وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : شنبه 18 آبان 1392 ساعت 09:33   |   کد مطلب: 3477
امربه معروف ونهی از منکر با موعظه  متقاوت است
امام جمعه روستای عبدالرحیم قهاوند گفت: این به آن دلیل است که باب قضا باید ذیل امر به معروف و نهی از منکر باشد و باید توجه داشت که این مهم با موعظه متفاوت است و باید با لسان نرم بیان شود.

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع، همایش امر به معروف و نهی از منکر قهاوند در سالن همایش های کتابخانه عمومی شهر قهاوند برگزار شد که در این همایش روحانی طرح هجرت روستای عبدالرحیم با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر با قضا در ارتباط است، گفت: این به آن دلیل است که باب قضا باید ذیل امر به معروف و نهی از منکر باشد و باید توجه داشت که این مهم با موعظه متفاوت است و باید با لسان نرم بیان شود.
حجت الاسلام ناصر طاهری با اشاره به فرازی از خطبه فدکیه حضرت زهرا(سلام الله علیها) گفت: به فرموده حضرت صدیقه طاهره امر به معروف و نهی از منکر به مصلحت جامعه قرار داده شده است و برای آمر به معروف بودن باید اول خودمان اعتقاد قلبی و آگاهی کافی نسبت به آن معروف داشته باشیم.
روحانی طرح هجرت روستای عبدالرحیم در ادامه افزود: اولین چیزی که باید در بحث امربه معروف و نهی از منکر مورد توجه قرار بگیرد شناخت معروف و منکرات در دین است ،چون بعضی از بد عمل کردن ها به خاطر عدم شناخت است، یعنی شخص اصلا نمی داند که عملی که انجام می دهد منکر است یا این عملی که مورد غفلتش واقع شده معروف است.
وی اضافه کرد: قدم گذاشتن در راه امر به معروف و نهی از منکر سه مرحله دارد؛ اولین مرحله شناخت خود آمر و ناهی نسبت به معروفات و منکرات دین است، دومین مرحله اعتقاد قلبی و باور عمیق پیدا کردن نسبت به آنهاست و در سومین مرحله اگر دو مرحله قبل به خوبی انجام شده باشد نوبت به امر و نهی می رسد.
طاهری در پایان با اشاره به این که هدف اصلی قیام ابی عبدالله(ع) امر به معروف و نهی از منکر بود خاطر نشان کرد تا خود انسان زیبایی و شیرینی یک کار پسندیده را در دلش احساس نکند لاجرم در دل دیگران هم نمی تواند این شیرینی و حلاوت را ایجاد نماید.

 

دیدگاه شما