو سامری" در اولین جلسه ستاد توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه‌های غیررسمی استان همدان در سالجاری اظهار کرد: براساس گزارش دستگاههاي اجرايي امسال نيز 21 ميليارد تومان اعتبار براي اين مناطق از سوي دستگاهها پيش بيني شده که در صورت تحقق اعتبارات هزينه می شود.

وی ادامه داد: در مناطق حاشيه شهر ملاير نيز پروژه توسط فرمانداري پس از تشکيل ستاد توانمند سازي حاشيه شهر ملاير تعريف شود تا امتيازات لازم تخصيص يابد.

معاون عمراني استاندار همدان از شهرداري همدان نيز خواست تا حداکثر در مدت يک ماه آينده سه خانه محله در سه منطقه حاشيه شهر همدان براي خدمات دهي بهتر راه اندازي کند. همچنین براي رفع مشكلات در سكونتگاه‌هاي غيررسمي شهر همدان به فعال‌سازي و سازماندهی شوراياران و نمایندگان منتخب محلات نياز است.

پروژه های اقتصادی و اجتماعی در مناطق توانمندسازی نادیده گرفته شده اند

سرپرست دبيرخانه ستاد ملي توانمندسازي وساماندهی سکونتگاههای غیررسمی کشور نیز در این جلسه گفت: سكونتگاه‌هاي غيررسمي چالش اصلي هزاره سوم از منظر سازمان ملل متحد معرفي شده است، 42 درصد از جمعيت شهري در سكونتگاه‌هاي غيررسمي زندگي مي‌كنند كه از هر 6 نفر در جهان يك نفر در سكونتگاه‌هاي غيررسمي زندگي مي كنند.

"مصطفایی" یادآور شد: در 77 شهر کشور حدود 52 هزار و 443 هكتار سكونتگاه‌ها غير رسمي داريم كه حدود 20 درصد مساحت شهر و 30 درصد جمعيت شهري كشور را شامل مي شود كه كارگروه‌هاي تخصصي ستادهای توانمندسازی در سطح شهرستان و استان باید تشکیل شود.

وی افزود: با توجه به اقدامات كالبدي و زيرساختي چشم‌گيري كه در شهر همدان انجام شده پرو‍ژه هاي اقتصادي و اجتماعي در اين سكونتگاه‌ها ناديده گرفته شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان نیز در جلسه گفت: 409 پروژه در زمینه های مختلف در مناطق توانمندسازی اجرامی شود.

"غلامرضا سقندلی" ادامه داد: مناطق توانمندسازي شهر همدان شامل پنج منطقه ديزج، خضر، مزدقينه، چرم‌سازي، حصار امام با مساحتي افزون بر 595 هكتار است كه 6/10 درصد از محدوده شهر همدان را دربردارد.

وی تصریح کرد: همچنین دو محله شمس‌آباد و سرجدي در شهر ملاير با مساحتي افزون بر 65 هكتار جز مناطق توانمندسازی هستند.

سقندلی تعداد پروژه‌هاي پيشنهادي مهندسين مشاور در سكونتگاه‌هاي غيررسمي همدان را 409 پروژه در زمينه‌هاي كالبدي، زيرساختي، اقتصادي، اجتماعي، ظرفيت‌سازي، زيست محيطي و ارتقاء مسكن دانست و گفت: این پروژه ها با اعتباري افزون بر 110 میلیارد تومان تعريف شده كه 51 میلیارد تومان از سال 85 تا 92 توسط دستگاه‌هاي عضو ستاد توانمندسازي هزینه شده است.

دیدگاه شما