به گزارش نافع؛ در این مراسم از زحمات بیش از سه سال حجتالاسلام والمسلمین محمد صالحی تقدیر و حجت الاسلام و المسلمین رضا زینالعابدینی به سمت مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان برای مدت چهار سال معرفی شد.
مدیرکل سابق اوقاف و امور خیریه استان همدان، خدمت در نظام جمهوری اسلامی ایران را یک افتخار دانست و ضمن تقدیر و تشکر از مردم فهیم، متدین و متمدن استان همدان گفت:در حال حاضر با وجدان آرام از همدان می روم.
وی ادامه داد: کارکردن در عرصه وقف کار دشواری است و این دشواری در همدان نیز وجود چرا که همدان اراضی موقوفه فراوانی دارد و از این رو افرادی نیز به دنبال سو استفاده، تشویش اذهان عمومی هستند و همچنین وجود موقوفهخواران نیز از دیگر دشواری ها در این عرصه بود.
وی اضافه کرد: ما در دفاع از موقوفات همدان هیچ گونه کوتاهی نکردیم و در این زمینه حتی یک تصمیم مصلحتی گرفته نشده، بلکه تمامی تصمیمات در این زمینه بر اساس شرع و قانون بوده است.
وی افزود: با وجود گستردگی در سطح موقوفات همدان حتی یک متر از آن را از دست ندادیم و موقوفات را همانطور که تحویل گرفتم تحویل دادم.
حجت الاسلام و المسلمین یادآور شد: در بحث امامزادگان افتخار ما این است که کلیددار امامزادگان هستیم و وضعیت امامزادگان در همدان مطلوب نبود و از جمله اقداماتی که در این حوزه صورت گرفته است میتوان به ساماندهی هیاتامنا امامزادگان اشاره کرد به طوری که این افراد دغدغهای به جز انجام امور محوله نداشته باشند.
وی همچنین با اشاره تثبیت مالکیت موقوفات استان همدان با همکاری ثبت اسناد، از ثبت2 هزار و 500 سند موقوفه خبر داد و گفت: از این میزان 800 سند مربوط به شهرستان کبودراهنگ است که در نوع خود کار بزرگی است.
وی نقش اصحاب رسانه را در اشاعه فرهنگ وقف بسیار پر رنگ دانست و گفت: ما همه توان خود را در راستای احقاق حقوق موقوفات انجام دادیم هر چند ظرفیت استان همدان بیش از این بود.
وی خاطرنشان کرد: یکی از بحثهای مهم وقف، حرکت دادن آن به سمت اشتغال، سرمایهگذاری و ثروت و ... است که باید در یک برنامهریزی دقیق و ویژه به آن پرداخت.
معاون عمرانی استاندار همدان نیز در این مراسم با تاکید برحل مشکل شاهزاده حسین (ع) که امامزادهای لازم التعظیم است گفت: این حق بسیار بزرگی است که باید نسبت به حق این شاهزاده اقدام کنیم.
خسرو سامری همچنین با اشاره به بازسازی ساختمان قدیم اوقاف و امور خیریه و تبدیل آن با کمک بخش خصوصی به مکان تجاری و مسکونی گفت: امیدواریم چنین اقداماتی در سطح استان وجود داشته باشد.
با بیان اینکه سرمایهگذاری در وقف و امور وقفی باید در مرکز انجام شود، افزود: قرار است در این عرصه، مجمع سرمایهگذاری به عنوان مرکزی فعال در این زمینه، با همکاری بخش خصوصی کار را پیگیری کند.
وی ادامه داد: بعضی از شهرستانهای استان مانند همدان، کبودراهنگ، لالجین و ملایر 70 تا 80 درصد موقوفات دارند.
وی ابراز امیدواری کرد: مدیرکل جدید اوقاف و امور خیریه استان همدان همانطور که در بحث موقوفات ملایر اقدامات مثبتی انجام دادند در اوقاف و امور خیریه استان همدان نیز بسیار مطلوب و در خور توجه تلاش کنند.
نماینده و لی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور نیز در این مراسم حضور یافت و با اشاره به پیام عاشورا گفت: امام حسین با در کربلا ثابت کرد که خون بر شمشیر پیروز است و این سرمشقی برای ملتهای مسلمان بود که نمونه های آن را در انقلاب اسلامی، بیداری اسلامی و... می بینیم.
حجت الاسلام علی محمدی خاطرنشان کرد: وقف یکی از احکام الهی است که قبل از اسلام نیز بوده است و اسلام بر آن مهر تایید زده است.
وی ادامه داد: اگر بخواهیم متدین و مومن باشیم باید به تمام دین عمل کنیم و اسلام را جامع و کامل قبول داشته و در تمام عرصههای اقتصادی، اخلاقی، سیاسی ، اجتماعی و...اجرا کنیم.
وی یادآور شد: وقف یکی از دستورات دین اسلام است و یک نهاد و امر دینی است و یک سرمایه شخصی و اختصاصی نیست بلکه یک سرمایه عام المنفعه است که هرچه بیشتر باشد منفعت بیشتری به عموم مردم خواهد رسید.
وی در پایان گفت: احیا فرهنگ وقف در تمام کشور وجود دارد و در سالهای اخیر رشد و سرعت بیشتری گرفته است اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم.
دیدگاه شما