به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، مصطفی آزادبخت در شورای قرآن شهرستان ملایر با بیان اینکه یکی از مواردی به آن اهمیت کمی داده شده ایت بحث قرآن است گفت : قرآن هنوز در روح و جان ما جایگاه خود را پیدا نکرده است.
وی افزود : قرآن نجات دهنده ماست و بالاتر از آن نیست.
فرماندار ویژه ملایر با تأکید بر اینکه مسئولین بعنوان متولیان امر قرآنی باید حرکت کنند و وظیفه خود را انجام دهند اظهار داشت : ما مسئولین در جمهوری اسلامی ایران مسئولیت داریم تا هر چه بهتر و بیشتر بستر نشر قرآن را مهیا کنیم.
وی تصریح کرد : قرآن بالاترین جایگاه را داشته و قطعاً در تقویت معنوی جامعه بزرگترین نقش را دارد.
فرماندار ویژه ملایر با بیان اینکه برنامههای قرآنی و توسعه آن باید در صدر امور شهرستان قرار گیرد افزود: نشر فعالیتهای قرآنی باید در همه شهرستان و روستاهای دورافتاده فعال باشد و تنها نباید به یک بخش در شهر معطوف شود.
وی تصریح کرد: در روستاها نیز استعدادهای نهفتهای وجود دارد که نیازمند شکوفایی است اما امکانات کمتری نسبت به شهر دارند که در این زمینه اساتید قرآنی و مسئولان باید به روستاها نیز توجه ویژه داشته باشند.
فرماندار ویژه ملایر همچنین بر تقویت فعالیتهای قرآنی در ادارات و نهادهای دولتی نیز تاکید کرد.
وی از اجرای ۱۵۸ برنامه قرآنی در نیمه نخست امسال توسط تعدادی از ادارات خبر داد و بیان داشت: این تعداد فعالیت و برنامه توسط ۱۵ اداره از جمله نهادهای فرهنگی در سطح شهرستان و برای اقشار مختلف برگزار شده است.
آزادبخت در ادامه از فعالیت هفت موسسه قرآنی شهری و ۱۰ خانه قرآنی روستایی در شهرستان خبر داد و گفت: برگزاری آموزشهای قرآن، توزیع لوحهای فشرده قرآنی، برگزاری ۷ محفل انس قرآن و... از جمله برنامههای انجام شده است.
در ادامه مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر با اشاره به فعالیتهای انجام گرفته در ملایر در زمینههای قرآنی بیان کرد: اداره تبلیغات اسلامی ملایر در طول سال به ویژه در ایام ماه مبارک رمضان و طول تابستان اقدامات ارزندهای را در زمینه قرآنی داشته است.
حجت الاسلام داود عباسی ابراز داشت :در این راستا تا کنون آمارو اطلاعات ۲۵۰ نفر از قاریان، حافظان مربیان و داوران قرآنی در این بانک اطلاعاتی ثبت شده است.
وی همچنین ایجاد کلاسهای آموزشی در سراسر شهرستان با حضور اساتید مجرب زیر نظر اداره تبلبیغات اسلامی ملایر، فعالیت موسسات قرآنی و خانه های روستایی زیر نظر اداره تبلیغات، و برگزاری دوره های آموزشی قرآنی برای سنین مختلف در اداره تبلیغات را از جمله فعایت های این اداره درسال جاری برشمرد.
عباسی احداث خانه قرآنی در این شهرستان را یک ضرورت برشمرد و خواستار همکاری نهادها و مسئولان برای ایجاد این خانه قرآنی شد.
مدیر اداره تبلیغات اسلامی ملایر خاطرنشان کرد: شورای قرآن باید خروجی جلسات خود را در شهرستان پیاده کند و شاهد فعالیتهای بیشتر قرآنی در ملایر باشیم.
وی در پایان به یکی از بهترین برنامه های قرآنی در سطح شهرستان اشاره کرد و افزود : طرح حفظ ۵ جزء قرآن کریم در مدت ۲ ماه توسط حوزه علمیه ملایر یکی از طرح های ماندگار است که نتیجه آن تربیت ۶۰ نفر حافظ ۴ و ۵ جزء قرآن کریم بوده است.
دیدگاه شما