به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نافع، محمدعلی محمدی در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری شهرستان همدان با بیان اینکه تعهد ایجاد اشتغال شهرستان همدان در سال 91 تعداد 8 هزار و 954 نفر بوده است اظهار داشت: تعداد 3 هزار و 651 مورد اشتغال در حوزه غیر مسکن ایجاد شده است.
وی ادامه داد: در سال 91 با احتساب بخش مسکن برای تعداد 5 هزار و 604 نفر اشتغالزایی شده است.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان اشتغال را یکی از مبانی دانست که هر کسی از موضع خود به آن مینگرد افزود: در دستگاههای اجرایی همت لازم برای ایجاد اشتغال در شهرستان وجود ندارد. در مهرماه سال جاری قرار داریم و بر اساس آمار از میانگین استانی برای اشتغالزایی عقب هستیم.
محمدی با اشاره به اینکه دستگاههای اجرایی از میانگین ایجاد اشتغال استانی پایینتر هستند تصریح کرد: اگر دستگاهی در اشتغالزایی تعهد کرده مشکل دارد باید از روز اول تعهد را نمیپذیرفت.
وی با بیان اینکه آمار اشتغال بخش مسکن باید از غیر مسکن جدا شود ابراز داشت: نباید با آمارسازی خود را فریب دهیم.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان افزود: راستیآزمایی دستگاههای اجرایی در ایجاد اشتغال مد نظر قرار دارد که از هفته آینده چند دستگاه را راستیآزمایی میکنیم.
وی با بیان اینکه بانکهای عامل ظرف یک هفته آینده پروندههای موجود در بانکها را تعیین تکلیف کنند اذعان کرد: پروندهها هر مشکلی که دارند اگر قابل حل نیست قبل از آنکه برای متقاضی ایجاد توقع شود عودت دهند.
محمدی خطاب به دستگاههای اجرایی بیان داشت: اگر دستگاهی در تحقق تعهد ایجاد اشتغال خود دارد با صراحت موضوع را بیان کند تا در استانداری بررسی شود.
وی با بیان اینکه از برخی دستگاهها مانند جهاد کشاورزی، پارک علم و فناوری و صنعت، معدن و تجارت برای ایجاد اشتغال انتظار بیشتری داریم خاطرنشان کرد: برخی از کارگاههای تولیدی دارای مشکل هستند و سازمان صنعت، معدن و تجارت بخش صنعت را رها کرده و بخش معدن نیز تعطیل شده است.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان گفت: روزی دغدغه ما در کشور فارغالتحصیلان رشتههای گروه علوم انسانی بود اما امروز گروه فنی و مهندسی نیز برای کسب شغل دچار مشکل هستند و باید برای حل مشکل بیکاری راهکاری اندیشیده شود.
وی با اشاره به اینکه خیلی از فارغالتحصیلان فقط دانشنامه دارند و تخصصی ندارند ابراز داشت: هر سال تعدادی به خیل بیکاران تحصیل کرده افزوده میشود که در این موضوع ما مسئولان نیز مقصر هستیم.
محمدی از اکتفا کردن به آمار در جلسات انتقاد کرد و گفت: هرجا بستر و زمینه برای اشتغالزایی فراهم شد مطرح کنید تا با استفاده از ظرفیتهای موجود اشتغالزایی صورت گیرد.
وی از شرکت شهرکهای صنعتی خواست که به موضوع زمینهای رها شده که هیچ کاری در آنها صورت نگرفته رسیدگی کند و ابراز داشت: سهمیه استان در بخش مشاغل خانگی در سال 90 میانگین 72 درصد بوده که شهرستان موفق به تحقق 83 درصد شده است.
معاون برنامهریزی و امور عمرانی فرماندار همدان اذعان کرد: میانگین سهمیه تحقق اشتغالزایی در بخش مشاغل خانگی در سال 91 در استان 52 درصد و در سطح شهرستان 49 درصد است.
دیدگاه شما