به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، عزیز یوسفی، با بیان اینکه امسال جلسات مستمری برای هماهنگی امور ترافیکی استان تشکیل شده است اظهار داشت: ساماندهی امور ترافیکی یکی از ضروریات زندگی شهرنشینی است.
وی ادامه داد: معضل روانسازی، ایمنسازی و هماهنگی برای تردد سهل و آسان خودروها با آرامش، یکی از دغدغههای اصلی شورای هماهنگی ترافیک استان است.
دبیر شورای ترافیک استان به مهمترین فعالیتهای شورای ترافیک اشاره کرد و یادآور شد: در دو بخش حوزه ترافیکی در درونشهری و برونشهری رفع نقاط حادثهخیز، روانسازی و اصلاح محلهای تردد خودروها را انجام دادیم.
وی ابراز داشت: اعلام و ابلاغ و به کارگیری ابزار لازم برای روانسازی ترافیکی، فرهنگسازی در جامعه باری ارتقاء سطح آگاهی شهروندان از نوع رانندگی و تردد در خیابانها از طریق رسانهها و دستگاههای اجرایی را انجام دادیم.
یوسفی یکی از عوامل مؤثر در مدیریت شهری را توجه به نیازهای حال و آینده ترافیکی دانست و بیان داشت: رفع مشکلات ترافیکی حال و برنامهریزی دقیق برای ساماندهی امور ترافیکی شهرها در آینده از مهمترین برنامههای شورای ترافیک استان است.
وی با بیان اینکه برای ساماندهی امور ترافیکی به تهیه طرحها و برنامههای توسعه شهری نیاز داریم خاطرنشان کرد: بهترین راهکار برای ساماندهی امور ترافیکی برنامهریزی برای طرحهای جامع ترافیکی و تفصیلی شهرها است.
مدیرکل دفتر امور فنی استانداری همدان افزود: پیگیری و تشکیل سازمانهای مرتبط با حمل و نقل در راستای ساماندهی امور ترافیکی شهری میتواند در پیشبرد برنامههای ترافیکی مؤثر واقع شود.
وی با بیان اینکه اعضای شورای ترافیک استان از مراکز معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین بازدید داشتند اذعان کرد: یک خودروی ایمن در بحث ترافیکی به تسهیل تردد و آسایش مردم کمک میکند و باید با فرهنگسازی مردم را به سمت استفاده از معاینه فنی خودروها سوق داد.
یوسفی گفت: سطح معابر، نوع آسفالت و دستاندازها و چالهها نیز در ایجاد ترافیک مؤثر هستند و برای این بخشها نیز در شورای ترافیک استان تصمیمگیری میشود.
وی ابراز داشت: احداث پارکینگها، پارکینگ واحدهای مسکونی و استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی نیز در روانسازی ترافیک شهری نقش بسیار مؤثری دارند.
منبع:فارس
دیدگاه شما