وضعیت آب و هوای همدان

خبرگزاری علم و فناوری

**

تاریخ : سه شنبه 23 مهر 1392 ساعت 09:21   |   کد مطلب: 2899
نویسنده و کارگردان شهر عجیب:
تئاتر در بخش کودک و نوجوان جدی گرفته نمی‌شود
تئاتر در بخش کودک و نوجوان جدی گرفته نمی‌شود
نویسنده و کارگردان شهر عجیب گفت:‌ با توجه به جایگاه تئاتر در جامعه امروزی تئاتر در بخش کودک و نوجوان کمتر جدی گرفته می‌شود.

 

به گزارش نافع، زهرا مریدی در همدان با اشاره به نقش تئاتر در جامعه اظهار کرد: در حال حاضر هیچ حمایتی از نظر مالی و معنوی از هنرمندان به خصوص در عرصه تئاتر صورت نمی‌گیرد.

وی افزود: اگر فعالان در عرصه تئاتر به کار خود عشق و علاقه‌ای نداشته باشند نمی‌توانند در این عرصه فعالیت کنند و به کار خود ادامه دهند.

نویسنده و کارگردان شهر عجیب تصریح کرد: با توجه به جایگاه تئاتر در جامعه امروزی تئاتر در بخش کودک و نوجوان نیز کمتر جدی گرفته می‌شود.

وی با بیان اینکه امسال تئاتر خردسالان برای نخستین بار مطرح شده است، ادامه داد: از بهترین جنبه‌های این دوره از جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفکیک بخش خردسالان و کودک و نوجوان بوده است.

مریدی ابراز داشت:‌ نویسنده و کارگردان کار کودک باید حتماً از طریق مطالعه، تجربه و... با کودک و ادبیات کودک آشنایی داشته باشد تا بتواند به خوبی در این زمینه عمل کند.

*در زمینه تئاتر خیابانی در بخش کودک باید بیشتر سرمایه‌گذاری شود

وی با بیان اینکه در جامعه ما تئاتر به عنوان یک شغل و منبع درآمد شناخته نمی‌شود، بیان داشت:‌ یک فرد تئاتری از نظر اقتصادی هیچ پشتوانه و آینده‌ای ندارد و تنها محرک وی عشق او به تئاتر است.

نویسنده و کارگردان شهر عجیب تأکید کرد: در عرصه تئاتر به بخش کودک کمتر اهمیت داده می‌شود زیرا ضرورتی در این زمینه حس نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه در زمینه تئاتر خیابانی در بخش کودک باید بیشتر سرمایه‌گذاری شود، گفت: از ویژگی‌های تئاتر خیابانی این است که اگر تماشاگر از نمایش راضی نباشد، برای دیدن نمایش نمی‌ماند، اما اگر لحظه به لحظه تماشاگران زیاد شوند نشاندهنده جذابیت و تأثیر نمایش است.

مریدی بیان داشت: در تئاتر صحنه‌ای افراد کمتری برای تماشای نمایش وقت صرف ‌می‌کنند در حالی که در تئاتر خیابانی رهگذران به ویژه کودکان به همراه خانواده‌های خود جذب تئاتر و تماشای آن می‌شوند.

وی با بیان اینکه حضور والدین در کنار کودکان امری ضروری است، ادامه داد: تکنولوژی امروز فاصله بین خانواده‌ها و فرزندان را زیاد کرده است.

*تئاتر کودک عامل اخت خانواده‌ها با تئاتر است

نویسنده و کارگردان شهر عجیب ابراز داشت: در سخت‌ترین شرایط و پرمشغله‌ترین حالات نیز پدران و مادران باید وقتی را برای کودکان خود داشته باشند.

وی اضافه کرد: اگر کودک لذت بازی با پدر و مادر خود را نداشته باشد این امر چون نقطه تاریک در ذهن کودک باقی می‌ماند.

مریدی با بیان اینکه بخش لذت بردن از هنر در جامعه امروزی فراموش شده است، اظهار کرد: تفکیک تئاتر کودک و نوجوان و خردسال طی امسال می‌تواند بازتاب خوبی داشته باشد.

وی در پایان با اشاره به شعار بیستمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان با عنوان «تئاتر و خانواده» خاطرنشان کرد: می‌توان با تئاتر کودک و نوجوان و خردسالان، خانواده‌ها را در کنار کودکان با تئاتر آشنا کرد.

منبع:فارس

دیدگاه شما

آخرین عناوین سایت