وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : يكشنبه 28 مهر 1392 ساعت 15:38   |   کد مطلب: 3010
طلب ۴۷ میلیارد تومانی برق همدان از مشترکین
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان از طلب 47 میلیارد تومانی شرکت برق استان همدان از مشترکین خود خبر داد و گفت: مطالبات شرکت برق از اداره‌های عمومی استان همدان 18 میلیارد تومان است ، که از این رقم بدهی آب و فاضلاب شهری و روستایی 7 میلیارد تومان می باشد.

 

به گزارش خبرنگارنافع، حاجی‌رضا تیموری در نشستی با حضور نماینده مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و مسئولین ذی ربط شهرستان تویسرکان گفت: پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه‌ها با اطلاع‌رسانی و مشارکت مردم مصرف برق در این استان حدود ۱۰ درصد کاهش یافت؛ اما در سال جاری روند مصرف افزایش داشته است.

تیموری اظهار کرد: سرقت سیم و تجهیزات شبکه و تاسیسأت توزیع و انتقال برق از سال ۸۴ تا ۹۱ روند افزایشی داشته است که در سال جاری با همکاری نیروی انتظامی این روند رو به کاهش است.

وی با بیان اینکه مطالبات شرکت برق از مشترکان ۴۷ میلیارد تومان است، افزود: مطالبات شرکت برق از اداره‌های عمومی استان همدان ۱۸ میلیارد تومان است، که از این رقم بدهی آب و فاضلاب شهری و روستایی ۷ میلیارد تومان می باشد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان همدان افزود: در حال حاضر همه روستاهای استان همدان به تعداد یک هزار و ۶۴ روستا از نعمت برق بهره‌مند هستند و تنها چند روستا با دو تا سه خانوار برق ندارند که با اختصاص اعتبار، برق‌رسانی به این روستاها نیز انجام می‌شود.

تیموری اظهار داشت: استان همدان ۶۲۰ هزار مشترک برق دارد که ۸۳ درصد آن خانگی و بقیه مشترکان عمومی، کشاورزی، تجاری و صنعتی هستند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق استان میانگین مصرف برق سالیانه هر خانوار در استان را دو برابر میانگین جهانی و در حدود ۱۸۰۰ کیلووات ساعت اعلام کرد و از افزایش ۶ درصدی مصرف برق در ۶ ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل در استان به دلیل افزایش دما وعدم رعایت الگوی مصرف از سوی مشترکین برق خبر داد.

تیموری همچنین با اشاره به برق دار شدن بیش از ۶ هزار حلقه چاه کشاورزی در سطح استان، یادآور شد: ۴۰ درصد برق مصرفی استان در بخش کشاورزی و۸ درصد در بخش صنعت مصرف می شود.

نماینده مردم تویسرکان نیز در این نشست برق دار کردن چاه های کشاورزی را از مطالبات کشاورزان عنوان کرد و افزود: در سال های گذشته خط اصلی برق توسط دولت و انشعابات از سوی کشاورزان نصب می شد که این امر در سال جاری به دلیل کمبود بودجه محقق نشده است.

مفتح با بیان اینکه پیگیری هایی برای تخصیص بودجه از سوی وزارت نفت در امر برق دار کردن چاه های کشاورزی صورت گرفته است، خاطر نشان کرد: به دنبال جذب و تأمین اعتبار در راستای برق دارکردن چاه های کشاورزی شهرستان تویسرکان با رویکرد توسعه روستایی هستیم.

حسینعلی شرکایی فرماندار تویسرکان نیز از کاهش ۵ درصدی خاموشی برق در تویسرکان خبر داد و گفت: تعداد مشترکین برق این شهرستان ۴۵ هزار مشترک است.

مدیرشرکت توزیع برق تویسرکان نیز بهینه سازی و اصلاح شبکه های فرسوده نقاط مختلف شهرستان، استفاده از کابل‌های خودنگه دار، تعدیل بار ترانس‌های عمومی، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و جلوگیری از سرقت تجهیزات و تأسیسات توزیع و انتقال برق با همکاری نیروی انتظامی شهرستان را از اقدامات انجام شده شرکت برق تویسرکان در سال جاری برشمرد.

رضا جلیلوند یادآور شد: برگزاری سومین ماور عملیاتی برق استان همدان اردیبهشت ماه سال جاری در تویسرکان با هدف افزایش ایمنی، هماهنگی و سرعت عمل گروه های عملیاتی برای بازسازی خطوط حادثه دیده شبکه توزیع برق از دیگر فعالیت های این شرکت در سال جاری بوده است.

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت