وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : دوشنبه 20 آبان 1392 ساعت 09:22   |   کد مطلب: 3519
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی:
بیکاری بزرگترین مشکل استان همدان است
بیکاری بزرگترین مشکل استان همدان است
نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون نرخ بیکاری در استان همدان 12 درصد است که این میزان استان را در فهرست استان های با درصد بالای بیکاری در کشور قرار داده است.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع در تویسرکان،  طی دو روز با بررسی مشکلات ۱۲ روستا توسط نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی و دیگر مسئولین ارشد شهرستانی، مشکلات پنجاه و دومین روستا نیز بررسی شد.

نشست های بررسی مشکلات این ۱۲ روستا، در روستاهای گُلیان،کارخانه ،قَصَبِستان، قشلاق، کمان‌گران، جوادیه، لامیان، قلعه‌نو و مراد آباد بخش قلقلرود و همچنین گل آباد، مبارک آباد و آرتیمان بخش مرکزی صورت گرفت.

نماینده مردم تویسرکان در این خصوص در گفتگو با خبرنگار رودآور با بیان اینکه هم اکنون نرخ بیکاری در استان همدان ۱۲ درصد است که این میزان استان را در فهرست استان های با درصد بالای بیکاری در کشور قرار داده است، گفت: متأسفانه نرخ بیکاری در شهرستان تویسرکان بالاتر از سایر نقاط استان است که باید همه مسئولین توجه ویژه ای به رفع این مشکل اساسی داشته باشند.

محمدمهدی مفتح یادآور شد: استان همدان دارای ظرفیت ها و پتانسیل های بالایی در حوزه صنعت می باشد و توجه به بخش صنعت در تمامی زمینه ها بخصوص صنعت گردشگری علاوه بر کاهش نرخ بیکاری، رشد و توسعه استان را به دنبال خواهد داشت.

مفتح در ادامه نامناسب بودن وضعیت بهداشت و درمان و بیکاری جوانان روستایی را عمده مشکلات مطرح شده از سوی اهالی روستاها اعلام کرد و افزود: متأسفانه این قبیل مشکلات موجب افزایش بیکاری و مهاجرت روستاییان به شهرها شده است.

وی اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح بهسازی روستاهای شهرستان تویسرکان تاکنون فاز اول بهسازی در ۳۰ روستای شهرستان اجرایی شده و بهسازی ۱۸ روستانیز تکمیل وآماده آسفالت ریزی است.

نماینده مردم تویسرکان ازپیشرفت ۳۰ درصدی احداث مجتمع آبرسانی روستاهای کارخانه، قَصَبِستان وقشلاق درسال جاری خبرداد وافزود: برای تکمیل وبهره برداری این مجتمع به ۹میلیارد و۵۷۰میلیون ریال اعتبار نیازاست که مشکل آب شرب ۲۱۶خانوار برطرف می شود.

مفتح عمده مشکلات ۹ روستای مذکور مربوط به بخش قلقرود را کمبود آب شرب وکشاورزی،بیکاری، مشکلات لوله گذاری و انتقال آب شرب و کشاورزی، وجود برخی نقاط حادثه خیز در جاده های مواصلاتی، اجرای کند برخی پروژه های عمرانی روستاها شامل؛ طرح بهسازی، کمبودفضاهای ورزشی، وضعیت نامناسب بهداشت ودرمان وکمبود پزشک وفرسوده بودن برخی مدارس برشمرد و افزود: برای اجرای آبیاری تحت فشار ولوله گذاری انتقال آب کشاورزی در روستای گُلیان به بیش از یک میلیارد و۶۰۰ میلیون ریال اعتبار نیاز است.

وی خواستار اجرای هرچه سریعتر بهسازی روستای مبارک آباد شد و افزود: مسیر این روستا، مسیری پرترددی است و می طلب که مسئولین ذی ربط در راستای بهسازی روستای مبارک آباد اقدامات جدی تری انجام دهند.

نماینده مردم تویسرکان کمبود کودشیمیایی در روستاها را یک مشکل کشوری دانست و افزود: در این خصوص امید است که با پیگیری های صورت گرفته و رایزنی ها با وزیر جهاد کشاورزی، برنامه ریزی اصولی تری برای رفع این مشکل صورت گیرد.

مفتح همچنین افزود: مردم اهالی روستای آرتیمان نیز با توجه به نزدیک بودن این روستا به شهر خواستار الحاق روستای آرتیمان به شهر و بهره مندی از امکانات شهری هستند.

با بررسی مشکلات آرتیمان، تاکنون ۵۲ روستا مربوط به بخش های مرکزی و قلقلرود شهرستان تویسرکان توسط نماینده مردم این شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مسئولین ارشد شهرستانی بررسی شده است.

به گفته نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی حضور مسئولین در جمع مردم بخصوص اهالی روستاها و دیدارهای چهره به چهره موجب می شود که مسئولین از نزدیک مشکلات اهالی را بررسی کرده و با دید گسترده تری نسبت به رفع مشکلات با توجه به اولویت ها از دیدگاه مردم، برنامه ریزی کاملتر و جامعتری داشته باشند.

مفتح یادآور شد: نشست هم اندیشی با روستاییان فرصت مناسبی در راستای توسعه و عمران روستاها است و مسئولان در راستای بهبود کیفیت زندگی و حمایت از گروههای آسیب پذیر جامعه روستایی برنامه های مدون مطلوبی را اجرا خواهند کرد.

دیدگاه شما