وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : چهارشنبه 24 مهر 1392 ساعت 04:59   |   کد مطلب: 2912
فعاليت هاي گسل زلزله در استان همدان جدي گرفته شود
مدير كل ستاد مديريت بحران استان همدان گفت: بايد با توجه به ثبت وقوع زلزله هاي متعدد در طول سال، فعاليت هاي گسل زلزله در استان جدي گرفته شود.

 

به گزارش نافع، عليمردان طالبي در همايش انسجام ملي، نگاه پيشگيرانه و مديريت جامع مخاطرات در سالن اجتماعات هلال احمر تويسركان افزود: از ابتداي فروردين ماه تا پايان چهاردهم مهرماه سال جاري، ۱۴۷ مورد زلزله با ميزان شدت مختلف در نقاط مختلف استان همدان به ثبت رسيده است.
وي اضافه كرد: اين در حالي است كه بر اساس آمار نه هزار و ۲۲۷ مورد وقوع زلزله ظرف مدت ۳۳ ماه اخير در اين استان گزارش شده كه نشانگر فعاليت بالاي گسل زلزله در استان همدان است.
طالبي با اشاره به اينكه وقوع ۱۸ نوع حادثه طبيعي در استان گزارش شده بيان داشت: بايد اين حقيقت را بپذيريم كه فعاليت گسل هاي زلزله در استان همدان بالا است و اين موضوع لزوم تقويت مديريت انساني مواقع بحران را گوشزد مي كند.
وي اظهار داشت: در عصر كنوني توسعه يافتگي در جامعه ايمن محقق مي شود كه مشاركت مردمي مهمترين عامل ايجاد و تقويت اين مقوله به شمار مي رود.
طالبي افزود: اگر ميزان مشاركت هاي مردمي در زمينه كاهش خسارات ناشي از حوادث طبيعي پايين باشد بايد منتظر وقوع حوادث و آسيب هاي فراوان و جبران ناپذير در بخش هاي مختلف جامعه باشيم.
وي سازماندهي تخصص نيروهاي انساني، افزايش سطح كيفي خدمات ايمني و امدادي و افزايش پايداري جامعه را از مهمترين مزيت هاي مشاركت مردمي در امر كاهش آثار بلاياي طبيعي دانست و ادامه داد: همچنين تحقق نتايج اثر گذار در زمينه پيشگيري از حوادث، بهبود سطح كيفي زندگي افراد جامعه، كاهش آلام عمومي و تقسيم وظايف اجرايي در بخش اداري و عمومي از ديگر پيامدهاي مشاركت بالاي مردمي در اين زمينه است.
طالبي يادور شد: بايد طرح تشكيل تيم هاي امداد و نجات روستايي كه مدتي است آغاز شده با سرعت و دقت بيشتري استمرار يابد.
وي در بخش ديگري از سخنان خود به كاهش ۴۰ تا ۴۵ درصدي نزولات آسماني در استان همدان در سال گذشته اشاره كرد و گفت: علاوه بر اين، افزايش ميانگين دما در فصول مختلف سال و كاهش روان آ هاي پشت سدها نشان دهنده اهميت رعايت الگوي نصرف و صرفه جويي در مصرف آب از سوي عموم مردم را نشان مي دهد.
طالبي خاطر نشان كرد: بايد با جدي گرفتن بحث بحران تامين آب شرب و كشاورزي به سمت گسترش آبياري قطره اي و استفاده از كشت هاي كم آب حركت كنيم.

دیدگاه شما