به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع، فرماندار شهرستان تویسرکان در این مراسم ضمن تقدیر از پژوهشگران برتر تویسرکانی گفت: نیاز جامعه امروز ما ایجاد احساس اعتماد به نفس و نشاط و غرور و عزت مندی در بین جوانان است.
حسینعلی شرکائی ابراز امیدواری کرد با پیگیری های لازم و مدیریت موجود بتوان دانش آموزان و جوانان پژوهشگر بیشتری را شناسایی و به جامعه معرفی کرد.
شرکائی کسب موفقیت های علمی و رتبههای برتر در سطح کشوری توسط دانش آموزان را مرهون زحمات شبانه روزی خانواده ها و مدارس دانست و خطاب به دانش آموزان گفت: شما دانش آموزان آینده ساز ایران اسلامی هستید و علوم و فنون جدید در آینده بدست توانای شما یافت و به نتیجه خواهد رسید و رسیدن به قله های رفیع علم ودانش برای همه شما دست یافتی است.
مدیر آموزش و پرورش تویسرکان نیز در این مراسم به توانمندی و وجود استعداد های بالقوه در شهرستان اشاره کرد و گفت: با برنامه ریزی مدارس و توجه شایسته اولیا و دانش آموزان باید استعداد ها به مرحله بالفعل درآید که البته موفقیت های کسب شده توسط دانش آموزان تویسرکانی در جشنواره های مختلف علمی ، پژوهشی حاکی از این امر است .
علی بیات ضمن اشاره به نقش برجسته خانواده ها در تربیت فرزندان و همراهی و همدلی اولیاء و مربیان افزود: در بین دانش آموزان تویسرکانی، استعداد های زیادی وجود دارد که با همت دبیران، مسئولان، تلاش دانش آموزان و اولیای آنان می توانند بیش از پیش به ثمر بنشیند.
بیات اظهار داشت: با وجود امکانات کم و محدودیت در شهرستان ها، دانش آموزان تویسرکانی با روحیه و انگیزه ای قوی و خودباوری توانستند در سطح کشوری خوش بدرخشند.
وی با بیان اینکه پژوهش سرای دانش آموزی رضی تویسرکان توانست در سال ۹۱ در بین ۳۰۰ پژوهش سرا و در کنار پژوهش سرای مشهد، شیراز و اهواز جزء ۴ پژوهش سرای برتر کشور باشد، گفت: این پژوهش سرا از سال ۹۰ تاکنون ۲۰رتبه کشوری را کسب کرده است.
مدیر پژوهشسرای دانشآموزی تویسرکان نیز در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار رودآور با اشاره به اینکه پژوهشسرای دانشآموزی رضی شهرستان تویسرکان از سال ۸۳ فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: فعالیت تحقیقاتی و پژوهشی دانش آموزان در این پژوهشسرای در بخشهای جشنواره جابر بن حیان، جشنواره خوارزمی و المپیاد نانو است.
محمد توکلی افزود: زهرا موسیوند دانش آموز سال چهارم از دبیرستان حاج غفاررسولی و عضو پژوهش سرای دانش آموزی رضی این شهرستان توانست با ارائه حضوری مقاله با عنوان داروی گیاهی برای بهبود گل مژه(جوش پلک چشم) به جشنواره جهانی ابتکارات زاگراب پایتخت کرواسی مدال برنزجشنواره راباخود به ارمغان آورد.
توکلی همچنین به به کسب چهاررتبه کشوری توسط دانش آموزان تویسرکانی درششمین جشنواره فناوری نانو در سال جاری اشاره کرد و افزود: ششمین جشنواره فن آوری نانو که از۱۳ الی ۱۷ مهرماه سالجاری درنمایشگاه بین المللی تهران باحضور ۴۴ دانش آموز برگزیده شده با ارائه پوستر مقالات برگزار شد که دانش آموزان انجمن پژوهش سرای تویسرکان بعنوان نمایندگان استان همدان ۴ رتبه برترکشوری را کسب کردند.
وی یادآور شد: مجتبی کزازی در سنتز نانو اکسید روی به روش نوین رتبه سوم کشوری – فاطمه الوندی، حمید رضا الوندی درساخت وایت برد وتابلو پاک کن نانویی رتبه سوم کشوری – فاطمه خاقانی در کاربرد با موضوع استفاده از نانو رُس ها در صیقل کاری سطوح گسل ها به منظور کاهش میزان خطر پذیری آن ها رتبه چهرام کشوری و مهدی جهانگیری، امیرحسین اسماعیل بیگی در جنبه ی آموزشی با نمایش عروسکی (ذکریا رازی ونانو کیمیای عصر حاضر رتبه دوم کشوری را به خود اختصاص دادند.
مدیر پژوهشسرای دانشآموزی تویسرکان افزود: تمامی مسئولان کشوری، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سفرای کشورهای خارجی که از نمایشگاه فناوری نانو که مهر ماه امسال در تهران برگزار شد از دستاوردهای دانش آموزان در باشگاه نانو نیز بازدید داشتند و بازدید کنندگان کشوری و خارجی از باشگاه نانو سطح فعالیتهای انجام شده در این باشگاه را بسیار بالا ارزیابی کردند.
توکلی یادآور شد: در این نمایشگاه مجتبی کزازی به دلیل تسلط بر زبان انگلیسی خود به طور مستقیم با مسئولین و بازدید کنندگان خارجی صحبت می کرد.
در پایان از دانش آموزان برتر با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تجلیل شد.
دیدگاه شما