امیر خجسته اظهار داشت: توجه به مطالعه و فرهنگسازی در این زمینه در کشورهای پیشرفته عامل رشد و پیشرفت شده است.
وی با بیان اینکه باید فرهنگ مطالعه را بالا برد، گفت: در اینکه کتاب به وفور وجود دارد شکی نیست اما فرهنگ مطالعه آن وجود ندارد که باید فرهنگسازی در این زمینه مد نظر باشد.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی والدین و معلمین را از مهمترین افراد تأثیرگذار در امر فرهنگسازی مطالعه دانست و افزود: این افراد مانند چراغی هستند که راه را برای انسانها روشن میکنند و باعث پیشرفت انسانها میشوند.
وی تصریح کرد: اگر کسی چراغ روشنایی نداشته باشد ممکن است در تاریکی غرق شود و این موضوع اولین شاخص فرهنگسازی است که هزینهای ندارد.
خجسته اذعان داشت: بحث فرهنگسازی در امر کتابخوانی را باید از مراکز آموزشی و از سنین پایین شروع کنیم تا بتوان برای آینده سرمایهگذاری کرد.
وی فضای مجازی را عامل رکود در بحث کتاب دانست و گفت: با ایجاد فضای مجازی، با رکود کتاب و کتابخوانی مواجه شدیم.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی به احیای فرهنگ کتاب و کتابخوانی تأکید کرد و افزود: اگر به دنبال افراد اندیشمند، سالم و دیندار هستیم باید این فرهنگ را احیا کرد.
وی اذعان داشت: باید فرهنگ کتاب و کتابخوانی را برای مردم به خصوص جوانان جذاب کرد تا جذابیت فضای مجازی بر روی آنها تاثیری نگذارد.
خجسته با بیان اینکه روح مطالعه را باید در بین جوانان احیا کنیم، به جوانان توصیه کرد به سراغ مطالعه بروند چرا که مطالعه امید، روشنی و موفقیت را به همراه خود دارد.
وی جایگاه کتاب را در استان همدان همانند سایر نقاط کشور راضیکننده ندانست.
دیدگاه شما