وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 28 آبان 1392 ساعت 05:01   |   کد مطلب: 3662
ارائه و تبیین راهکارهای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی ضرورت دارد
امام جمعه تویسرکان گفت: در جامعه امروز باید علل پایین بودن نرخ کتابخوانی در جامعه آسیب شناسی شود و در این راستا ارائه و تبیین راهکارهای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی ضرورت دارد.

 

به گزارش نافع به نقل از رودآور، امام جمعه شهرستان تویسرکان در همایش گرامیداشت بیست و یکیمن دوره هفته کتاب در سالن اجتماعات کتابخانه رضی آرتیمانی در تویسرکان برگزار شد، از کتاب به عنوان عنصری رشدآفرین و روشن‎گر در جامعه یاد کرد و گفت: خداوند متعال، معجزه ابدی آخرین و محبوب‎ترین فرستاده‎اش را کتاب قرآن کریم، به عنوان سرآمد همه کتب قرار داده که این موضوع، روشنی جایگاه و اهمیت کتاب را در دین مبین اسلام مشخص می‎سازد.

حجت الاسلام مرتضی موحدی افزود: احادیث متعددی نیز وجود دارد که مبین اهمیت کتاب و کتابخوانی در سیره معصومین است، تا آن جا که معصومین مطالعه و تفکر را در حد فریضه برای امت می دانند.

حجت الاسلام موحدی با اشاره به تقارن هفته ی کتاب و کتاب خوانی و ایام شهادت ابا عبدالله حسین(ع) و با تاکید بر استفاده مطلوب از این ایام برای ترویج فعالیت های فرهنگی و دینی، گفت: عاشورا یک درس است و کتاب های فراوانی از بزرگان در رابطه با تعلیم و تبیین این درس در جامعه موجود است که همگان می توانند با اختصاص دادن زمانی از روز به مطالعه از دنیای ارزشمند این کتاب ها بهره مند شوند و به رشد روحی خود کمک کنند.

وی افزود: وظیفه همه فرهیختگان، دانش‎آموزان، دانشجویان و همه نهادهای فرهنگی است که در اشاعه، گسترش و تقویت هر چه بیشتر موضوع کتاب و کتاب‎خوانی اهتمام ورزند.

حجت الاسلام موحدی با تأکید بر نقش برجسته و حساس مطالعه، در تکامل فردی و اجتماعی انسان این امر را یکی از ارزش‌های مهم فرهنگی در جامعه خواند و اظهار داشت: اگر مردم جامعه اهل مطالعه و کتاب‎خوانی باشند، بسیاری از معضلات و ناهنجاری‌های اجتماعی و فرهنگی وجود نخواهد داشت.

وی ادامه داد: ریشه اصلی مشکلات اجتماعی عدم آگاهی است و مطالعه می‌تواند انسان را به جایگاه والا و شایسته‌ای برساند که خداوند در قرآن کریم بارها انسان‌ها را به تفکر و اندیشیدن دعوت کرده است تا راه درست زندگی کردن را پیدا کنند.

امام جمعه تویسرکان نقش کتاب‎خوانی را در زندگی بشر مهم دانست و خاطر نشان کرد: کتاب می‏تواند شکوفایی استعدادهای دانش‏آموزان و دانشجویان را به ارمغان آورد و در رشد فرهنگ مطالعاتی جامعه تأثیر بسزایی داشته باشد.

حجت الاسلام موحدی گفت: ایجاد فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه مسئله ی مهم و تاثیرگذاری است که از دغدغه های مهم مقام معظم رهبری نیز می باشد.

وی با بیان اینکه کتاب باید دغدغه مهم جامعه ما باشد، راه اصلی رسیدن به آن را از مدارس دانست و افزود: زمانی که دانش آموزان ما با کتاب انس بگیرند، در آینده افرادی، فرهیخته، دغدغه مند و تاثیرگذار بر جامعه خواهیم داشت.

معاون مدیر کل کتابخانه های عمومی استان نیز در این همایش با اشاره به اینکه کتاب و کتاب‎خوانی یکی از مباحث مهم فرهنگ تلقی می‎شود، گفت: توسعه کتاب و کتاب‎خوانی نشان‎دهنده رشد مردم جامعه است.

دیدگاه شما