به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، سردار غلامعلی ابوحمزه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ملایر با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از واجبات الهی است گفت : وظیفه همه ما ترویج این مهم در راستای سالم سازی محیط اجتماع است.
وی با اشاره به تهدیدات و آسیبهای دشمن در جامعه ی امروز افزود: باید مباحث و راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر رصد شود و با اولویتبندی این راهکارها آن را در جامعه عملی و نتایج آن را مشاهده کنیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) همدان با اشاره به در نظر گرفتن هشت اولویت برای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: خانواده به عنوان مهمترین اولویت معرفی شده است زیرا شخص، بیشترین اوقات خود را در خانواده میگذراند و در این زمینه لازم است آسیبها و تهدیدهای خانواده شناخته شود.
وی با اشاره به اینکه حوزههای علمیه دومین اولویت در برنامهریزی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر هستند گفت: روحانیت نیز نقش مهم و بیبدیلی را دارد و باید با ترویج امر به معروف و نهی از منکر تأثیرات بیشتری در بین اقشار مختلف داشته باشد.
ابوحمزه آموزش و پرورش، دانشگاهها، کارخانجات، ادارات، شرکتها و مراکز تولیدی و اصناف را دیگر اولویتهای برنامهریزی شده این ستاد برشمرد و تصریح کرد: ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستانها باید طبق اولویتها پیش بروند.
وی افزود: هیئات مذهبی به عنوان آخرین اولویت برنامهریزی شده این ستاد است که می توان مشکلات مردم را از طریق هیئات مذهبی نیز بررسی کرد.
سردار ابوحمزه با اشاره به اهمیت غدیر خم تصریح کرد : بحث امامت و خصوصاً ولایت مطلقه فقیه بایدبه خوبی برای مردم و جامعه تبیین شود.
وی تأکید کرد : دشمنان به شکلهای مختلف به ولایت فشار آورده اند ، چرا که متوجه شدهاند که محورین نظام اسلامی با ولایت است.
وی با اشاره به ماههای محرم و صفر به عنوان فرصتی برای امر به معروف و نهی از منکر در جامعه، عنوان کرد: با توجه به سخنان رهبری باید درسهای عاشورا، اخلاق عاشورا و عبرتهای عاشورا را در جامعه پیاده کنیم.
ابوحمزه خاطرنشان کرد : عبرتهای عاشورا مهمترین موضوعی است که رهبری بر آن تاکید داشته و باید از این فرصت برای احیای امر به معروف و نهی از منکر نهایت استفاده را ببریم.
وی با اشاره به فرمایشات رهبری بر سبک زندگی اسلامی اظهار داشت: ایشان ۳۵ موضوع مهم در سبک زندگی اسلامی را در خراسان شمالی بیان کردند که چنانچه به این موضوعات بدرستی پرداخته شود بسیاری از امر به معروفها و نهی از منکرها در جامعه اجرایی می شود.
وی بااشاره به اینکه باید به سمت و سویی حرکت کنیم که اصل و اساس امر به معروف و نهی ازمنکر رادر بین جامعه درونی کنیم گفت : در این زمینه باید از کسانی که کلامشان نافذ است استفاده کنیم.
فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) همدان ادامه داد : هر جایی که مردم درباره مسئله ای خوب توجیه شدند شاهد اثرات بسیار خوب آن در جامعه بوده ایم.
وی افزود : مانور لسانی هرهفته بصورت گروهی توسط افراد باید صورت پذیرد تاتبدیلبه یک فرهنگ شود که هر کسی در هر جایگاهی قرار دارد تذکر لسانی راوظیفه ی خودبداند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) همدان ابراز داشت: اگر میخواهیم مشکلات اخلاقی در جامعه حل شود باید زمینه ازدواج آسان را فراهم کنیم که این مهم باعث سالمسازی جامعه با توجه به شرایط فعلی خواهد شد.
ابوحمزه تصریح کرد: ۸۵ درصد از برخوردهای جامعه در امر به معروف و نهی از منکر باید به صورت لسانی انجام شود و ۱۵ درصد نیز توسط شورای تامین و به صورت قهری و از طریق قانون باشد.
وی گفت: این ۱۵ درصد در مواردی مانند برخورد با مواد مخدر است که تذکر لسانی در این زمینه پاسخگو نیست و باید از طریق مراجع قانونی پیگیری شود.
وی افزود : در همه برنامه ها از قشر بانوان جامعه غافل نشوید و در همه موضوعات این قشر مهم جامعه را مدنظر داشته باشید.
فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) همدان در ادامه بر تشکیل منظم جلسات احیای امر به معروف و نهی از منکر در شهرستانها به صورت هر دو هفته یک بار تاکید کرد و عنوان داشت: ستاد استان نیز هر سه ماه یک بار با حضور در جلسات شهرستانی برنامهها و راهکارهای ارائه شده در جلسات شهرستانی را رصد و بررسی میکند.
فرمانده سپاه انصارالحسین(علیه السلام) همدان در پایان افزود : رسانههای دیداری و شنیداری نیز در تبیین و ارتقای آگاهی مردم نقش مهمی در جامعه دارند که در این راستا نیاز است رسانهها در مقوله مهم امر به معروف و نهی از منکر بیشتر کار کنند.
حجت الاسلام سیدحسن فاضلیان نیز در ادامه با اشاره به اینکه خداوند امت اسلام را بهترین امتها قرار داد گفت : خداوند ۱۲۴ هزار پیغمبر باشریعت های مختلف برای هدایت مردم فرستاد ، اما هنگامی که به امت اسلام رسید فرمود : شما بهترین امتها خواهید بود اگر امر به معروف و نهی از منکر را به پا دارید.
امام جمعه موقت ملایر با بیان اینکه با مسائل معروف و منکر باید بصورت تذکر لسانی برخورد کرد افزود : باید با بیان دلیل و برهان تذکر دهیم و در شعارها هم انذار و هم تبشیر را داشته باشیم.
وی با بیان اینکه تا ماه محرم ۱۵ روز فرصت داریم اظهار داشت : در این مدت باقیمانده با یک برنامه هماهنگ و منسجم مسئولیت خطیر خود را در راستای امر به معروف و نهی از منکر انجام دهیم.
دیدگاه شما