وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 26 آبان 1392 ساعت 09:47   |   کد مطلب: 3632
طرح ایستگاه مطالعاتی اعتمادبه مردم است
فرماندار تویسرکان ایجاد ایستگاه های مطالعاتی را اعتماد به فرهنگ مردم دانست و گفت: طرح ایستگاه مطالعه به مردم احترام می گذارد و به آنها اعتماد می کند.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع، حسینعلی شرکایی درجلسه انجمن کتابخانه های عمومی تویسرکان با اشاره به اینکه در حقیقت کتاب خوب، کتابی است که بستر آموختن را برای انسان ایجاد کند، افزود: مطالعه این گونه کتاب ها سطح علمی ما را افزایش می دهند و شیوه زندگی کردن را به ما می آموزند.

شرکایی با بیان اینکه طرح ایستگاه های مطالعه یکی از اقدامات مهم نهاد کتابخانه های عمومی کشور در جهت گسترش مطالعه مفید در جامعه است، اظهار داشت: وظیفه مسئولان و اندیشمندان است که با روشهای نوین، فرهنگ مطالعه کتاب را در جوانان پرورش دهند.

وی به ایستگاه مطالعه در شهرداری تویسرکان اشاره کرد و افزود: ایستگاه مطالعاتی یکی از طرح های نهضت مطالعه در شهرستان تویسرکان است که برای جلوگیری از اتلاف وقت و ایجاد انگیزه برای شهروندان راه اندازی شده است.

فرماندار تویسرکان اجرای این طرح را در راستای ترویج فرهنگ کتابخوانی مثبت ارزیابی کرد و افزود: همه ادارات باید در راستای ایجاد انگیزه و افزایش فرهنگ مطالعه در توسعه ایستگاه مطالعاتی تلاش کنند و در ادارات مختلف ایستگاه مطالعه راه اندازی شود.

شرکایی افزود: به زودی ایستگاه مطالعاتی دیگری در بیمارستان ولی عصر(عج) تویسرکان نیز راه اندازی خواهد شد.

وی با اشاره به کتاب های ایستگاه های مطالعه گفت: در حال حاضر به دلیل وجود مشکلات، مردم زمانی برای مطالعه ندارند پس بهتر است از کتاب هایی کم حجم و جذاب در این ایستگاه های مطالعاتی استفاده شود.

فرماندار تویسرکان با اشاره به اهمیت ویژه مطالعه در فرهنگ عمومی جامعه خاطر نشان کرد: مطالعه باید از کودکی و درون خانواده و مدرسه آغاز شود.

شرکایی اظهار داشت: باتوجه به ضرورت ارتقای سطح مطالعه مفید و پیشبرد فرهنگ مطالعه در این شهرستان تدوین راهکارهای مناسب ضروری است.

مدیر اداره کتابخانه های عمومی تویسرکان نیز بر ضرورت نهادینه‌کردن فرهنگ کتاب و کتابخوانی در این شهرستان تأکید کرد و گفت: مطالعه مفید یکی از مهم‌ترین ابزارهای فرهیختگی در سطح جامعه محسوب می‌شود.

زری بیات توجه به گسترش و تقویت کتابخانه‌ها از جمله کتابخانه‌های عمومی را یکی از راه‌های توسعه فرهنگی دانست و افزود: مسئولین ذی ربط باید با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات موجود، با تبلیغ و فرهنگ‌سازی و با برنامه‌ریزی و ارائه طرح و برنامه، خلاقیت مردم را به کتابخوانی سوق دهند تا در همین راستا سطح مطالعه در جامعه افزایش یابد.

بیات در ادامه با اشاره به هفته کتاب از ۲۵ آبان ماه تا سوم آذرماه سال جاری افزود: شعار هفته کتاب در سال جاری "کتاب، آینه فرهنگ و فرزانگی" است و در این هفته برنامه های متنوعی اجرا می شود.

وی به برگزاری نمایشگاه کتاب، عکس عاشورا، طراحی و برگزاری مسابقه آنلاین در سایت booki.ir از کتاب بومی دانستنی های قرآن( نویسنده سهراب اسدی تویسرکانی)، بازدید از ایستگاه مطالعه شهردای توسط دانش آموزان با همکاری آموزش و پرورش و اجرای نقاشی کتاب و کودک با هماهنگی مدارس در ایام هفته کتاب اشاره کرد و افزود: برپایی بزرگداشت کتاب، تجلیل از فعالین کتابخانه های عمومی شهرستان تویسرکان، تجلیل از کتابداران مساجد و کتابخانه های عمومی و همچنین برپایی بزرگداشت کتاب " من یار مهربانم" با حضور کودکان از دیگر برنامه های هفته کتاب در تویسرکان است.

وی همچنین از برگزاری کلاس آموزشی قصه نویسی، نشست کتابداران و انجمن کتابخانه های عمومی و برگزاری آئین نذر کتاب و نقد کتاب در این هفته در تویسرکان خبر داد.

دیدگاه شما