به گزارش نافع، عبدالرضا رحمانی فضلی گفت: در همه عرصهها حمایت مردم لازم است و اگر در هرعرصهای ضمن حمایت از حقوق مردم به آنها تکیه کنیم موفق خواهیم بود و در واقع مردم ولی نعمت ما هستند و حضور مردم در همه صحنهها ضامن بقای نظام و انقلاب است.
وی همدان را استانی نیروخیز دانست و ادامه داد: خوشبختانه مدیریت نیروی انسانی در این استان وضعیت مطلوبی دارد و برای انتخاب استاندار بانمایندگان این استان و برخی صاحب نظران در داخل و خارج از استان مشورت شده است.
وی اظهار داشت: در دوران بعد از انقلاب اسلامی اجماع سازی در کشور شکل گرفته است و از اینرو باید با جدیت وارد کار شویم و با توجه به اینکه نگاه و رویکرد جدید حاکم شده در دولت، منبعث از آرا و مطالبات مردمی است.
وی با اشاره به اینکه در تصمیمات اخذ شده تاکنون بیش از 90 درصد استانداران منتخب بومی و استانداران بومی کارها را شش ماه تا یکسال جلوتر میاندازند گفت: در مراسم معارفه استانداران جدید نباید از کلمه تودیع استفاده شود بلکه کلمه از تقدیر استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه شعار و گفتمان قالب این دولت مبنی بر موضوع اعتدال است، گفت: تاکید رئیسجمهور بر این است که استانداران اعتدال را در حوزههای سیاسی، اجتماعی رعایت و از افراط و تفریط خودداری کنند و اعتدال را در شیوه و روش کارها مد نظر قرار دهند و این در حالی است که استاندار جدید همدان فرد معتدلی است و مشی اعتدال را پیاده خواهد کرد.
وزیر کشور گفت: نمیتوان گروههای سیاسی را نادیده گرفت و در عرصه سیاسی این سلایق مختلف است که باعث پویایی جامعه میشود.
وی با اشاره به حضور مردم در راهپیمایی 13 آبان گفت: حماسه سیاسی دیگری توسط مردم رقم خورد به شکلی که استکبار ستیزی مردم ایران در قبال امریکا را زبانزد کرد.
وی اظهار داشت: دولت در تمامی زمینه ها پیگیر احقاق حقوق مردم ملت است، در صورتی که برخی معتقد بودند که اگر دولت وارد مذاکره شود نباید شاهد چنین حماسهای می بودیم اما باید حقوق ملت را در همه عرصه ها پیگیری کرد و روش مذاکره یکی از روشهای مورد قبول در عرصه سیاسی است.
رحمانی فضلی ادامه داد: 34 سال است که برای اثبات الگوی حکومت دینی تلاش کرده ایم و با رفع مشکلات در حوزه اقتصادی می توانیم به آن جامه عمل بپوشانیم و از اینرو باید در حوزه اقتصادی قوی عمل کنیم و در این راستا نگاه به مسائل اقتصادی باید تغییر کند و علاوه بر این حوزه در تمامی حوزه ها حرفی برای گفتن داشته باشیم.
وی با اشاره به مذاکرات اخیر ایران گفت: اگر حتی اگر این مذاکرات هم به جایی برسد، همچنان در حوزه مالی گشایشی برای ما حاصل نخواهد شد و در این شرایط به وجود آمده بعد از برداشتن محدودیتها نیز حداکثر نفت صادره ایران بین 2 میلیون تا 2 میلیون و 200 بشکه خواهد بود زیرا که بخش عظیمی از آن را تبدیل به فرآورده میکنیم و مردم را باید به امر سرمایهگذاری تشویق و ترغیب کرده و از این راه توسعه کشور را پیش ببریم.
وزیر کشور همچنین به رویکرد مردمی در حوزه اجتماعی تاکید کرد و گفت در تمامی عرصه ها اگر به مردم تکیه کنیم موفقتر خواهیم بود.
وی میزان بهره وری در ایران را زیر یک درصد دانست و گفت: این امر نشان دهنده بالا بودن هزینه تمام شده کالاها، کیفیت پایین محصولات و طول عمر پروژههاست که در این زمینه باید چاره اندیشی شود.
وی گفت: 34 سال است که با مواد مخدر مبارزه و مقابله میکنیم و در این راه شهدای زیادی داده ایم اما قاچاقچیان با بکارگیری شیوه های جدید باز هم از ما جلوتر هستند .
دیدگاه شما