به گزارش نافع به نقل از مهر، پس از جلسه روز گذشته، گمانه زنیهای مختلف برای تصدی گری وزارت ورزش و جوانان آغاز شد. از جمله گزینه های احتمالی می توان به محسن مهرعلیزاده، احمدرضا دستغیب، مصطفی هاشمی طبا، بیژن ذوالفقار نسب، امیررضا خادم، محمد دادکان و سعید فائقی اشاره کرد.
محمد سلطانی فر نخستین گزینه پیشنهادی رئیس جمهور بود که موفق به کسب رای اعتماد از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نشد. پس از او صالحی امیری از سوی رئیس جهور به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان معرفی شد و در مدت دو ماه و اندی که او سرپرستی این وزارتخانه را برعهده داشت تعدادی از معاونان خود را به ویژه در بخش های ورزشی تغییر داد.
در نهایت حسن روحانی سید رضا صالحی را به عنوان دومین گزینه پیشنهادی خود به مجلس معرفی کرد که او نیز از راهیابی به دولت یازدهم بازماند و نمایندگان روز گذشته به او رای اعتماد ندادند.
خبرگزاری مهر نگاهی به سوابق این چند گزینه احتمالی دارد که در ادامه می خوانید.
محسن مهرعلیزاده در دولت خاتمی در فاصله سالهای 1380 تا 1384 به عنوان رئیس سازمان تربیت بدنی انتخاب شد.
او متولد 1335 است و تحصیلات خود را در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه تبریز آغاز کرده و کارشناسی ارشد خود را نیز در این رشته ادامه داده و دکترای خود را در رشته اقتصاد مهندسی از دانشگاه تیلبرگ گرفت. او همچنین یک دکترای دیگر در رشته مدیریت مالی از دانشگاه تهران دریافت کرده است.
از مهمترین اقدامات اجرایی وی می توان به مطالعه و طراحی توسعه خطوط تولیدی خودرو در شرکتهای خودرو سازی،توسعه ظرفیتهای تولید برق،آب شیرین، اسکله ، بازار و مکانهای تفریحی در منطقه آزاد کیش و توسعه حجم سرمایه گذاری ها،ایجاد اولین شرکت هواپیمایی غیر دولتی با عنوان « کیش ایر»، راه اندازی اولین گروه منظم تور رسمیخارجی در کشور برای بازدید از کیش؛ ایجاد و توسعه شرکت صنعتی منطقه آزاد کیش؛ایجاد مجتمع تفریحی- ورزشی بزرگ کیش و برگزاری مسابقات ورزشی اشاره کرد.
محسن مهرعلیزاده در انتخابات نهم ریاست جمهوری کاندیدا و نفر آخر شد.
هاشمی طبا تکذیب کرد
در شرایطی مصطفی هاشمی طبا به عنوان یکی از گزینه های احتمالی وزارت ورزش و جوانان از روز گذشته مطرح شده است که او خود در گفتگو با مهر این موضوع را تکذیب کرده و گفته است:هیچ پیشنهاد جدیدی به من برای وزارت ورزش نشده است.به نظرم با توجه به اینکه دو گزینه قبلی نتوانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند، گزینه سوم شانس زیادی برای گرفتن رای اعتماد از مجلس دارد.
به گفته او، بعد از اتفاقات اخیر و عدم رای اعتماد به صالحی امیری هیچ صحبت و پیشنهاد جدیدی به بنده صورت نگرفته و هر چه بوده به گذشته برمی گردد که یک بار در این مورد صحبت هایی شده بود.
امیررضا خادم
امیر رضا خادم متولد 1348 از مشهد است و نخستین وزرشکار حرفه ای است که وارد مجلس شورای اسلامی شد. او در سال ۱۳۸۲ نماینده سوم تهران در مجلس هفتم شد.
او که قهرمان در رشته ورزشی کشتی بود، تحصیلات خود را در تربیت بدنی ادامه داد و مدرک فوق لیسانس خودرا در رشته مدیریت و دکترا را در رشته مدیریت دولتی دریافت کرد.در بیست و یکمین مراسم تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه شهید بهشتی از دکتر امیررضا خادم جهت تالیف کتاب فرهنگ واژگان تخصصی رفتارحرکتی تقدیر شد.
محمددادکان
محمد دادکان متولد سال ۱۳۳۳ بوده و از جمله بازیکنان سابق باشگاه فوتبال پرسپولیس تهران در فاصله سالهای ۱۳۵۴ تا ۱۳۶۱ است. او سابقه ریاست فدراسیون فوتبال ایران را در کارنامه کاریش دارد، اما در حال حاضر استاد گروه فیزیولوژی ورزشی, دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه شهید بهشتی است.او از جمله افرادی بوده است که از زمان آغاز به کار دولت یازدهم به عنوان یکی از گزینه های وزارت ورزش و جوانان مطرح بوده و شنیده ها حاکی از آن است که هم اکنون او به عنوان یکی از گزینه های جدی تصدی گری وزارت ورزش و جوانان است.
سعید فائقی
سعيد فائقي، چهرهاي كه حدود 12 سال پيش و در زمان مديريت مصطفي هاشميطبا، رئيس وقت سازمان تربيتبدني، به عنوان نفر دوم مديريت ورزش كشور شناخته شده بود. معاون سابق سازمان تربیتبدنی که مدتی نیز این سمت را در زمان مهرعلیزاده برعهده داشت، یکی از مدیران باتجربه ورزش کشور است. سعید فائقی از مدیران معتقد به "اقتصاد ورزش" ، "ورزش اجتماعی" و "علمی سازی ورزش" است.
او معتقد است: ما با همین توسعه نیافتگی حداقل در دوازده رشته ورزشی در دنیا مطرح هستیم که این حکایت از پتانسیل نیروی انسانی قوی ما دارد. اگر مربیان تجربی ما فرهنگ نانوشته خود را به فرهنگی مکتوب تبدیل کنند، یقیناً علمی بالاتر از سطح فعلی ورزشی، حداقل درهشت رشته ورزشی خواهیم داشت.
اکنون باید منتظر ماند و دید که رئیس جمهور کدامیک از این گزینه ها را برای وزارت ورزش و جوانان که این روزها، بدون وزیر اداره می شود، را انتخاب می کند یا شاید هم گزینه جدیدی مورد نظر رئیس دولت یازدهم است.
سيد احمدرضا دستغيب
سید احمدرضا دستغیب متولد 1355 است و دکترای خود را در رشته علوم سیاسی گرفته است. او در دوره مجلس هشتم و نهم نماینده مجلس در کمیسیونهای مختلف فرهنگی، امنیت ملی و سیاست خارجی بوده است. همچنین به عنوان یکی از اعضای فراکسیون جوانان در مجلس فعالیت کرده و با مطالبات و آسیبهای اجتماعی جوانان کاملا آشناست.
مشاور فرهنگي دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام، رئيس كميته سياست داخلي مجمع تشخيص مصلحت نظام،رئيس هيئات بازرسي رايزنيهاي فرهنگي جمهوري اسلامي ايران،نايب رئيس گروه دوستي ايران ، اندونزي و استراليا و مالزي، عضو هيئت بازرسي فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي، عضو شوراي مركزي دانشگاه آزاد اسلامي، مدير سازمان ملي جوانان، مشاور استاندار و رئيس گروه مشاورين جوان،كارشناس ارشد حوزه سياسي اجتماعي استانداري از دیگر فعالیتها و سوابق اجرایی دستغیب بوده است.
دیدگاه شما