وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : جمعه 3 آبان 1392 ساعت 07:42   |   کد مطلب: 3100
حماسه پنجم آبان کبودراهنگ غریب مانده است
در پنجم آبان ماه سال 1357 حماسه بزرگی در کبودراهنگ به وقوع پیوست که به جرات می توان آن را بزرگترین رویداد تاریخ انقلاب اسلامی در استان همدان نامید. با کمال تاسف می توان گفت امروز این واقعه به دلایل مختلف به فراموشی سپرده شده و یا کمتر به آن توجه شده است.

به گزارش نافع به نقل از کورنگ، وقوع انقلاب اسلامی ایران در تمامی اعصار، مانند نگینی درخشان، برتارک انقلاب های جهانی می درخشد. بدون شک امنیت و آسایش امروز ملت ایران مرهون جانفشانی و از خودگذشتگی ایثارگران و خون پاک هزاران شهید انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس است و ما هیچگاه نمی توانیم ایثار و از خودگذشتگی آنان را به طور کامل پاس بداریم.

از قیام ۵ آبان مردم کبودراهنگ به عنوان مژدگانی پیروزی انقلاب اسلامی توسط امام یاد می شود چرا که به دنبال این قیام در روز هفتم آبان سال ۵۷ امام خمینی (ره) طی یک سخنرانی درجمع دانشجویان و ایرانیان مقیم فرانسه درنوفل لوشاطو حماسه پنجم آبان مردم کبودراهنگ را مژده نزدیکی پیروزی انقلاب اسلامی اعلام کرد.

مردم شهرستان کبودراهنگ نقش بسیار مهمی در پیروزی و حفظ انقلاب اسلامی داشته اند.

اما در پنجم آبان ماه سال ۱۳۵۷ حماسه بزرگی در این شهر به وقوع پیوست که به جرات می توان آن را بزرگترین رویداد تاریخ انقلاب اسلامی در استان همدان نامید. با کمال تاسف می توان گفت امروز این واقعه به دلایل مختلف به فراموشی سپرده شده و یا کمتر به آن توجه شده است.

در تاریخ پنجم آبان ماه سال ۵۷ در این شهر حماسه ای خونین خلق گردید که در آن محمد شعاعی، عمران کردی، علی قلی واشوری، محمود دلاکی و علی مسلم خانی به شهادت رسیدند و تعداد کثیری از مردم به شدت مجروح شدند.

یکی ازمشکلات مهم شهرستان محروم و حماسه آفرین کبودراهنگ این است که افراد صاحب نفوذ کشوری مخصوصا در حوزه رسانه در آن کم است، چرا که این واقعه تاریخی بسیار مهم، باید در تاریخ انقلاب اسلامی به نحو شایسته انعکاس می یافت و در تقویم ملی ثبت می شد یا حداقل در هر سال به مناسبت این روز، شاهد بازتاب خبری آن از سوی رسانه ها بودیم.

12

کسانی که در پنجم آبان سال ۵۷ کبودراهنگ، درکوچه های این شهر به شهادت رسیدند، همگی از مردم مومن و فداکار و زحمتکش این شهر بودند که مردانه در برابر طاغوت ایستادگی کردند و برای دفاع از انقلاب اسلامی از تمام هستی خود گذشتند.

وقتی می بینیم نهادهای کشور برای اتفاقات فرهنگی کشور یادبود می گیرند و در شهر کبودراهنگ یک حماسه خلق می شود ولی در رسانه ها انعکاس داده نمی شود یا بسیار جزیی به آن می پردازند، با خود می گوییم ای کاش مسئولان فرهنگی کشور از این واقعه بزرگ انقلاب اسلامی نیز خبر داشتند.

امروز در حالی که مردم عزیز ایران ازسوی رسانه های تبلیغاتی دشمنان اسلام مورد تهاجم فرهنگی قرار گرفته اند، باید با زنده نگه داشتن نام و یاد شهدا، پیروی از راه و رسم آنان در ارکان جامعه و خانواده ها نمایان گردد.

برای زنده نگه داشتن یادو خاطره شهدای پنجم آبان کبودراهنگ و حماسه مردمی این شهرستان، شایسته است این روز به عنوان روز مژدگانی پیروزی انقلاب اسلامی ایران در تقویم ملی ثبت گردد.

به امید روزی که مسئولان عزیز و پیگیر فرهنگی شهرستان بتوانند با پیگیری های خود روز پنجم آبان را در تقویم ملی به عنوان روز مژده پیروزی انقلاب اسلامی ثبت کنند.

اما ای سرزمین کبود رنگ! شهدای پنجم آبانت با توحرفهای زیادی دارند. ساکت ننشین. از شهامت و شجاعت شهیدانت و از رنج ها و دردهای مردمانت سخن بگو......مردم این شهر تو را دوست دارند و به سخنانت گوش می دهند......بگو که فرزندانت چگونه با طاغوت مقابله کردند و تو شاهد بودی که برنامه تلویزیون استان به احترام این حماسه فرزندانت هیچ نگفت....

ای سرزمین کبود رنگ! بگو که خون فرزندان تو مژده پیروزی انقلاب اسلامی را در نوفل لوشاتو به گوش جهانیان رساند و امروز کمتر رسانه ای از آن یاد می کند....به ورزشکاران کشورت بگو محمد شعاعی برای ماندن تو جانش را فدا کرد...به آنان بگو شهدای پنجم آبان به ندای رهبرشان لبیک گفتند.

شهید محمد شعاعی یکی از ورزشکاران حماسه پنجم آبان شهر کبودراهنگ بود و او چه زیبا ورزش قهرمانی را با شهادت معنا کرد و با دلاور مردی خود درخت انقلاب اسلامی را آبیاری کرد.

دیدگاه شما