به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی نافع، علی نعمت چهاردولی با بیان اینکه محصولاتی که در ملایر تولید میشود ظرفیتهای خوبی است و پنج هزار کارگاه منبت در این منطقه از استان فعال هستند گفت : ۱۵ هزار نفر در بخش منبت کاری فعال هستند و با وجود اینکه زحمت ساخت مبلها را ملایریها میکشند اما سود اصلی را بازاریان یافت آباد تهران میبرند.
وی با بیان اینکه ظرفیت تولید چوب، پارچه و تزیین مبل در این منطقه وجود دارد اظهار داشت: باید از تولید تا فروش صنعت مبل در ملایر صورت پذیرد چرا که قیمت مبلهایی که در ملایر ساخته میشود در یافت آباد تهران به چهار برابر قیمت اولیه میرسد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: اگر بتوانیم نمایشگاه غنی و پرباری برای فروش مبل داشته باشیم میتوانیم با بهره گیری از علوم روز دنیا بازاریابی مناسبی برای این محصول در استان داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه صنعت مبل و منبت تنها یکی از راههای توسعه ملایر است، تصریح کرد : سطح وسیعی از باغات انگور کشور در ملایر است و در تولید این محصول مقام اول و یا دوم کشور را داریم.
چهاردولی در ادامه بیان داشت: در سال جاری نیز بعد از صادرات محصول معدن سرمک، کشمش دومین محصول صادراتی استان بوده است.
وی با بیان اینکه ۶۰ کارگاه سبزی پاک کنی و فرآوری کشمش در این منطقه وجود دارد که محصولات آن به خارج از کشور صادر میشود اظهار داشت: کارخانههای سبزی پاک کنی هم اکنون با ۳۰ درصد ظرفیت خود کار میکنند و باید برای توسعه زیر ساختهای لازم فراهم شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۶۲ درصد از صادرات استان همدان به کشمش تعلق دارد اظهار داشت : کشمش صادر شده به ترکیه دوباره فرآوری شده و با برند این کشور به اروپا صادر میشود.
وی با اشاره به اینکه مهمترین تهدید باغات ملایر در سال جاری مشکل کم آبی است، اذعان داشت: اگر بحران آب مدیریت نشود به تولید محصول انگور ملایر ضربه وارد می شود.
چهاردولی با اشاره به تصویب ایجاد منطقه اقتصادی در ملایر در هیئت دولت، افزود: علی رغم گذشت دو سال از این موضوع هنوز هیچ کاری در این خصوص انجام نشده است.
وی با بیان اینکه با ایجاد چرخه تولید میتوان زمینه رشد صنعت را در شهرستان فراهم کرد، گفت : ملایر در منطقه استراتژیکی قرار دارد و راه آهن از آن عبور کرده و اتصال دهنده جنوب غرب کشور به مرکز ایران است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه منطقه ویژه اقتصادی میتواند گره گشای توسعه شهرستان ملایر باشد، افزود: ملایر پس از شهر مشهد دومین شهری است که بیشترین زمینهای وقفی را دارد به طوری که ۶۲ درصد از شهر ملایر را زمینهای وقفی شامل میشود.
وی با اشاره به اینکه با این پتانسیل وقف نباید دیگر در این منطقه دغدغه آموزش وجود داشته باشد، عنوان کرد: نیازمند بیمارستان اوقاف و زمینی برای ساخت دانشکده پرستاری هستیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد : در بیمارستانهای شهرستان با کمبود متخصص مواجهانو و در این زمینه اوقاف با ساخت بیمارستان خیرات و برکات زیادی به مردم می رساند.
چهاردولی در پایان تأکید کرد : وقف میتواند تبدیل به تهدید یا فرصت برای ملایر شود.
دیدگاه شما